پردلی فرمانده امنیت بغلان می ماند؟! (عکس)
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۱۹    ۱۳۹۴/۳/۲۴ کد خبر: 96967 منبع: پرینت

عبدالجبار پردلی فرمانده امنیت جدید ولایت بغلان از سوی معاون وزارت داخله معرفی شد و کار خود را رسما آغاز کرد.

امین الله امرخیل فرمانده قبلی ولایت بغلان در خبرنامه گفته است که آقای پردلی شخصت توانا بوده است و از وی شناخت خوبی دارم چون عبدالجبار پردلی از صنفی های دوره عسکری من بوده است و تصمیم وزارت امور داخله کشور کاملآ درست و برجاست.

این در حالی است که جمع کثیری از وکلای شورای ولایتی خواهان برکناری جنرال امین الله امرخیل فرمانده قبلی بغلان شده بوده که با راهپیمایی هایی گسترده مردمی توانستند به اهداف خود برسند و امر خیل را از سمت اش دور کردند.

حال دیده شود که این فرمانده جدید چقدر مطابق به خواست های این وکلا فعالیت می کند، چون کسی که واقعا به ولایت بغلان خدمت کرده به نحوی از سوی بعضی افراد از سمت اش کنار رفته است.

به نظر شما این فرمانده جدید (پردلی) چه فعالیت های را انجام دهد تا مقام اش را حفظ کند؟

وحیدالله جویا

http://files.afghanpaper.com/newsfiles/201506/201506140643161403.jpg


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است