استقبال وزارت معارف از اهدای جایزه نوبل به ملاله
 
تاریخ انتشار:   ۱۱:۳۵    ۱۳۹۳/۷/۲۰ کد خبر: 81319 منبع: پرینت

وزارت معارف از اهدای جایزه صلح نوبل به ملاله یوسفزی استقبال می کند.

به گزارش وزارت معارف، ملاله یوسفزی یک تن از شاگردان پیشکسوت عرصه تعلیم و تربیت برای دختران که در دره صوات آن طرف خط فرضی دیورند بزرگ شده است، به منظور رسیدن به همین اهداف نیک و انسانی سه سال قبل از سوی گروه مسلح علم ستیز مورد اصابت مرمی قرار گرفت.

سوء قصد به جان ملاله یوسفزی از همان روز اول از سوی وزارت معارف افغانستان شدیدا محکوم شد و طی محافل دعاخوانی در مکاتب و مراکز تعلیمی و تربیتی افغانستان نیز در سراسر کشور برای موصوفه صحت عاجل طلب گردید.

محترمه ملاله یوسفزی دختری است که علیرغم سن کم خویش توانست صدای میلیون ها دختر تشنه به تعلیم و تربیت را بلند نموده و مظالمی را در پیوند به فراگیری دختران به علم از سوی شماری سیاه دلان ضد علم و معرفت که از آن طرف خط دیورند صورت می گیرد، به گوش جهانیان برساند و در این راستا همبستگی جهانیان را برای تحرک و تسریع آموزش دختران در این خطه باستانی جلب نماید که در نتیجه به اثر مبارزات عادلانه خویش و لزوم دید کمیته ارزیابی مربوطه موفق به دریافت جایزه معتبر صلح نوبل گردید.

وزارت معارف افغانستان این پیروزی ملاله را نه تنها برای خودش، بلکه برای مردمان ساکن در هر دو سوی خط دیورند تبریک عرض می دارد و از درگاه خداوند یکتا برای ملاله یوسفزی موفقیت های مزید استدعا می نماید.


کد (14)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   وزارت معارف بخصوص فاروق وردک یک غلام و اسیر فروخته شده به پاکستان است که خود کش و بیگانه پرست است.

>>>   ... به وزیر معارف... قوم پرست.

>>>   چرا وزارت معارف این توجه را به هم وطن خود نمیکند شگردان خوب وممتاز وقهرامان داریم ما خودکش بیگانه پرور هستیم جای بسیار تاسف است به وزارت معارف دست خود ما دراز به گدائی خیرات خور غربی ها کجکول به گردن ما اما از اسمان گز میکنیم اگر یک دالر هم قیمت داشت باشد دراین وطن مصرف شود ماربه ملاله یوسفزی چی کدام نفر ماررا تشویق کردن صد حیف وافسوس است حتی جای خجالت است به معارف افغانستان
مسافرجبری

>>>   خداوند عاقبت معارف افغانستان رابا این نوکر وجاسوس حلقه به گوش ای اس ای پاکستان که به مسند وزارت تکیه زده است بخیر کند و این بیشرم را خداوند بیشتر بشرماند . ... دختران افغان که هرروز افتخار می افرینند و یا شهید میشوند کدام شان از این پاکستانی چتل کمتر است.؟؟؟؟؟
مرور

>>>   انگليس و يا روبا پير درقرن بوجود آمدن کشور ساختگى با نام **افغان لند** حماسه دوشيزه ملالى ميوند را پيريزى کرد. چرا??????
تا که مبارزات آزادى خواهان ايرانزمين را براى استقلال و تجزيه متواتر ايران زمين جلوگيرى کرده باشد.
باوجود آن ايران زمين تجزيه شد با چادر و يک دوبيتى ملالى ميوندى که در پختو پشاورى وسواتى "ملاله" هم گفته مى شود.
همين غازيان و مغزهاى متفکر دوم جهانى با پساوند تورانى "خان" و کوچى زى قراردادها و پيمان هاى ننگين ( معاهده گندمک میان امیر محمد یعقوب خان و انگليس درسال 1855 و سرخم پيش ملالى ڇون ملالى درزمان وى دوشيزه باکره ميوند شد) معاهده دیورند ( خط مرزید يورند در زمان حکمرانی امیر عبدالرحمن خان 1893) و پيمان کابل 2014) دستخط نمودند.
از همان زمان تا امروز کشور افغانستان مستعمره ويا نيمه مستعمره و کشور اشغال شده, کشور ايست که در آن فغان وافغان حاکم اند.
افغو و يا اوغان از **سنبله ژاندارک يا "دخترباکره ارلويان" فرانسه تقليد نمود که قوم و قبيله ابدالى و يا سدوزايى (درانى) هم داراى حماسه مى باشد. و اسطوره باشد."دخترباکره ارلويان" فرانسه , **ژاندارک** با پرچم فرانسه با اسپ نزد بزرگان رفت و آنها را براى مقاومت عليه متجاوزين تشويق کرد.
آغاز نقل قول از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
"ژان دارک (به فرانسوی: Jeanne d'Arc) و گاه دوشیزهٔ اورلئان (۶ ژانویه ۱۴۱۲ در دومرمی-لاپوسل (به معنای دومرمیِ دوشیزه یا دومرمی زادگاه دوشیزه)، لورن؛ † ۳۰ می ۱۴۳۱ در روآن)، «قهرمان» ملی فرانسه و قدیسه‌ای در کلیسای کاتولیک." "در جنگ صدساله بر ضد انگلستان، رهبری فرانسوی‌ها را برعهده داشت. در نزدیکی شهر کُنپی ینی، به خاطر خیانت شهردار این شهر توسط بورگینیون‌ها اسیر و به انگلیسی‌ها فروخته شد. ژان دارک در یک دادگاه کلیسایی، توسط اسقفِ بووه، پیر کوشون به جرم ضدیت با قوانین کلیسا، محکوم و در میدان و یومارشه شهرِ روآن سوزانده شد. چندی بعد، در یک دادگاه تجدید نظر در سال ۱۴۵۶، «شرافت» وی را مجدداً پذیرفتند." پايان نقل قول!"حماسه" دوشيزه ملالى ميوند که اين سنبله سربازان از دوشيزه غيرت ياد گرفتند. با افراشتن پرچم سياه درانى
سربازان ضد انگليسى را به غيرت آورد و پيروز کرد. البته که دوشيزه ملالى در ميوند به پشتونها غيرت نبخشيد بلکه به مردمان غيرپشتون.???? چرا?
غيرت, افتخار , شجاعت در ''افغانيت و افغانى'' - (در سالنامه کابل، نوشته عبدالرحمن پژواک سال 1939 واژه پشتونوالی به کار نرفته است . عبدالرحمن پژواک از افغانيت و افغانى گفته است . واژه پشتونوالی در سالهاى 1960 درافغانستان مروج شد اين واژه دراروپا اختراع شد)پشتونوالى''درج است. غيرت,افتخار, شجاعت و استقامت افغانيت است. نماد, مظهر و انحصار افغانان پشتون يعنى! در مبارزه عليه شوروى دوشيزه ملالى ديگر نبود. چونکه دارانى ها و محمدزايى ها فرار کرده بود و احمدزى با شوروى بود!!! بياد آوريم سالهاى تيمورشاه سدوزايى (درانى) را پدراش که فرماننده گارد شاهنشايى ايران بود و در زير رکاب نادرخان افشار (تورانتبار) بود نام اش را به افتخار تيموريان وگورگانى ها تيمور گذاشت. و تيمورشاه سدوزايى به غلامى پسر نادرخان افشار و عالمگير دوهم در آمد.
1- دختر شهزاده يزدان بخش ، نواسهً نادر افشار خانم اش بود
2- عالمگیر دوم برای دختر خود(گوهربیگم و یا زهره بیگم) و داماد خود (تیمورشاه درانی) بر فراز تپه‌ای از کوه هندکی ساخت که زمان‌شاه درانی ,نواده احمدخان ابدالی (سپس درانی) در آن زنده گی می‌کرد. خانم تیمورشاه دخت عالمگیر دوم (۱۷۵۹-۱۸۰۶) از نواده بابرشاه بنیان‌گذار سلسله گورکانیان هند بود. این قصر هندوایرانی چهل ستون داشت که با کلاه رستم داستان خیابان (گنبد مشهور ایران زمین) پوشیده بود. به کلاه رستم داستان خیابان عمارت **کلاه‌فرنگی** و یا*کوشک* گفته می‌شود.پس از مرگ احمدخان و شکست اتحاد اقوام پشتون هند و پشتونهاى ايرانزمين قوم يوسفزى و قبيله اش خيل يوسفزى از کندهار پس به پشاور و وزيرستان مهاجرت کردند. آنها گفتند که سنگ درانى ارزش ندارد. ايالات متحده امريکا از انگلستان رهبرى مى شد و دست پرور روباه پير مىباشد. پاکستان هم اسطوره ملاله يوسفزى, را ساخت و آنهم گفت و شنو تلويزونى آن دخترک با فرستاده امريکا! اين سنبله قوم يوسفزى چرا تنها و تنها حاکمان پشتون کشور ساختگى و نامنهاد افغانستان حماسه سنبله اى داشته باشد و حاکمان پشتون کشور ساختگى پاکستان نه در پهلوى تقلب و جعل تقلب اين حاکمان به زير پاى آل سود افتاده تقليد مى کنند وتقليد از تقليد!!!کابوس پايان پذير بهتر است از کابوس دنباله دار ! ارمان خواهان تجزيه است!!!

>>>   ... بر فاروق وردك پاكستاني اي إس اي پاكستان است از بادران خود ميترسد


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است