شهردار جدید عوغان های کوچی در پروان
 
تاریخ انتشار:   ۱۳:۴۵    ۱۴۰۵/۸/۱۳ کد خبر: 201225 منبع: پرینت

منابع محلی در پروان می‌گویند که مولوی روزی‌محمد افکار، شهردار جدید عوغان های کوچی و مهاجرین وحشی برای شهر چاریکار، موجی از اعمال فشار بر کارمندان فنی، خویش‌خوری، رشوه‌ستانی، قوم‌گرایی و انتصابات غیرقانونی را در این شهر به راه انداخته است.
مولوی روزی‌محمد افکار که اهل ولایت زابل است، حدود دو ماه پیش از سوی عزیزالرحمان منصور، والی عوغان های کوچی و مهاجرین متعصب در پروان، به عنوان شهردار جدید شهر چاریکار گماشته شد.

منابع مردمی تاکید می‌کنند که این مقام عوغان کوچی «بی‌سواد و متعصب» بوده و دست به فساد مالی و اخذ رشوه زده است.
به گفته منابع، وی همچنین کارمندان تخصصی شهرداری چاریکار را که از حکومت پیشین باقی مانده‌اند، تحت فشارهای شدید اداری قرار داده و روند تعیین وکیلان گذر و نواحی را کاملاً سلیقه‌ای کرده و رضایت اهالی و شایستگی افراد را به‌گونه کامل نادیده گرفته است.

در تازه‌ترین مورد از این انتصابات، شهردار چاریکار حدود ۱۵ روز پیش جوانی به نام «وثیق‌الله پروانی» را که از اهالی منطقه «بایان» شهر چاریکار و از خبرچینان استخبارات عوغان های کوچی و وحشی است، به عنوان وکیل گذر شهرک «تپه ارغوان» تعیین کرده است.
باشندگان محلی اعلام کردند که وثیق‌الله با سوءاستفاده از موقعیت خود، اقدام به توزیع تابلیت‌های نشه‌آور در میان جوانان و نوجوانان شهرک تپه ارغوان کرده و خود نیز همواره تحت تاثیر این داروها قرار دارد.

اهالی ناحیه با اعتراض به این تصمیم تاکید می‌کنند که این فرد فاقد حداقل معیارهای اخلاقی و اجتماعی برای نمایندگی از مردم است و صرفاً به دلیل روابط شخصی با شهردار عوغانهای کوچی، به این موقف منصوب شده است.

مختار


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
عوغانهای کوچی
پروان
نظرات بینندگان:

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است