طالبان: خوردن نذر شیعیان حرام است
 
تاریخ انتشار:   ۱۹:۵۰    ۱۴۰۵/۴/۸ کد خبر: 200440 منبع: پرینت

منابع محلی در قره‌باغ کابل می‌گویند که مأموران امر به معروف و نهی از منکر طالبان در روز عاشورا، ضمن برهم زدن مراسم عزاداری شیعیان در «مسجد خاتم‌الانبیا قلعه‌شاهی»، اعلام کردند که «خوردن نذر شیعیان حرام است».
یک منبع روز (یک‌شنبه، 7 سرطان) در پیامی به روزنامه اطلاعات روز گفت که مأموران طالبان هم‌زمان با برگزاری مراسم روز عاشورا به این مسجد یورش بردند، عزاداران را از مسجد بیرون کردند و دروازه‌ی مسجد را بستند.

به گفته منبع، مأموران امر به معروف و نهی از منکر طالبان حتا مانع خوردن نذر شیعیان توسط باشندگان محل شدند و ضمن توهین به مذهب شیعه گفتند که شیعیان «مشرک» هستند و خوردن نذر آنان «حرام» است.
طبق اطلاعات منبع، در پی این اتفاق، شیعیان نزد ولسوال طالبان در قره‌باغ کابل مراجعه کردند تا به این موضوع رسیدگی کند، اما او نیز هیچ توجهی به این موضوع نکرد.

منابع می‌گویند که در ولسوالی قره‌باغ کابل تنها باشندگان یک روستا شیعه هستند و همه ساله مراسم عزاداری روز عاشورا را با حضور پیروان اهل سنت برگزار می‌کنند و در مراسم امسال نیز شمار زیادی از پیروان اهل سنت شرکت کرده بودند.
طالبان از زمان تسلط دوباره بر افغانستان، محدودیت‌های گسترده‌ای بر مراسم‌های عزاداری شیعیان در ماه محرم وضع کرده‌اند.
به گزارش اطلاعات روز، در محرم امسال نیز محدودیت‌های طالبان پابرجا بود و شماری از بزرگان اهل تشیع نیز براساس دستور عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه‌ی طالبان بازداشت شدند.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
طالبان
نذر شیعیان
نظرات بینندگان:

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است