طالبان خواستار دیپلومات‌‌های بیشتر در آلمان
 
تاریخ انتشار:   ۱۵:۰۴    ۱۴۰۵/۳/۱۵ کد خبر: 200287 منبع: پرینت

'لغو پرواز افغان‌های اخراجی'؛ طالبان خواستار دیپلومات‌‌های بیشتر در آلمان است.
طالبان یک پرواز برنامه‌ریزی‌شده برای انتقال افغان‌های اخراج‌شده از آلمان به کابل را لغو کرده است. خبرگزاری ان‌دی‌آر آلمان به نقل از منابع رسمی گزارش داد که این اقدام بخشی از تلاش طالبان برای افزایش شمار دیپلومات‌های این گروه در آلمان است.

بر اساس این گزارش، قرار بود هفته گذشته یک پرواز حامل مهاجران افغان اخراجی از آلمان به کابل انجام شود، اما طالبان اندکی پیش از اجرای آن، مجوز پرواز را لغو کرد. منابع دیپلوماتیک به ان‌دی‌آر گفتند که وزارت خارجه طالبان دلیل این تصمیم را کمبود دیپلومات‌های این گروه در آلمان عنوان کرده است.
طالبان استدلال کرده که برای همکاری در روند اخراج منظم شهروندان افغان از آلمان، به کارمندان و نمایندگان بیشتری در این کشور نیاز دارد. در حال حاضر تنها دو نماینده طالبان در آلمان دارای اعتبارنامه رسمی هستند.

شماری از دیپلومات‌های پیشین افغانستان به ان‌دی‌آر گفتند که حکومت آلمان در این موضوع با فشار طالبان روبه‌رو شده است. وزارت خارجه و وزارت داخله آلمان تاکنون به پرسش‌های این رسانه پاسخ نداده‌اند، اما گزارش را نیز رد نکرده‌اند.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
طالبان
آلمان
نظرات بینندگان:

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است