سیمکارت و حساب بانکی مهاجرین در ایران مسدود شد
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۱۵    ۱۴۰۴/۶/۱۷ کد خبر: 177919 منبع: پرینت

بر اساس اظهارات مراجعان به مراکز خدماتی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول، علت این موضوع «ایراد در کد فیدا» عنوان شده و مشترکان اتباع خارجی باید بار دیگر برای ثبت نام و دریافت کد فیدا، همراه با کد پستی و مدارک معتبر هویتی، به دفاتر خدمات این شرکت ها مراجعه کنند.
در روزهای اخیر، شماری از سیم‌کارت‌های اتباع خارجی مقیم جمهوری اسلامی ایران بدون اطلاع قبلی مسدود شده است.

این در حالی است که بسیاری از این سیم‌کارت‌ها در ابتدای سال جاری پس از دریافت «کد فیدا»، ثبت کد پستی و ارایه مدارک هویتی رفع مسدودی شده بودند، اما اکنون مجدداً یکی پس از دیگری با مشکل مواجه می‌شوند.
به گزارش افغان ایرکا، بر اساس اظهارات مراجعان به مراکز خدماتی اپراتورهای ایرانسل و همراه اول، علت این موضوع «ایراد در کد فیدا» عنوان شده و مشترکان اتباع خارجی باید بار دیگر برای ثبت‌نام و دریافت کد فیدا، همراه با کد پستی و مدارک معتبر هویتی، به دفاتر خدمات این شرکت‌ها مراجعه کنند.

پیش از این، هر شخص می‌توانست بدون پرداخت هزینه برای صدور کد فیدا ثبت‌نام کرده و آن را دریافت کند؛ اما از ماه سنبله به بعد، برای صدور یا دریافت مجدد کد فیدای قبلی، مبلغ 110 هزار تومان به عنوان هزینه ثبت‌نام دریافت می‌شود.

رادیو آزادی نیز نوشت، به‌تازگی شماری از مهاجران افغان در ایران می‌گویند که حکومت ایران سیمکارت‌ها و حساب‌های بانکی‌شان را مسدود کرده‌است.
شماری از این مهاجران مدعی‌اند که سیمکارت‌ها و حساب‌های بانکی‌شان را توسط اسناد قانونی اقامت به‌دست آورده بودند، اما می‌گویند بدون این‌که از قبل اطلاعیه‌ای در این مورد منتشر شود، سیمکارت‌ها و حساب‌های بانکی آن‌ها را مسدود کرده‌اند.

سعیده، یکی از این مهاجران، می‌گوید که حکومت ایران با این اقدام زندگی روزمره‌شان را با مشکل روبه‌رو کرده‌است: "سیمکارت‌های چند عضو خانواده ما به این خاطر مسدود شده که صاحب آن از کشور بیرون شده‌است، در حالی‌که ما هنوز هم در ایران هستیم، اما سیمکارت‌های ما مسدود شده‌است، هم سیمکارت و هم حساب‌های بانکی ما مسدود شده‌است."
بانو سعیده می‌گوید با داشتن کارت‌های بانکی آن‌ها می‌توانستند که در بخش‌های مختلف تخفیف به‌دست بیاورند که به‌گفتۀ او حالا از این امتیازات بی‌بهره شده‌اند.

یک مهاجر دیگر افغان در ایران که نخواست نامش در گزارش ذکر شود، شکایت مشابهی دارد: "سیمکارت من یک ماه فعال بود، بعداً بند شد. به‌خاطر این‌که ضرورت بود به دفترشان رفتم و گفتم که سیمکارت من مسدود شده‌است. آن‌ها گفتند که این در دست ما نیست. شما باید به شبکه بروید و سیمکارت‌های افغان‌ها از سوی دولت مسدود شده‌است. فقط همین قدر گفت و دیگر چیزی نگفت."

امید پویا، یکی از مسوولان خبرنگاران افغان در ایران، نیز با تأیید این موضوع به رادیو آزادی گفت: "من خودم دیدم که موبایل‌های دوستان من کار نمی‌کند. حالا هم من با آن‌ها در تماس نیستم، بخاطر این‌که موبایل‌هایشان بند است. اینکه سیمکارت ندارید باید به نام صاحب کار و یا یک ایرانی دیگر سیمکارت بخرید که مسدود نشود. حتی کسانی‌که با پاسپورت آمده‌اند، سیمکارت‌هایشان مسدود شده‌است."

همچنین یکی از مهاجرین در پیامی به خبرنگار آوا گفته است: "چند روز میشه بازهم مهاجرینی که بیش از چهل ساله اینجا زندگی میکنن و همینجا به دنیا آمدند، سیمکارت های شان که شامل همره اول و ایرانسل میشود بدون اطلاع مسدود شده، کسانی که سیمکارت های شان مسدود شده، قانونی و با اقامت معتبر در ایران زندگی می کنند".
وی افزوده است: "به هر دفاتر امور مشترکین که مراجعه می کنند، جواب نمیدن، میگن که ما در جریان نیستیم، امیدوارم پیام مرا هرچه زودتر پیگیری نموده تا مشکلات وارده بزودی حل گردد".

کد (8)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
سیمکارت مهاجرین
حساب بانکی مهاجرین
نظرات بینندگان:

>>>   بخدا این رفتارهای ازاردهنده قطع چنباره سیمکارت وحسابهای بانکی وکارتی اصلن عادلانه نیس وخلاف رفتارانسانی واخلاق اسلامیست
یک نفرازعقلاوصاحب انصاف نیس که ازاینها بپرسد ایااین روشهای ناجوانمردانه وظالمانه که یک مرگ تدریجیست وصدمات روحی عمیقی واردمی کند چرا به چه علتی بارهاوبارها تکرارمیشود ؟
ایااین بجز ترعیب به کوچ اجباری وتنفروحسادت به مهاجرین نیست؟
ایاقران وروایات را ندیدن که ابروی مومن از کبعه حرمتش بیشتراست ؟
بله دیدن وبارهاخواندن اما درحیطه ی عمل استحقاق ندارند
و متاسفانه دردلهاست انچه دردلهاست

>>>   قطع سیم کارت راهی برای اخاذی است. مسولین ادراه اتباع به فکر بهانه سازی برای اخاذی هستند.

>>>   نظردهنده اول که نوشتی "ایااین بجز ترعیب به کوچ اجباری وتنفروحسادت به مهاجرین نیست؟
ایاقران وروایات را ندیدن که ابروی مومن از کبعه حرمتش بیشتراست ؟"
در مورد ترغیب به کوچ اجباری گویا طرف و جهت را اشتباه گرفتی افغانیها دارند به کشور خودشان افغانستان بر میگردند اسم این کوچ اجباری نیست برگشتن افغانیها به افغانستان است .
در مورد تلاوت قرآن پیشنهاد میکنم علاوه بر تلاوت به معنای سوره لوط دقت کنید بعد حرف از قرآن و حدیث و حرمت بزنید ...

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است