حفاری «مشکوک» طالبان در بهسود
 
تاریخ انتشار:   ۰۹:۵۳    ۱۴۰۴/۲/۱۷ کد خبر: 177225 منبع: پرینت

منابع در ولسوالی بهسود میدان وردک می‌گویند که اعضای طالبان از حدود یک هفته به این‌سو، در دشت «باد آسیاب» این ولسوالی مشغول حفاری هستند و رفت‌وآمد مردم در این ساحه را ممنوع کرده‌اند. به‌گفته‌ی منابع، برخی باشندگان محل هنگام عبور از این ساحه توسط طالبان لت‌وکوب شده‌اند.

یک منبع به روزنامه اطلاعات روز گفت که حفاری در ساحه‌ای جریان دارد که از دید مردم ساحه‌ی باستانی است. به‌گفته‌ی منبع، در این ساحه خانه‌ و مغاره‌های قدیمی وجود دارد.
منبع افزود که در حکومت پیشین، باشندگان محل قصد داشتند این ساحه را برای دریافت آشیای قیمی حفاری کنند، اما مسئولان محلی آن وقت، مانع شده بودند.
به‌گفته‌ی منبع، اعضای طالبان از هفته‌ی گذشته در این ساحه اسکواتور آورده و سرگرم کندن‌کاری هستند. منبع اشاره کرد که رییس‌دفتر طالبان در میدان وردک و ولسوال این گروه در بهسود در محل کار حضور دارند.
منبع افزود که طالبان به باشندگان محل اجازه‌ی نزدیک‌شدن به ساحه‌ی کار را نمی‌دهند و حتا عابران را لت‌وکوب کرده‌اند.

به‌گفته‌ی منبع، اعضای طالبان روز جمعه دست‌کم سه نفر از باشندگان بهسود را به‌دلیل حضور در ساحه لت‌وکوب کرده‌اند. منبع اضافه کرد که طالبان بر یکی از باشندگان بهسود شلیک نیز کرده‌اند. به‌گفته‌ی منبع، طالبان دیروز یک کشاورز را هنگام عبور از محل لت‌وکوب کرده‌اند.
منبع می‌افزاید که طالبان در نخست اسکواتر یکی از باشندگان بهسود را برای کندن‌کاری موظف کرده بودند، اما او را رخصت کرده و خودشان اسکوارتر دیگر آورده‌اند.
باشندگان محل کندن‌کاری طالبان را «مشکوک» می‌دانند و می‌گویند که اعضای این گروه به‌دنبال غارت آثار باستانی و منابع زیرزمینی هستند.

کد (۷)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
حفاری طالبان
بهسود
نظرات بینندگان:

>>>   طالبان در حال فرار اند و پیش از فرار تا حد امکان دارایی های این کشور را غارت میکنند.

>>>   ايا مقاومت اینقدر شديد شده، كه طالبان تاب مقابله با آنرا نداشته و فرار مي كننده!!!؟؟؟

>>>   بهسود مربوط افغانستان است امارت اسلامی حاکم افغانستان حق داره هر جا را حفر کند زمین بگیرد بدهد حکومت است ....

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت خود را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است