جوان افغانستانی منتخب جشنواره سعدی شد
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۰۳    ۱۴۰۴/۲/۱۵ کد خبر: 177217 منبع: پرینت

سید مصطفی حکیمی جوان هراتی که به نمایندگی از افغانستان در جشنواره بین‌المللی سعدی شیرازی شرکت کرده بود، موفق شد در بخش رقابتی «۲۰ مجری برتر آسیا» مقام نخست را از آن خود کند.
در چهاردهمین دوره این جشنواره که با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت‌کننده از کشورهای مختلف برگزار شد، او توانست عنوان مجری برتر را به‌دست آورد.

حمیدالله غیاثی؛ معاون فرهنگ و هنر ریاست اطلاعات و فرهنگ طالبان در هرات می‌گوید این اداره از جوانان در بخش‌های علمی و فرهنگی حمایت کرده و همواره پشتیبان آن‌ها خواهد بود.
او خاطرنشان کرد که امیدوارم دیگر جوانان افغانستان نیز با حضور در برنامه‌های فرهنگی و مسابقات بین‌المللی، برای کشور افتخار کسب کنند.

جشنواره بین‌المللی سعدی شیرازی یکی از بزرگترین رویدادهای فرهنگی و ادبی در سطح آسیا است که هر سال به‌منظور گرامیداشت از مقام سعدی شیرازی، شاعر و نویسنده ایرانی برگزار می‌شود.
گفتنی‌است که عزت‌الله حیدری از هرات در سال ۱۴۰۲، مقام مجری برتر جشنواره سعدی از آن خود کرده بود.

کد (۵)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
جشنواره سعدی
جوان هراتی
نظرات بینندگان:

>>>   آقای سید مصطفی حکیمی این موفقیت گوارای وجودتان باد.همیشه موفق باشید

>>>   آفرین بر برتری مردم فارسیزبان افغانستان

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت خود را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است