گسترش مسیحیت در بین مردم!!!
هیچ خارجی قصد ندارد زبان پشتو یا دری را با خواندن انجیلهای چاپ شده به این دو زبان یاد بگیرد . بنابراین تنها علت چاپ کردن و آوردن این کتاب ها به افغانستان، توزیع کردن آن در میان افغان‌ ها است 
تاریخ انتشار:   ۰۰:۲۷    ۱۳۸۹/۲/۴ کد خبر: 9719 منبع: پرینت

به گزارش بخش سیاسی شبکه اطلاع رسانی افغانستان ( afghanpaper)، فعالیت برخی از گروهای مذهبی نیروهای خارجی مستقر در کابل برای گسترش مسیحیت در کشور رو به افزایش است.

واضح و روشن است که هدف از آمدن آمريكا به افغانستان كمك به مردم ما نيست بلكه غربیها اهداف خاص خود مانند دسترسي به منابع طبيعي و دست نخورده، ترويج تمدن غربي و اشاعه دين مسيحيت در افغانستان را ، دنبال می نمایند.

با وجود اینکه در ظاهر طبق دستور ارتش آمریکا ، نشر انجیل در افغانستان ممنوع است، اماخبرهای رسیده حاکی از آن است که سربازان خارجی با ترجمه کتابهای انجیل به زبانهای پشتو و فارسی دری سرگرم تبلیغ آیین مسیحیت می باشند.

به تازگی نیز تعداد زیادی انجیل به زبان‌ های پشتو و دری در مکانی نامعلوم چاپ و به پایگاه بگرام انتقال یافته است تا بین شهروندان افغانستان توزیع شود. زیرا هیچ خارجی قصد ندارد زبان پشتو یا دری را با خواندن انجیلهای چاپ شده به این دو زبان یاد بگیرد . بنابراین تنها علت چاپ کردن و آوردن این کتاب ها به افغانستان، توزیع کردن آن در میان افغان‌ ها است.

علاوه بر نیروهای نظامی غربی، برخی از اتباع کشورهای همسایه شمالی افغانستان نیز با اجاره خانه های در کابل که از آن به عنوان کلیسا استفاده می شود، به دانشجویان افغانستانی درس مسیحیت می دهند. اینان با استفاده از اساتید مجرب کتاب انجیل را برای دانشجویان قرائت و محتوای آن را تفسیر می نمایند.

این موضوع زمانی نگران کننده است که متاسفانه در رسانه های ملی و خصوصی افغانستان آموزش های همگانی درباره دین مبین اسلام بسیار کمرنگ است و مسئولین محترم به فکر هر برنامه ای برای پر آب و رنگ شدن رسانه شان هستند به غیر از ترویج فرهنگ ناب اسلام.

در دانشگاه ها و مکاتب نیز متاسفانه برخلاف گذشته آن چنان که باید و شاید به تفسیر و ترویج برنامه های اسلامی بها داده نمی شود و این مسائل باعث می گردد که اهمیت این موضوع چندین برابر شود.

زیرا زمانی که علما، مسئولین ، مقامات بلند پایه ما به فکر گسترش اسلام و برخورد با مبارزین علیه اسلام نشوند، طالبان این ادعا را پیگیری خواهند کرد و غربیها به اهدافشان خواهند رسید.


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   او برادر دلش و بايسكلش
مملكت در دست شان است كدام زور داري
و بر ماست كه ايمان خود را محكم نكهه داريم
و اكر ايمان جوانان ما مقابل دالر هاى سبز امريكايي و خانم هاى مو زرد شان ضعيف نكردد هيج قدرت نميتواند دل مومن را اثير كند
اما دولت فعلى افغانستان هم بايد شرايط كار و اشتغال را طورى برنامه ريزى كنند كه جوانان بيكار نمانند
ضربالمثل داريم كه ادم بيكار يا غر شود يا بيمار
بيكارى و زندكى هم سخت است
سخى از كارته سخى

>>>   سخی جان اگر حرف «دلش بایسکلش» درست باشد. باید در هر کاری همین حرف درست باشد و کسی نتواند کسی دیگر را منع کند و دیگه این حکومت داری و پولیس و محکمه و درس و بحث چه به درد می خورد زیرا دزد هم دلش و بایسکلش بگذار دزدی کند. انتحارکننده هم دلش و بایسکلش بگذار انتحار کند. وطن فروش هم دلش و بایسکلش بگذار وطن را بفروشد. دین فروش هم دلش و بایسکلش بگذار دین را بفروشد. ناموس فروش هم همین طور و.... او برار جان با همین حرف ها کشور ما را گرفت و غیرت ما را نابود کرد دین ما را خراب کرد حالا هم به زبان ما می اندازد که هر کس دلش و بایسکلش تا بهتر بتواند کشور را غارت کند و هیچ کس در مقابل شان حرف نگوید . اگر آنها به ما می گویند دلش و بایسکلش ما هم باید بگوئیم این دل و بایسکل تنها از تو نیست ما هم دل و بایسکل داریم ما هم بگوئیم او لامذهب ماهم دل و بایسکل داریم اجازه نمی دهیم که وطن و ناموس و دین و غیرت ما را غارت کنی. دوست عزیز کمی به هوش بیائید که با این لالایی خواندن ما را به خواب نبرند.
علی جمعه

>>>   سلام و عرض ادب خدمت جمیع اهل اسلام
طرزالعمل های غربیها در کشور جنگ زده افغانستان تاثیر خاص خود را در جامعه گذاشته است. علت تاثیر چنین فعالیتهای ناشی از رنج بیکاری و خود محوری مسئولینی است که در صدر برنامه های کلیدی قرار دارند و همیشه به فکر خواب و خیال کارهای عیاشی خود هستند. از چنین طرزالعمل های بیم آن میرود که یکتعداد بخاطر کسب زندگی راحت و آرام دین مبین اسلام را به فراموشی بسپارد. برای مبارزه با چنین فعالیتهای باید برخورد جدی از طرف مقامات ذیصلاح پیگیری شود.
رحیمی جاپان

>>>   ازینکه مسلمان هم دیگر را هم تحمل ندارد و بنام این مذهب و مذهب دیگر همدیگر را قتل میکند , امریکایها به این نظراست که مسلمانها انجیل را هم بخواند و کمی از تعصب شان بر علیه مسیحی ها کاسته شود . بز بفکر جانش قصاب در غم چربو !
کمال

>>>   جان برادر على جمعه
تو هم راست ميكى و خوب نوشتيد
بس جاره حل را بايد سنجيد در اخبار به وضاحت نوشته كه كتاب هاى انجيل بزبان هاى بشتو و درى به جاب رسيده و از طرف خارجى ها جه نظامى و غير نظامى توضيح ميكردد و هم ميكويند كه خانه ها به اجاره كرفته شده كليسا ساخته و تبليغ ميكردد و ايا دولت ما وزارت هاى دينى و محاكم اسلامى ندارد و ايا اسم مملكت ما جمهورى اسلامى افغانستان نيست ؟
و ايا دولت نميداند اين نوع فعاليت ها را ؟
بس در حاليكه همجو خاموشى در جوكات دولت ميبينيم و من هم با كفتار سخى جان همنظر ميشوم كه ...........؟
از دست من و شما فقط نوشتن است و جلوكيرى همجو كار هاى كه دين ما را به مخاطره ميندازد كار دولت ماست و كار شوراى دينى ماست بس اكر اين ها اقدامى نكند و مهم تر از ان وظيفه دولت جلب جوانان بطرف خودش است باز هم شرايط كار و تحصيل و وووووو
مراد قندهار

>>>   اگر .......... افغانستان درواقعیت خدمتگار ملت باشد نه خدمتگار دالر وکلدار هیج ایئن ودینی دیگری درافغانستان پا گذاشته نمیتواند .چه خاصا که کتاب انجیل را درافغانستان برای افغانها توضیح گردد وانرا بخوانند .جان برادر قشون روس 14سال را دراین افغانستان سپری نمود ولی به حکم پروردگار ومردم مجاهد این سرزمین تمامی ارمان های خودرا زنده به گور برد .
کسانیکه درپی تخریب دین مبین اسلام باشند وعده خداوند است که پیروان دینش را خودش نگاه داری میکند .ونمیگذارد که به این ایئن مقدس کسی داغ بدنامی زنند.1400سال از این ایئن مقدس سپری شده است . پیروان دیگر مذاهب بیسار کوشیده اند که به دین مبین اسلام ضربه وارد کنند ولی قادر به ان نشدند . واین قران پاک کلام پروردگار است که تاحال زنده وچاودان مانده است حتی انها بیسار کوشش کردند که مثل قران کتابی بسازنند .ولی نتوانستند که مثل یک ایه مبارکه چیزی دربیاروند .
اکنون درافغانستان گلگلمیری است هرکی هرچه دلش خواست همان میکند .
اصل حقیقت این است که خارجی ها به طور مستقیم نمی توانند که این کار درعرصه اجرا بگزارند .چرا تا زمانیکه دوذ از فامیل های خود مان نباشد چای دقیق وموثق سرمایه مارا دوذ نا بلد نمیداند که کجاست .پس معلوم است افغانهای هستند بی غیرت وطن فروش ناموس فروش که درمقابل دالر هران چیزی که دراختیار شان بود حتی ناموس فروختند .حالا بازار شان سرد شده است چیزی دیگر برای فروش ندارد میخواهند که دین مبین اسلام را به فروش بگذارند . اینها کیها هستند همان افغانهای که دربیروت لبنان درس خواند اند وبه سازمان یهودی موساد تهعد داده اند که ما درافغانستان به هرنوع که باشد دین یهودی را تبلیغ مینمایئم از گرفتن نام های شان فعلا صرف نظر میکنم اگر برادران خواهش نمودند باز فرقی ندارد شاید اسم شان هم افشا گردد .
زمانیکه درافغانستان گروه طالبان بودند من درکابل بودم وقسم به خداوند است که من درنزد بیساری از برادرانی که با طلبان بودن کتابی را تحت عنوان ( پخش شیوه های نصرانیت ) دیده ام شاید دیگر برادران هم دیده باشند . پس معلوم است که امریکا وغرب این پلان را از بیسار دیر زمان درسر میپرورانید .وامروز زمانیکه نیرویهای 45کشور الحادی درافغانستان رفت وامد دارد که حتی قلمرو هوائی ما دراختیار اوشان قراردارد .هیج شکی نیست که دست به این عمل ضد دینی نزنند . شما فکر کنید یک لیعن عبدالرحمن یهود شده بود خود حکومت رهایش نکر د پس معلوم میشود که اراکین بلند پایه حکومت با رایح ساختن دین یهودی درافغانستان همنظر است .وحلو این را نمیگیرد .
شورای علما چرا فتوای علیه ..................
مردم میدانند که هران افغانی که پاسپورت خارجی دردست دارد دین مبین اسلام از دستش رفته است به خصوص انعده افغانهای که بنام سیاست مدار از کشورهای خارجی درطول این 9سال امده وبالای حکومت سلطه گرائی میکند .
زلمی خلیلزاد کسی است که درزمان که از طرف امریکا درافغانستان سفیر بود همیشه درمصاجبه هایش میگفت که کشور افغانستان . چون یک امریکائی محض است نه افغان امروز میگوید که کشورم افغانستان پس چطو ربالای این اشخاص اعتماد کرد که ایا افغانی است ویا امریکائی کاکای جناب کرزی عزیز الله سفیر درسعودی بعد ا زختم وظیفه با شش لک دالر به امریکا فرارنمود مثل او اکثر سفیران که دارای پاسپورت خارجی بودند فرارنمودند . چاپ نمودن کتاب انحیل ودراختیار قرادادن ان به مردم افغانستان هیج دردی خارجی را دوا نمیکند .صرف این کتاب به درد همان پشتونهای قبایئلی که از نسل یهود هستند که یک گروپ تحقیقاتی به افغانستان امده و اکثر انها را باخو د به هندوستان برده اند تاخون شان معاینه گردد که ایا ا زهمان ده قوم گمشده یهودی که نیستند .میخورد چنانچه ظاهر خان بابای ملت دریک مصاجبهباکی از روزنامه نگاران گفته است که من از نسل بنیا امین برادر حضرت یوسف هستم . به مسلمانان واقعی افغانستان چاپ هیج نوع کتاب به دین وعقیده شان تفیر اورده نمیتواند .زنده باد دین مبین اسلامی مرگ به یهودی وپیروان شان
با احترام دادمحمد کابل افغانستان

>>>   باین غربیهایی شوم مثل جنرال دوستم یک رهبرقوی مردمی ومیهن دوست ضرورت

>>>   اين يك خبر نو نيست، وقتي خارجيها ميبينند افغانها در نفاق زندكي ميكنند, وكهي بالاي افغاني وافغانستاني اختلاف ميكنند وكاهي بالاي بشتو ودري وكاهي شيعه وسني وكافي شمالي وجنوبي, بس آنها به باليسي (نفاق بيانداز وحكومت كن) ضرورت ندارند من مطمئن هستم كه اكر مايان خودرا يك افغان واقعي جور نكنيم بالاي دين ما وعزت ما وطن ما قمار زده خواهد شد, دين اسلام يكانه دين وحدت واخوت است تا ما دين را بالاي قوميت سمت ترجيح ندهيم كامياب نمي شويم. امريكايي ها نمي توانند با انجيل تحريف شده خودشان افغانها را از دين خود خارج سازند, أفغانها افكار بيكانه را قبول ندارند جه شود دين منسوخ شده وتحريف شده باب هاي زنا كار غرب. كب كرزي اكر ميخواهند صف مخالفين تقويه شود دست به اينكونه اعمال بزنند, براي ما دين وناموس ووطن أهمتر از همه جيز است ولو اكر ضرورت به قرباني همه تمام شود از آن دفاع مينماييم.
والسلام
سرور

>>>   دوستان...
در وزارت ارشاد و حج هر كسيكه آمد مصروف چور چباول شد... ..... دزد هستند و بيكار هم نيستند كه جزي ترين توجه مبذول بدارند...
چنانچه گفتند دين اسلام براي سهولت به بشريت است نه كشتن نه رشوت و امثالهم ... ريشه همه بد بختي ها بيكاري و فقراست فقراست فقراست فقراست فقراست فقراست فقر...
كدام بهتر است؟ زنده ماندن يا مردن؟
آدمي را ميكند روباه مجاز = احتياج است احتياج است احتياج
بي دين تركيه

>>>   سلام برای همه شما
این پلان امریکا را ما قبلاً خوانده بودیم که امریکا میخواهد مسیحیت را رایج سازد.
11 سپتمر یکی از پلان های آنها بود که چطور بالای مسلمانان حمله نمایند.
و این حرف را حالا همه میدانند
ما مسلمانان باید دین مبین اسلام را خوب مطالعه نمایم
همه ما انترنت داریم باید در گوگل سرچ نمایم به خاطر اسلام مضامین بسیار زیاد است.
در غیر این امریکا به حدف خود میرسد
الله حافظ
بنده خدا

>>>   هموطن گرامی من سلام !
موضوع ترویج دین ترسایی از سوی کشور های غربی در افغانستان تازه گی ندارد . بلکه در زمان حکومت ظاهر شاه نیز شفاخانه چشم (موسسه نور ) و موسسه نابینایان در کارته سه و تیم تداوی مریضان جزام در جلریز میدان وردک و تیم تداوی مریضان به نام ( ماپ )به سرکردگی داکتر بلو میگین در بامیان و یکاولنگ به چنین حرکات شیطانی آغاز نموده و تعدادی از مردم و نابینایان مربوط به موسسه نابینایان را در کابل ، بامیان و یکاولنگ از دیدن مقدس اسلام منحرف نموده به دین مسیحی دعوت نموده بودند .
مگر خوشبختانه در زمان صدارت مرحوم محمد موسی شفیق صدراعظم وقت همه لانه های شیطانی آنها قسماً ویران و فعالیت های شان از سوی وزارت صحت عامه بخصوص شاد روان کبرای نور زایی وزیر خردمند وقت متوقف ساخته شد .
پیروان دین مسیحیت در جهان با استفاده از فضای ناهنجار کنونی تعداد بیشمار جوانان را همه روزه شتوشوی مغزی نموده و آنها را از دین مبین اسلام منحرف ساخته و مسیحی می سازند .
همین اکنون چهار و پنج مرکز فعال شان در کارته سه ، کارته چهار و سیلوی مرکز در منازل شخصی با صرف هزاران دالر فعال گردیده است و روزانه ده جوان فریب خورده بعد از غسل تعمید و فراگیری اساسات عیسویت از دین پاک اسلام منحرف گردیده و عیسوی می شوند .
همه مسولیت ها متوجه دولت است که زمینه انجام چنین جنایات نا بخشودنی را برای پیروان دین مسیح مساعد ساخته است . ترویج اندیشه های فرد گرایی در قالب نظام سرمایه داری که هر روز توسط تلوزیون ها و غیره وسایل اطلاعات جمعی به صورت سیل آسا و مکرر نشر ، پخش و تبلیغ میگردد در کشور جنگ زده ما آفت بزرگتر دیگری است که زمینه غارت ، چور و چپاول دارایی های عامه را برای عده محدود جامعه میسر ساخته فقر و گرسنگی اکثریت مردم را برای ابد نهادینه می سازد .
این یکی از ویژه گی های نظام سرمایه داریست تا مردم جز پول و تلاش در زمینه اندوختن ثروت به چیز دیگری نه اندیشند و همه مسایل مبرم و مهم دیگر اجتماعی را فراموش نمایند . اندوخین پول و ثروت را به هر شکلی که باشد نظام سرمایه داری جواز میدهد و حکم می کند . حتی آن پول از مدرک فروش وطن ، ناموس و دین هم باشد جایز میپندارند . این سران جهادی ها بودند که کشور را در کام اژدها هفت سر فرو برده و بی شرمانه خود از آن سود میبرند و نظاره کننده این همه جنایات در کشور اند .
خداوند بزرگ بر این ملت بی صاحب رحم نماید تا رهبر واقعی دلسوزی زمام امور را بدست گیرد و اوغانستان را از این چنین آفات خطرناک نجات بدهد .
با احترام استاناقل میمنگی از لندن

>>>   من یک افغان سکولار( طرفدار جدایی دین و سیاست) هستم , متاسفانه به چشم سر مشاهده میکنیم که کشور های مسلمان دچار عقبگرایی ,و تحجر شده و پرده غفلت و نفرت چشمان ما را کور نموده و ملا ها و متحجرین دینی همان کار ها را انجام میدهند که کشیشان مسیحی چند صدسال قبل در مقابل دانشمندان , پیشرفت های علمی و زنان انجام میدادند. ......
اگر ما انسان های معتقد و با ایمان باشیم چرا باید از دیگران هراس داشته باشیم؟بگذار که تبلیغ کنند, مگر مسلمانان در کشور های مسیحی تبلیغ نمی کنند؟ ما افغان ها در هر کاری آش داغتر از کاسه هستیم
با احترام حمید از هرات

>>>   آمريكا اين خوب نيست

>>>   برادر ، همه گپ مفت است ، مردم ما اکنون به هیچ چیز به جز امنیت و رفاه اقتصادی علاقه ندارند. بگذارید که مردم آرام زندگی کنند ،از اخبار که باعث تقویت تبر دشمن می شود چرا جلوگیری نمی کنید. آزادی بیان و آزادی عقیده آرزوی بشریت است ، انسان حق دارد که راه خودش را انتخاب کند و در مقابل انتخابش مسئولیت نیز دارد. بایدکه قبول داشته باشیم که ما افغانها مسلمانان بنام هستیم ، ما نه تنها که از اسلام چیز نمی دانیم بلکه غرق در خرافات نیز می باشیم. ......
بگذارید که مردم آهسته آهسته راه شان را پیدا کنند.

>>>   سخی جان!!!!!!!!
به نظرم که پای تو لخشیده، اګر خودت این را قبول میکنی که اګر خارجیها هر چیزیکه بخواهد بکند ولی این حق مسلم تمام افغانها است که از دین و وطن خود پشتبانی بکند، خودت .... واری زود تسلیم میشی،
شاه کالتوس از لوګر

>>>   برادران مومن وهدفمند اسلام.......!
تجربه سی سال کذشته برای ما وشما این را به اثبات رساند نظربه فرموده خداوند قدیر که میفرماید خداوند هیچ قومی را ذلیل نساخت مگر ان قومی ذلیل شد که راه خدا رارها نمودند وماشما به این سرنوشت مجهول که مبتلا گردیده ایم همه و همه ناشی از ترک راه خدا وعمل نکردن بفرمان الهی در همه ابعاد زندگی .
یعنی اینکه اگر برادر من تو ویا اولاد من وتودزدی کرد شراب خورد زنا کرد پیرو ادیان یهودی نصرانی شد ویا بخاطر ارتقای صطح زندگی خود به مکتب مارکسیزم رجوع کرد ویا جواسیس سازمانهای استخباراتی دشمنان دین ووطن ما شدند از همه این ابلهیات جشم دوختیم و گفتیم عیسی بدین خود موسی بدین خود .درحالیکه همین پیروان عیسی و موسی مارا به این سرنوشت شوم مبتلا ساخت ودر حالیکه درهمین مورد پیغمبر بزرگ اسلام چنین ارشاد میفرماید . در نزد خدا همه شما مسول هستید وهمه شما به مثابه جوپان هستید .در نزد خدا همه ما وشما مسول هستیم وجوابگوی هر نابسامانی وظلم ناروای که برحق مردم وبرادر ماوشما انجام میشود مسول هستیم واگر ایمان به روز اخرت داریم خداوند پرسان کردنی هست چنانچه خداوند منان درقران کریم جنین فرموده است .به من وتو وامثال من وتو خطاب میکند که ای انسان در مقابل ان فریاد ها وناله های که به گوش تو میرسید وان ناله از خداوند استعانت میجوید ومیگوید که ای خدا مارا ازشراین ظالمان نجات ده ویا نجات ده ما را ای پروردگار از شر این مردمان ظالم ویا تعین کن برای ما یک باز خواست دیگر. وماشما دربرابر این سخن الهی چی جواب داریم ان فریاد مظلومان را هر لحظه بگوش میشنویم ومهر سکوت از بی غیرتی ویا بخاطر زندکی ارام که فرزند ما واعیال ما شما جطور میشود ویا بخاطر مقدار پول که برای ما داده میشود وعیش نشاط ما برهم نخورد لب دوخته ایم واصلا در فکر اخرت ومسولیت خود وهدف از خلقت خودرافراموش کرده ایم و به خدای قدیر توکل نداریم واز ترس گرسنگی هم چنان که مبادا این زندگی ارام من خراب نشود مهر سکوت برلب نهاده ایم وهرجنایت وظلم که بالای مردم میشود مهر تایید میگذاریم .اگر ایمان به خدا وروز اخرت داریم باید بیاید صادق باشیم با خدا وخلق خدا ودر هر امور ازخداوند قدیر طالب کمک شویم نه از این نیروهای اهریمنی فرعونی ونمرودی .بیایید به مانند ابراهیم مردانه وار از عزت ابرو ودین خود به هر وسیله ممکنه دفاع نماییم ووقت پیکار است ومبارزه واین دین(اسلام)به این صاده گی حفظ نگردیده .ضامن دین خود خداوند است ومسولیت خودرا دربرابر خدا انجام دهیم . انها از سرزمین هایی می ایند که میلیارد ها کیلومتر مصافه دارد البته جهت حاکم کردن دین باطله خو ددراین مرزوبوم.
درحالیکه میدانند که انها برحق نیستند وما درحالیکه برحق هستیم مگر خواب وفکروذهن ماوشما رامادیات احاطه کرده است .در حالیکه خداوند همه نعمات خودرا برای من وتو ارزانی نموده است بخاطر حاکمیت دین خدا وشکر گذار باشیم وقدرت های ان پرودگاررا درک نماییم.
به امید پیروزی حق بر باطل

>>>   سلام دوستان.
مه خودم یک مسیحی افغان هستم. الان ام در کشور در حال فعالیت هستم. وخداوند عیسی مسیح را شکر می کنم که او نجات دهنده وبرکت دهنده است.هر روز خداوند مان عسی مسیح را شکر می کنم که از طریق کلامش مردم ایمان میاورد. واین را باور کنید کسی که با کلام عیسی مسیح وکتاب انجیل زندگی میکند. یک زندگی جدید را آغاز می کند. واون شخص دیگه عوض میشود. اون شخص دیگه در گناه زندگی نمیکند. بلکه محبت خداوند ما عیسی مسیح در عمق وجودش هست.وکینه نفرت ها تفریقه ها از وجود شان دور میشه.بیاید همه ما در مسیح زندگی کنیم. وعیسی مسیح خداوند زنده. بما انسانها آرامش وفیض وبرکت می دهد. تا یک زندگی جدید را همرای خدای زنده آغاز کنیم. یک بار بیائین مزه انجیل شریف را بچیشیم.که در کلام خداوند زنده چی گفته. بجز از محبت وفاداری برد باری رفتار با انسانها خدا شناختن چیزی دیگه یافت نمیشه فقط اینا رو یاد خواهیم گرفت. که یک زندگی از نوع جدید را همرای مسیح خداوند زنده آغاز می کنیم. فیض مسیح خداوند بر شما برادران وخواهران باد. تا در مسیح رشد کنید وخدای حقیقی را بیشناسین. که محبت است. آمین.
یک مسیحی افغان.

>>>   سلام!
ما خیلی مردم کم عقل هستیم هنوز دعای جنازه را 95% از مردم یا ندارند و بیشتر از مردم صرف به خواندن سوره فاتحه بدون اینکه معنی انرا بفهمند اتکا منمایند و خدا میداند که مسلمان خوانده شویم اگر میشدیم چهل سال در عذاب پروردگار نمیبودیم. و اینکه تا خودمان مسیحی نشویم به زور تحمیلی نیست . این آیه مبارکه است تا زمانیکه شما یعنی نفس های مشرک نشود خداوند اون قوم را دگرگون نمیسازد.
قدوسی از دبی

>>>   من متاسفم بخاطر اینکه سایت افغان پیپر این چنین مطالبی را نشر میکند من به عنوان یک انسان آزاد مگر حق مطالعه انجیل را ندارم
چرا جلوی اطلاعات را میگیرید مگر انجیل کتاب آسمانی نیست ؟؟خدا که تنها از مسلمانان نیست متعلق به همه هست نباید این همه انحصارگری دینی کرد.
بزرگمهر هرات

>>>   خداوند هرکی را رانده میراند هرکی را خوانده میخواند. زیاد روی موضوعاتی که بدرد نمیخورد نه پیچید. فرموده برادر هرکی را بایسکلش که راسته سوار میشود و یا چپه بکسی چی. هندو را گفت لاله دولت نگه دار هندو گفت خود را نگه دار. هرکی خود را نگه دارد. درفکر دیگران نباشد. همین مداخلات بی مورد بود که افغانستان هرگز پیشرفت نکرد. شما هم مرد هنر خود شوید و مسیحی هارا مسلمان بسازید .

>>>   عزیزان سلام
گفته اند ضرورت و مجبوریت مادر تولید یا ایجاد است . وقتیکه مردم ما از گرسنگی اولادهایشانرا به صد دالر بفروشند . و یا در بدل ماهانه بیست دالر اطفال شانرا در محافل خصوصی بچه بازان در خدمت شان قرار دهد . ( زهر مینوشیدم بهتر بود تا نوشتن این مطلب ، اما چی کنم که اینهم یکی از حقایق تلخ جامعۀ ماست )و یا حتی راضی شدن برای انتحاری البته در بدل پول . پس باید قبول کنیم که اکثر اعمال بد نتیجۀ گرسنگی است و دولت و خود مردم باید خود را تکان دهند تا ازین حالت رهایی یابند .
درین دولت که مردانش عصا از کور میدزدند//
ملت بیچارۀ ما خدمت و عدالت آرزو کرده
وسلام ملنگ

>>>   کریم خرم را خبرکنید که به اب هلمند بیاندازد کتاب هار ا ههههههههههههههههههههه
بچیم خرم برواین کتاب هارا ببین که دینت را مسح می کند اگرقدرت داری به دریا بیانداز !!
شما فاشیست ها فقط بالای مردم که زحمت می کشند ظلم می کنید وکتاب ها را به اب می اندازی چه نصیب ات شد ازان انداختن کتاب ها ؟؟!!
وطندوست

>>>   بین مسیحیت و اسلام چی فرق است؟ هر دو شان ادیان خداوندیست. هم محمد هم عیسی پیغمبران خدا بودند. اگر مسلمان انقدر ایمانش ضعیف باشد که با یک تبلیغ مسیحی شود بگذار شود .بهتر از این است که بی دین باشد و خدا را هم قبول نداشته باشته باشد.

>>>   کسی در بالا گفته. هر کسی حق دارد که ره خودش را انتخاب کند و خودش در روز قیامت جوابگو خواهد بود. راست گفته. گوسفند از پای خودش بز از پای خودش. بنظر من دین مهم نیست خدا مهم است. در هر دینی که باشی ترس از خدا داشته باش و حتی اگر هیچ دینی را قبول نداری خدا را قبول نداشته باش!!! البته این امر نیست نصیحت است. تو اختیار خودت را داری که حتی خدا را قبول نداشته باشی چون خودت جوابگو خواهی بود نه من. اما دین وسیله ء برای رسیدن بخداست تو میتوانی بدون وسیله بخدا برسی.
زلمی از انگلیس

>>>   ازاظهاردرددلت وحساسیت تان نسبت به دین واعتقاداتت تشکر.اما عزیزدل برادر خیلی دیر مطلیع شده اید چون فلم های که دربیرون ازمسیحی شدن مردم مارابیبنی متوجه می شوی که درافغانستان چه خبراست! وگرگان به دنبال چه طعمه است ویابوده است که هنوزهم خبرنداریم؟
!نادر

>>>   میشود از شماها بپرسم چرا از اینکه مردم کتابی خارج از اسلام مطالعه کنند، وحشت دارید؟
مگر نه اینکه انسان باید از روی عقل و تفکر راه و روش درست زندگی را انتخاب کند؟
به نظر من انسان باید راجع به تمام ادیان و مکاتب فلسفی مطالعه و تحقیق کند. و بعد آنرا که بهترین یافته است. رهنما و سرمشق زندگی خود قرار دهد.
و مطمئنا ایمان چنین انسانی را با هیچ نیرویی نمیتوان ازو گرفت.با احترام
خلیل حیدری

>>>   سلام به برادر وطندوست،
وطندوست جان همین خرم، کرزی، خلیلزاد، فاروق وردک، اتمر، ارسلا، اشرف غنی، احدی، رسول امین، زلمی رسول، جبار ثابت و امثال این ها در ترویج دین مسیحیت معاش خور اند. ایشان یک چیز را میدانند که چگونه پیشرفت زبان فارسی را بگیرند و از این بابت هم از بادار های پاکستانی و غربی خود معاش میگیرند. شما از این مردمان مامور شده برای تخریب زبان فارسی و ترویج مسیحیت و یهودیت میخواهید که حامی و نگهبان دین مبین اسلام باشند.
سه فرد یعنی اشرف غنی، احدی و خلیلزاد فعلاً یهودی اند و در امریکا در کنیسه های یهودی به عبادت میروند. ایشان در حال حاضر نظر به حساسیت های جامعه افغانستان اظهار دین خود (یهودیت) را نمی کنند، ولیکن در آینده ها چیره های ایشان برملا خواهد شد. ایشان اگر یهود نبودند به این مقام های بلند امریکایی دست نمیافتند، چرا که در امریکا تمام قدرت دست یهود ها است. سه فرد فوق الذکر زمانی که در دانشگاه بیروت درس میخواندند به دین اصلی پشتون ها یعنی یهودیت روی آوردند. در آینده ماموریت ایشان چنین است که دین یهودیت را در بین پشتون ها و دین مسیحیت را در بین سایر اقوام افغانستان ترویچ کنند.
جاوید غزنوی از شمال کلیفورنیای امریکا

>>>   برادران مسلمان افغانستان! آگاه باشید که این خارجی ها برای اهداف خودشان به افغانستان آمده اند نه برای خدمت به مردم افغانستان، بلی اما این از حقیقت بدور نیست که اکثریت مردم مظلوم افغانستان ازیک سو گرسنه و بیکار هستند واز سوی دیگر هم بی سواد و دور از علم .بنا این خارجی ها ازاین موقع سو استفاده مینمایند ومردم ما هم بخاطر بقای زنده گی خویش در مقابل پول هر کاری بخواهند انجام میدهند.چون امروز مردم دروضیعت بدی قرار دارند کار برای اکثریت جوانان میسر نیست پس یکی از عامل بدبختی بیکاری جوانان است ،پس وظیفه دولت است که زمینه کار را برای مردم مهیا بسازد.

>>>   همان طور که می دانید دین مسیحیت نیز یکی از ادیان اسمانی می باشد.
چاپ کتاب مسیحیان به زبان های دری و پشتو نتنها به اشنایی مردم کشور ما با سایر ادیان اسمانی کمک می کند بلکه می توان این کتاب را با قران خودمان مقایسه و همچین تحریف هایی که در این کتاب به وجود امده با توجه به دین اسلام به درستی و دلایل کافی به سایر ملل تصحیح کرد

>>>   او مردم : همه در به دری ها ما از دست همین دین عرب ها ( اسلام) است ! بگذارید تا سایر ادیان را هم بیاموزیم و بیبینیم که چی هست ، چرا باید ترسید ، هرگاه دین اسلام ...دین عدالت ، مساوات ، صلع ، زیستن با هم دیگر هست ؟ که نیست ما که صد ها سال هست که میبینیم نتیجه این دین را ...
بگذارید سایر ادیان ایکه : ممثل عدالت ، صلح ، آرامی ، هستند را هم تجربه کنیم این که حق مسلم هر انسان هست. چیز ایکه مورد پسندش هست تجربه کنند.

>>>   جنا ب کرزی صاحب شما هم ا زخدا بتر سید همان کتابهای دکتر خاوش هروی را که حین ملاقاتش یکجا در تلویزیو ظاهر شدید بخصوص ترجمه جدول قر آنکریم را به زبانهای ملی کشور چاپ نمایید وبه تیراژ یک ملیون نسخه به تمام مراکز تعلیمی وتحصیلی ومساجد مجانی توزیع بدارید تامردم به زبانهای ملی به اساسات دین اسلام آگاه شوند وبدین ترتیب از طریق کتابهای تحریف شده مسیحیت منحرف نشوند شما اگر قرآنریم جدولی را که حرفحرف ترجمه شده وهر با سواد میتواند همزمان با تلاوت به حرفحرف قرآن آگاه شود چاپ نموده در مراکز تعلیمی اردوی ملی پولیس ملی به تعداد سربازان وافسران تان توزیع بدارید تا در اطاقا وچانته های شان باشد هرگز کتاب انجیل وتورات فارسی وپشتو در داخل قطعات قوای مسلح توزیع نخواهد شد نمیدانم رهبری وزات دفاع ازین ملیارد ها دالر کگمکهای بازسازی اردو بخصوص لوی دریستیزش که بسم الله نام دارد با آن ریاست عقیدتی فرهنگی بی اقتدارش چه بلازده که این قرآنکریمهای مترجم جدولی را چاپ وتوزیع بدارند اگر همین رهبری وزارت دفاع وبسم الله چاپ این قرآن ترجمه جدولی را به امریکاییها الحاح کند سیاس ی ساخته یکی از راه های شکست طالبان وانزوای آنها در افکار عمومی قوای مسلح تلقی بدارد حتماً چاپ میشود بعید نیست که کتابهای انجیل قبل از هرجای دیگر در سربازان وافسران تحت امر بسم اله توزیع شود
حالا اگر این کارا نمی کنید پس مسیحیان ویهودان حتماً اعتقادات ضد اسلامی شان را به زبانهی ملی چاپ وتوزیع میدارند وسکوت شما علامه رضا است وشورای علما هم نوکران مزد بگیر ماهیانه رفت وآمد کرزی صاحب به توجیه گری موارد معین گزینشی اند که حتی اگر بودجه چاپ همین قر آنکریم جدولی خاموش هرو را براشان بدهند خشکه حواله نموده به همین مقدار هم آمادگی ندارند
اگر آنها از امامان مذاهب بشرمند که چگونه حکام وخلفای اموی وعباسی در استان شان زانو خم کرده اغلباً مورد تهدید زندان وشلا ق واقع شده اند تا حد اقل این چهار چوب اسلام تعریف شده را در قالب مذاهب برای امت اسلامی به میراث ماندند متاسفانه بیشتر شباهت دارند به شورای علمی حزب دموکراتیک خلق که توجیهگر تصامیم حکومت محض اند در حالیکه همین علمای موجود شورای علمای کرزی صاحب نود فیصد بالای شصت ستال وهفتاد سال عمر دارند وپای همه شان لب گور است نمیدانم دین خودرا برای منافع کدام داماد فرزند شان به فروش میرسانند
واقعاً امام ابن تیمیه بحق گفته است که :
پدر کلان سفله کسی است که دین خودرا برای مصالح دنیای دیگران میفروشد
کلک حق از مرکز تعلیمی اردوی ملی کابل

>>>   عزیزان من، راه مقابله با عقیده مسخ شده ی نصرانیت و یهودیت این است که ما علم و دانش اسلامی و ساینس را بیاموزیم. در آنصورت نه انجیل وتبلیغات مسیحیت اثر گذار خواهد بود.
من خودم کتاب انجیل دارم و آنرا گهگاهی مرور می کنم، به استثناء چند جمله که معنی بدهد دیگر همه چتیات است که حتی با خواندنش انسان می خندد.
مقابله از راه تعقل و دانش می شود. عزیزان خود را بسازید.
حتی با خواندن انجیل ایمان موئمن محکم تر می گردد، زمان ی که آن مطالب بی مفهوم و خنده آور وخلاف علوم ساینسی را بخواند.
و میفهمد که این کلام خدا نیست.....
کریمی از هندوستان

>>>   جان برادر کریم خرم را چه میکنی بروید عبدالرحیم کریمی را ازبک را خبر کنید که خود را حامعه کمالات میگیرد . از محاهدین بودن میشرمد وخودرا حالا سکولر معرفی میدارد . همه رهبران جهاد ومقاومت را نقد میکند به نظرمن درچاپ وتوضیح این کتابها دست دارد .خبرش به این خاطر بکنیدکه درافغانستان میخواست برعلیه اهل تشعیه همراه با گروپ سلفی ها مبارزه نمایئد . حالا بگواگر مرد میدان هستی جمع اش کند .
محصل افغانی کویت

>>>   هموطنان عزیز سلام !
نظریات همه را خواندم جالب بودند. اولین پرسش این است که این آمریکایی ها را کی ها در افغانستان آورده است؟ مسیحیان افغان یا غربی های مسیحی ؟ آیا این ها به دل خود به افغانستان آمده اند یا رهبران احزاب اسلامی افغانستان به آن ها راه دادند؟ به بسیار افتخار ادعا میکنند که روس را از وطن اخراج کردیم ولی وطن را به چند کشور دیگر فروختند؟ هیچ حساب وطن معلوم نیست.
دوم اینکه : همه ادعای مسلمانی میکنند ولی بفرمایند به اعمال خود نیز نظر بیاندازند قبل از اینکه دیگران را داوری نمایند ایمان خود را داوری نمایند. آیا افغان ها حق انتخاب ندارند ؟ کسانی که ادعای مسلمانی میکنند آیا یک قسمت از سریال تلسی از پیش شان خطا خورده که عبادت و بت پرستی هندوان را نشان میدهد؟ مسیحیان که به خدای واحد در سه شخصیت ( پدر ، پسر و روح القدس ) ایمان دارند و مسلمانان نیز به پیامبری عیسی مسیح و کتاب مقدس که کلام خدا است عقیده دارند. اگر کسی عقید ه ندارد پس ایمانشان هم کامل نیست از نظر قرآن و ایمان مفصل . دیگر اینکه کی ما را بر مسند قضاوت و داوری در باره ایمان دیگران نشانده ؟ آیا ایمان داشتن و نداشتن دیگران از ما و شما سوال میشود یا از خودشان ؟ مسلمانان عزیز و هموطنان گرامی اگر به خداوند و دین اسلام محکم و استوار هستید دیگر چرا میترسید ؟ تا به کی باید دیگران را ملامت کنیم و خود را برتر از دیگران بشماریم ؟ من که یک مسیحی افغان هستم اگر روز یک صفحه کتاب مقدس میخوانم دو صفحه قرآن را میخوانم . در مسیحیت هیچ کس ما را از خواندن قرآن منع نکرده است . میدانید چرا ؟ به خاطری که انسان قوۀ درک و منطق و عقل از جانب خداوند دریافت نموده و میتواند راۀ درست را خودش انتخاب کند . باقی میماند کار خداوند که به مه و شما مربوط نیست خود ش میداند که در روز محشر چی کند یا نکند . در پهلوی این دین و مذهب ارتباط مستقیم با قلب دارد . اگر من مانع رفتن شما به مسجد شوم چی میکنید؟ شاید بگویید در خانه نماز میخوانم و اگر درخانه نیز بالای تان پهره دار ایستاد کنم باز چی میکنید؟ شاید بگویید به اشاره نماز خود را میخوانم . پس آیا من میتوانم عشق خدا و عبادت او را از دل تان بیرون کنم ؟ نخیر نمیتوانم . پس بگذارید دیگران نیز از آزادی دین و مذهب برخوردار شوند و شما نیز انجیل را بخوانید البته نه انجیل برنابا را که انجیل جعلی است ( در این موارد اگر خواهان معلومات بودید میتوانید برایم نامه بنویسید ) بلکه انحیلی را که از طرف کمیته بین المللی کتاب مقدس ترجمه گردیده و اصالت آن به همه معلوم است و ببینید و بخوانید که چی گفته و سطح معلومات خود را بلند ببرید . از هر مسلمان که میپرسم به چند کتاب مسلمان هستی میگوید چهار تا . وقتی می پرسم سه کتاب دیگر را خواندی میگه نی و حتی همین کتاب چهارم را نیز درست نخوانده پس چی فایده که به بحث بی فایده بپردازیم و در آخر هم که جواب نداشت شروع میکند به فحش و دشنام دادن ما . این که مسلمانی نشد . حافظ شیرازی خوب گفته :
گر مسلمانی از این است که حافظ دارد
وای اگر از پس امروز بود فردایی
از همه معذرت میخواهم و از خداوند عیسی مسیح طالب برکات و فیض برای همه میباشم تا صلح و آرامش و حکمت به مردم رنجدیده ما عطا نماید . آمین

>>>   عزیزان هموطن ! مطمئن باشید اگر گلبدین و ملا عمر و سیاف و ربانی و شیخ محسنی و شورای علما و . . . باشند، تردید زیادی در موفقیت خارجی ها هم غرض بیزار سازی از " اسلام عزیز" وجود نخواهد داشت.وقتی باشعار های دروغین وشیطنت آمیز مسلمانهای سیاسی و تنظیمی وجهادی ،کار ونان و امنیت و امید و آینده ی مردم گرفته شود، شما دیگر چه انتظاری میتوانید داشته باشید؟

>>>   به جواب آن بی غیرت که نام خود را نه نوشته وخود را مسیحی افغان نامیده است :
حضرت عیسی علیه السلام خداوند نه بلکه بنده خدا وپیامبر خدا بود .انجیل نیز یکی از کتاب های اسمانی بوده کلام خداوند است همه مسلمانان به آن ایمان دارند .وهمه مسلمین نیز به این عقیده اند که حضرت عیسی علیه السلام در عالم ارواح زنده است. ولی شما تهمت های زیادی به حضرت عیسی ( ع) بسته اید که در روز حساب شما را رسواخواهد کرد .عقیده ات به خودت تعلق دارد ولی نباید به یک پیغمبر آن هم حضرت عیسی ( ع ) تهمت بست .

>>>   اگر به خود و دین خویش باور دارید پس چرا در هراس و دلهره هستید وقتی که شما از ادیان دیگر معلومات نداشته باشید چطور می توانید بگویید که کجای این ادیان غلط هست یا خلاف عقل بیایید این بیهودگی و بیخودی را کنار بگذارید و در تعالیم دین خویش بکوشید و فرزندان تان دلسوزانه تربیه نموده با علم وقایه از گزند و حوادث نمایید هر کتاب و لو آیات شیطانی سلمان رشدی باشد حق مطالعه را دارد تا در روشنایی علم آنرا نقد کرد و نواقص اش را برای نجات مردم از گمراهی بیان داشت
حالا گیرم که این امریکایی و خارجی دیگری برای اندیشه و باورهایش زحمت می کشد و عرق می ریزد و برای نسل و اولادش دلسوزی می کند و زمینه ساز اینده فرزندان خود می شود پس ما مسلمانها چرا باید اینقدر بیهوده و باشیم و برای فرزندان خود دل نسوزانیم
بخود بیاییم و معنویت دین را درک کنیم و این دنیا جهان دیگر خود را بسازیم
مسلمان با کیفیت شویم نه مسلمان با کمیت و بی کیفیت و مصرف کننده
بیایید خود را با علم ادیان و ابدان بیاراییم و مقام منزلت خویش را در بین ملل دیگر پیدا کنیم تا مورد احترام واقعی قرار بگیریم وازین گدایی مادی و معنویی براییم
راهش جز علم و هنر نیست جهاد علم و فرهنگی را راه باندازیم و در پرتو علم تشکیل خانواده های با کیفیت و مسول بکنیم تا از یک دیگر در امان باشیم نه این که دیو و دد گشته ...........مرتکب شویم
بیایید صبر و کوشش را پیشه نموده کین و دشمن را رها نموده کنترول غرایز و شهوات و خودخواهی را در خود شروع کنیم
تا باشد حد اقل نسل بعدی ما دچار مشکلات کمتر باشند

>>>   سلام به همه....!
در قدم نخست اين يك خبر تكان دهنده است ، چون مي بينيم اكثر جوانان معلومات كافي در مورد دين شان ندارند.
اگر خواسته باشيد كه سپري را در مقابل اين همه تبليغات ضد اسلام داشته باشيد.....
كتاب پنجا دليل رد مسيحيت را مطالعه نمائيد كه نوشته استاد عبدالظاهر داعي استاد دانشگاه شرعيات دانشگاه كابل است انشاَ الله همه مشكلات حل مي شود....

>>>   مردم غریب افغانستان بخاطر یک لقمه نان مسیحت را میگرند.
اجنت های رشد مسیحت هر روز در مناطق که گویا ارام است به فعالیت هستند و این خاطر مردم شمال بیشتر به مسیحت رو می ورند.

>>>   به جواب برادر محترم با غیرت :
واقعاً به غیرت شما دو دسته سلام تقدیم میکنم . عیسی مسیح فرموده : از یک چشمه آب شور و شیرین جاری نمیشود . یعنی یا آب شیرین میدهد یا آب شور و زبان نیز همینطور است یا به دیگران دشنام میدهد یا خیر و برکت . از زبانی که فحش و دشنام بیرون میشود با آن زبان نام خدا و پیامبران را چطور یاد کنیم . لطفاً عفت کلام و حد اقل عزت و حرمت همین ویب سایت یا شبکه خبر رسانی افغانستان را داشته باشید . تنها افغان ها این نظریات را نمیخوانند بلکه دیگر فارسی زبانان مانند تاجکیان و ایرانیان نیز میخوانند و در مورد تربیه و اخلاق ( اسلامی و مسیحی ) ما چی فضاوت میکنند؟ و همچنان یاد بگیرید تا عقاید دیگران را که به آن باور یا اعتقاد ندارید احترام کنید. خود خواهی ما افغانان ما را به این سرحد رسانده که بدون آنکه فکر کنیم همیشه اول حرف میزنیم بعد فکر میکنیم . چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی . عیسی مسیح فرموده : با دشمن خود محبت کن. ولی ما افغان ها افغان های خود را توهین و تحقیر میکنیم و خود را بالاتر یا برتر میدانیم. نوشته های ما چکیده افکار ما است و افکار ما ثابت کننده انسانیت و محبت ما . با عرض معذرت از بزرگان و ادیبان . همۀ شما را دوست دارم حتی اگر شما از من نفرت دارید. با احترام به همه احترام خود را به جا میاوریم .
خداوند مددگار شما باد . آمین

>>>   خدمت على جمه جان و شاه كلتوس خان به عرض برسانم كه كه انجه شما درك منفى از نوشتار من كرديد
بايد ذكر كنم كه شما هدف بنده را نفهميده جيز هاى كفتيد
من خوش شدم ابراز نظر همه دوستان را خواندم و باز هم كب و نظر نا قابل من را تكرار و همه در اطراف نظر من نوشته اند
خلاصه مقصدم با مطالعه اين مطلب از اين سايت خبرى كه كويا كتاب هاى انجيل به زبان هاى افغانى جاب و توسط نظاميان توضيع ميكردد؟
مقصدم اين است كه ايا اهانت در مملكت كه اسمسش جمهورى اسلامى است و تمام وزارت هايش فعال به شمول وزارت حج اوقاف و ستره محكمه و شوراى ديني و وزارت داخله ووووووووووووووووووو ؟
بس جكونه اجازه جنين كارى را ميدهند
و ايا نميشود جلو همجو كار ها را كرفت كه انهم در مملكت كه 100% ا مردم به دين عزيز و مبارك اسلام بابند باشد همجو كار هاى خلاف شرع را ميكنند
فلهذا مقصدم اين بود از كلمه دلش و بايسكلش ؟؟
كه كسى مزاحم نظاميان نشود و كسى بيش شو بش شو نكويد و زور دولت مردان ما به ان ها نرسد بس واضح است كه همجو كار ها را به نفع شان ميكند
و كيلايه من از دولت مردان ماست كه كه بكويند به مرجع هاى مربوط كه دوستان خارجى شما در جوكات تعهدات كه داديد در كشور ما وظيفه داريد و نبايد همجو كار هاى تبليغ دين شان را با استفاده از شرايط موجود در افغانستان بالاى جوانان و مردم ما بقبولانند
تشكر
سخى از كارته سخى

>>>   به جواب برادر کریمی ار هندوستان :
باید عرض کنم که : فکر میکنم شما خوده به جای خداوند عوضی گرفتین. زیرا بالای کلام خدا میخندید و درباره انجیل و کتاب مقدس قضاوت میکنین . از این معلوم میشود که علم تان در خدا شناسی و تفکیک کلام خدا از کلام انسان کامل شده که حتی به مقدسات اسلام که از جمله کتاب های آسمانی است و همه مسلمانان با شعور به آن احترام میگذارند توهین میکنید. قرآن را نیز تصادفاً مطالعه کردید؟ که دربارۀ کتاب های آسمانی چی گفته ؟ اگر کلام خدا برای تان بی مفهوم است مشکل خود شماست نه از کلام خدا. اولین درس اسلامی ایمان مفصل است ( اٰمَنتُ بِاللّٰہِ وَ مَلئِکَتِہِ وَ کُتُبِہِ وَ رَسُلِہِ وَ لیَومِ الاٰخِرِ وَ القَدِر خَیرِہِ وَ شَرِّہِ مِنَ اللّٰہِ تَعَالٰی وَالبَعثِ بَعدَالمَوتِ ) اگر کسی ادعا میکند که مسلمان است و به یکی از این ها ایمان نداشته باشد مسلمان نیست . تنها با خواندن کلمه مسلمان کامل نمیشه. اگر ترجمه اش نیز ضرورت شد بگویید برایتان مینویسم . پس حال به ایمان خود نظر بندازین و اوره کامل کنین . حالی خو خنده میکنین باز در روز محشر گریه خواهید کرد. انشاالله .
با احترام . مسیحی افغان

>>>   با سلام
در ابتدا بايد اين را گفت كه ما به عنوان مسلمان از بحث و گفتگو با پيروان هيچ ديني ترسي نداريم بلكه آن را تبليغ هم مي كنيم كه پيروان اديان مختلف بيايند و با هم بحث كنند. از تبليغ هيچ ديني هم هراس نداريم كماكان كه مسلمانان هم اكنون در كشورهاي اروپايي كانونهاي فرهنگي اسلامي و دعوت به اسلام را دارند و فعاليت مي كنند. مشكل در اين است كه ما مي گوييم كه دعوت به اسلام مي كنيم ولي پيروان دين مسيحيت و يهوديت اين جرات را ندارند كه بگويند مي خواهيم تبليغ دين خود را بكنيم و به بهانه هاي مختلف وارد مي شوند و در نهايت متوجه مي شويد كه مقصد آنها تبليغ دين است. من خودم در اروپا زندگي مي كنم و با اين مسائل زياد روبرو شده ام به عنوان مثال براي كساني كه تازه به اين كشورها مي آيند به نام كلاس زبان وازد مي شوند بايد اين را بدانيد كه اينها آنقدر ضعيف هستند كه حتي در كشورهاي خودشان هم مي ترسن نام مبلغ ديني را روي خود بگذارند نكته جالب ديگر اينست كه اينها به شدت از يك آدمي كه در مورد اسلام اطلاعات دارد مي ترسند وفرار مي كنند و هميشه به دنبال آدمهاي بيسواد و بي اطلاعي مي گردند كه ازدين خود چيزي نمي دانند و به گفته برادرمان معني حمد و سوره خود را هم نمي دانند بنوعا تنها راه مغابله با آنها فرا گيري علم و دانش است و خواندن كتابهاي ديني است نه بد و بيراه گفتن كه آنها هم از آن سوء استفاده كنند ما تجربه سيطره دين مسيحيت را قيل از رنسانس داشتهايم ومقابله كشيشان را با علم و ديديم كه گاليله را به خاطر گفتن يك جقيقت علمي بدار بياويزند و مي بينيم كه اروپا از وقتي پيشرفت كرد كه قدرت را ازكشيشان گرفت و اين مي رساند كه اين دين به درد دنياي امروز نمي خورد. برادرمان كه نوشته بودند مسيحيان در گناه زندگي نمي كنند بايد بگويم كه من امروز در اروپا هستم و مي بينم كه در اينجا چه خبر است حرف شما درست است به شرطي كه به عنوان مثال زنا و فحشا را گناه نشماريم (شايد شما اين عمل را گناه نمي دانيد) مگر نمي بينيد امروز رسواييهاي زيادي برملا مي گردد كه فلان كشيش به ساير پسرهايي كه آمده اند درس ديني بخوانند تجاوز كرده است
اگر نگاهي به اسلام بياندازيم مي بينيم كه پس از آمدن اسلام كشورهاي اسلامي پيشرفت چشمگيري در علم و ساينس داشتند حتي دستاوردهايي داشتند كه هم اكنون در دانشگاههاي اروپايي تدريس مي شود.
پس بياييد با فراگرفتن علم و دين خود را قوي كنيم
به اميد آن روز
حسيني

>>>   برادر عزیز و محترم حسینی سلام !
صحتمندی شما را از بارگاه خداوند خواهانم. شما نوشته اید که مسیحیان جرأت تبلیغ را ندارند . و شما از تبلیغ هیچ دینی نمی ترسید. اولاً باید ببینیم که با وارد شدن چند جلد کتاب مقدس چی هنگامۀ را بر پا کرده اند ؟ دوم فکر میکنم شما امر آزادی ادیان را در افغانستان اعلان کرده اید و ما خبر نداریم. سوم اینکه ما همه کشور هایی را که در آمریکا و اروپا قرار دارند نمیتوانیم مسیحی بگوییم زیرا در اکثر چنین کشور ها حتی تدریس دین از برنامه مکاتب حذف گردیده است . چهارم عادتی بدی که ما داریم این است که همیشه بالای دیگران انتقاد میکنم و سر به گریبان تفکر فرو نمی بریم که خود و اولاد خود را چگونه تربیه کرده ایم ؟ پنجم فکر میکنم شما علم غیب را نیز میدانید زیرا در پیشانی انسان های که اعمال نادرست میکنند میخوانید که مسیحی استند .
از تجاوز کشیشان بسیار خوب نوشتید مگر از جنایات ملا های ما در مساجد و مدارس دینی چیزی نگفتید. چرا یک طرفه قضاوت میکنید؟ داشتیم داشتیم را رها کنید و از داریم داریم گپ بزنین. امیدوار هستم از برادرتان خفه نشده باشید . مه صرف در مورد نوشته شما ابراز نظر کردم. به شخصیت شما احترام دارم و شما را دوست دارم
. مسیحی افغان 

>>>   اغاى مسيحى افغانى
اينكه خوده به افتخار مسيحى نوشتى و در اين سايت ابراز نظر مينماى قابل تاسف است
ميدانى هر كى باشى هر جه باشى و در هر كجا باشى ؟ مردم افغانستان از تو نفرت دارند
درست است مسيحت هم از جمله اديان اسمانى است اما ؟
جروبس تو نكران كننده وزجر دهنده است
ممكن بى ايمانى تو و بيكارى تو و مجبوريت تو ؟ تو مسيحى شده باشى؟ و فكر نميكنم فاميل ات مسيحى شده باشد
و جون شدى مسيحى ارام مينيشستى خوب بود
در همجو جوكات نظر ها نظر تو قابل ستايش نيست و افتخار هم نكن
مستوره كابل

>>>   دراين موردتنهاآنهاي مسئولندكه ازسالهابدينسوبنام مسلمان برادرهاي مسلمان خودراميكشندوآنهم بااستفاده ازنام اسلام وجهاد!فقط فكركني كه خداوند(ج)براي مردم أفغانستان حكم خاصي وياهم كتاب خاصي فرستاده باشدوبه آن كفته باشدهمديكررابنام اسلام بكشيدكجايكه كمي آبادي مانند:مكتب، سرك، بل،تونل،برق،شفاخانه،ساختمانها،معلمين،متعلمين،وغيره هرجيزيكه كمي به دردميخوردنكذاريدتخريب كنيدبراي شمابهشت وعده داده شده است!!آخرمردم بيجاره هم حيران مانده اندحرف كدام يك را قبول كننداين مسلمان را وياآن مسلمانرا؟بخواطريكه ميبينند هردومسلمان انديك دين يك مذهب ويك عقيده ولي هردوبجان هم افتاده اندوهردوجانب باكفتن الله اكبربالاي همديكرهجوم ميبرند!!بالآخره اين همان نتيجه كارآنهايستكه ازسالهابه اين طرف عليه اسلام برنامه ريزي نموده واين مسلمانهارابجان هم وملت افتانده وامروزدارندبه اهداف شوم خودنائل ميشوند.
"سليم"

>>>   یک خبر نو!
گلبدین حکمتیار ، ملاعمر و بن لادن هم مسیحی شده اند . مگر شما خبر ندارید. گلبدین ملاعمر و بن لادن هر سه این پلید ها از مدت های دراز است ، که به دین مسیحی گرائیده اند. مگر خود را از دید مردم مسلمان پنهان نموده اند . بهمین خاطر که دین اسلام را مورد ضربه و زیر سوال قرار دهند .جنگ های ویران کننده را برای نابودی و دل سرد ساختن مسلمانان از اسلام آغاز نموده اند. اگر نه چطور مسلمان با مسلمان خود می جنگند؟ آیا شما دیده اید ، مسیحی با مسیحی دیگر ی خود درگیر و به جنگ ویران گر کلاویز شوند؟ در کدام گوشه دنیا دیده باشید؟
پس کفر اگر از کعبه خیزد کجا ماند مسلمانی. در دنیا گپ های زیاد است که ما وشما اصلآ خبر ش را نداریم . مگر همینقدر میدانم که باعث همه این بدبختی در جامعه همین مسلمان های نا مسلمان هستند که خود را در زیر چتر اسلام بمنظور پیاده نمودن اهداف پلید شان قرار داده می خواهند ما را به بیراهه بکشانند.

>>>   من مسلمانم اما حق دارم که انجیل تورات و یا هر کتابی دینی را بخوانم. از برای خدا این حق را از من نگیرید من میخواهم در باره تمام ادیان مطالعه داشته باشم . اگر در باره دیگر ادیان مطالعه نکنم از کجا بدانم که اسلام حق است یا نا حق؟
طوفان

>>>   سلام به همه دوستان و بیادران.
باید من و شما مسیحیت و اسلام را از ریشه آن تحقیق نماییم برادران ما که در غرب زندگی مینمایند نوشتن که در کلیسا ها فلان و فلان میشود اما ای کم ایمانان به مسیح نگاه کنید، او جان خود را بری ما فدا کرد ، به هر حال خداوند چشمان قلب تان را باز کند تا محبت او را درک کنید. اما به دین مقدس اسلام نگاه کنید از اول با شمشیر آغاز شد، و توسط قتل و کشتار شروع و تا به حال ادامه دارد. ضربالمثل است میگه. مشک آن است که خود بوید نه آنکه عطار گوید.
اینکه کی قدوس است و کی ترسو به همه معلوم است و .....ز است و کی قمار باز و دزد و جلات به همه معلوم و کی راست است و کی غلط کی با شمشیر به زور دین خود را بالای مردم میقبلاند و کی با محبت..
بیایید برادران و خواهران از این به بعد در اتفاق با هم زندگی کنیم و وطن را بسازیم. خداوند محبت را بپرستیم نه خدای قهر و غضب، با محبت با هم دیگر زیست نماییم. ووطن خود را بسازیم...... زنده باد جمهوری افغانستان، زنده باد جوانان افغان. زنده باد تمام ملیت های افغان.
مارک از اتریش.

>>>   سلام عزیزان
برادریکه خود را افغان عیسوی معرفی کرده ، عیسوی نیست . فقط و فقط چون دیگران حملۀ خوب نکرده بلکه دفاع بد کرده .
وسلام ملنگ

>>>   به برادران مسيحي افغانستان سلام !!
از سرنوشت من دوستان عبرت بگيريد و از خداوند برايم طلب عفو كنيد؛
من نيز چندين سال پيش بعد از امدنم از افغانستان در پاريس ولندن به فكر اين افتادم كه هر مشكلات سياسي در كشور ما هست از دين و مسلمانيت ماست پس با كومك كشيك هاي كليساها و معلمين مسيحيت شروع كردم به فرا گيري مسيحيت تغير دادن عقايدم .
اما هرچند درس ها پيش تر رفت سوال هاي گوناگون وعجيب و غريب در ذهنم زياد تر شد : از جمله حضرت عيسي .ع. گفته است : من باعشق زنده گي ميكنم وپيروان من نيز بايد با عشق به هم ديگر زنده گي كنند. اما پيراون مسيحيت از جمله پوپ بنيديكت رهبر كاتوليك هاي جهان و داكتر ويليام رييس كليساهاي ارتودوكس و غيره رهبران مسيحيت انقدر از اين گفته حضرت عيسي اشتباه فهميدند كه امروز اگر مرد مردي ديگر را دوست داشته نكاح آنها را در كليساها به يگ ديگر ميبندند همچنانيكه صدها وهزاران مرد كرده است وهمچنين زن به زن و سال پيش در امريكا مردي با اسپش در كليسا باهم ازدواج كرد وهمچنين ازدواج مردها ويا زن ها را با حيوانات مثل سگ وشادي وغيره را هرسال ما در رسانه ها تلويزيونها در امريكاواروپا شاهد هستيم مگر منظور عيسي مسيح (عشق به هم ديگر )اين تمايلات وشهوات نفساني بود،چرا پيروان مسيحيت كلمه مقدس عشق را اشتباه تبصره وتفسير ميكنند.
ما جراي كشيكهاي جرمني را چند هفته پيش در رسانه ديديد ويا شنيديد كه حدود هفتاد وپنج در صد انها به ازار جنسي كودكان متهم شدند ومعلمين وكشيك ها در ايرلند وامريكا وانگليس نيز اكثر انها متهم به ازار. جنسي كودكان است .
امار سازمان ملل در تشكيل خوانواده نشان ميدهد كه هشتاد وپنج در صد ازدواجها در اروپا وامريكا وكانادا واستراليا منجر به جدايي وطلاق ميشود وهمچنين چهل در صد از كودكان در اين كشوها در اثر جدايي پدر مادران تنها يا با پدر ويا مدر شان زنده گي ميكنند وبيست پنج در صد با پدر مادران مجازي زنده گي ميكنند وتمام اين پيامد هاي ناگوار اينرا نشان ميدهد كه دين مسيحيت واقعاً ناكامل و مشكلات روز مره وزنده گي را پاسوخ نميباشد.
سرنجام صدها اگر ومگرها ونواقض و پيامدهاي بد آن در مذهب مسيحيت مرا براين واداشت كه دين مقدس اسلام را كه واقعاً كامل كننده تمام اديان الهي است قبول كرده وبر آن افتخار نموده و بيبالم.
ونيز اين را در يافتم كه مشكلات سياسي در كشور ما ريشهء هاي بيروني دارد نه مذهبي.
تميم از لندن 

>>>   در جواب مارک از اتریش
برادر مسلمان اگر نمي توانيم به اسلام عمل كنيم نبايد به دين اسلام توهين كنيم اگر بخواهي با علم و بدون تعصب به جهان نگاه كني برنامه دقيق و منظم تر نخواهي يافت . عزيزم منشور حقوق بشر يكي از نامه هاي امام علي ع است كه بعنوان حقوق بشر در تمام عالم مي درخشند. اگر مي بيني امروز كشورت خراب بخاطر مسلماني ما و تواست نه اسلام زيرا اسلام دين رحمت است. باير با بصيرت باشي كشورت را مسلمان ها خراب نكرده بلكه صهيونزم جهاني خراب كرده كه گاهي بعنوان طالب و گاهي هم بعنوان ناتو و گاهي بعنوان خلق و دمهاي شان براي تان خير و صلاح انديشي نموده است .تو از خودت مرد نباشي از مسيحيت هم مرد نخواهي شد چراكه مردي مسيحيت دزدي معارف از منابع ديگران و نيرگ خدمت به بشر هم چون كشتن هم وطنهاي تان كه اگر يك نفر امريكايي كشته شوند عالم بايد خراب شوند و اگر هزاران نفر زير بمب هاي شميايي بميرند حقوق بشر كه امريكا حق وتو دارند عملي نخواهند شد اين كه امروز مي بيني مسيحيت است دوستان+ صهيونزم جهاني .
فولادي

>>>   برادر عزیز ملنگ جان سلام ! و سلام برای همه عزیزان !
تشکر از شما که حد اقل اعتراف کردین که مسیحی ها حمله نمیکنند و اگر مه دفاع بد هم کردیم در تمام نوشته هایم بخوانین که کجا به کی و به کدام دین توهین کردیم . همگی ماره میگن که پول گرفتن و مسیحی شدند. همگی ماره ملامت میکنند و ایطور فکر میکنن که خودشان چند لحظه پیشتر از جنت تشریف آورده اند. ما مسیحیان از کسی و دینی نفرت نداریم زیرا کتاب مقدس تمام عادت های خراب ماره به خوب تبدیل کرده ما حالی حتی در دعا های خود برای طالبان و غیره کسانی که موجب آزار و اذیت انسان های بیگناه میشن دعا میکنیم و از خداوند میخواهیم آنها را به راه راست که منظور خداوند است هدایت کند. ولی میبینم که کسانی که ادعای مسلمانی میکنند ، سنت پیامبر اسلام را که سلام دادن به جانب مقابل است نیز یاد ندارند. خواهر عزیزم مستوره جان میگن که مردم افغانستان از تو نفرت دارند. یعنی تمام مردمی که مسلمان استند و این نفرت صرف دلیل خود خواهی این نوع مردم است باز به افتخار هم میگین که اسلام دین مساوات است . اگر مساوات است پس باید مه هم حق داشته باشم که راه خوده انتخاب کنم . اگر مساوات است چرا از مه نفرت میکنن؟ انسان های عاقل خودشان ده گپ میرسن که گپ چیست؟ باید به زور شمشیر هرچی را که نمیخواهی قبول کنی؟
همین است مساوات ؟ یا هرچه ره که تو قبول داری باید و شاید دیگران هم قبول کنند؟ خود خواهرم ببینه که بری خودش چه حقوقی ره دادند؟ مطابق آیه های قرآن حتی در همو جنت که مسلمانان دعوی دارند که از ماست ده حق شما ظلم شده یک ذره بخوانین باز میفامین. خواهرک عزیزم مستوره جان ملامت نیست. جبر و فشاری که بالای شان از اجتماع از فامیل و حکومت وارد میشه باعث ایجاد این گونه نفرت ها در مقابل دیگران میشه اگر بیرون از خانه میره به جز از محارم ، دیگر مردان به کدام چشم به طرفش می بینند؟ اگر در یک دفتر کار میکنه مردم درباریش چی ها که نمیگن ؟ ولی مه برش میگم که مه همی کسی ره که ازش نفرت دارین شماره مثل خواهر عزیز خود دوست دارم و احترام میکنم ولو اگر شما صد بار نفرت کنین بازهم مه به عقاید شما، به زن بودن شما به مهربانی شما و این که عزت و ناموس ما هستین، احترام دارم بگذارین دگر ها هر چه درباره ما قضاوت میکنن بکنن ولی خداوند عالم و واقف به همه چیز است . بیاین یک کمی به حقوق دیگران نیز توجه کنیم . چرا مردم جهان به خصوص ما افغان هاره وحشی ، عقب مانده ، بیسواد و غیره خطاب میکنند؟ به خاطری که ما غیر از خود دگه کسی ره نمی بینیم و درباره اش فکر نمیکنیم . هر چیز و کار غلط خوده صحیح فکر میکنیم و دیگران را حق نمیتیم که نظر خوده بگوین. با عرض حرمت و محبت فراوان به تمام کسانی که از ما نفرت دارند
. مسیحی افغان

>>>   خداوند عیسی مسیح را شکر گذار هستم. که او خدای پر از محبت وپر ازفیض است. او تمام انسانها را دوست دارد. در کلامش اماده. من راه وراستی هستم من حقیقت هستم . ای تمام زحمتکشان بیاید بطرف من به شما ارامش می بخشم. خداوند عیسی مسیح را شکر میکنم. مردم افغانستان اگر در مسیح خداوند ایمان بیارد. این را باور کنید . که افغانستان صلح صفا ارامش محبت بر قرار میشه. اون موقع تفرقه ها کینه ها وجود ندارد. همه ما یک بدن یک تن در مسیح خداوند زنده زندگی می کنیم. او خدای پر از محبت هست. برداران یک بار فقط کافیه که ایمان بیارید به خداوند مسیح. آمین.

>>>   به جواب دوست عزیز ما که خبر نو را نوشته اند:
اول خدمت شما عزیز سلام تقدیم میکنم . بعدآ خدا زبانته نیک بسازه که حکمتیار و ملا عمر و بن لادن و دیگر کس های که جنگ میخواهند مسیحی شون و واقعا به عیسی مسیح ایمان بیارن و تعلیمات اوره عملی کنن . اگر دگه نام جنگه ده دنیا شنیدی باز هر جریمه که میگی مه برت میتم ( قول است ) . دگه اینکه خانۀ خودت و آیا و اجدادت آباد که حق میگی و از حق دفاع میکنی و سر دگر ها ناحق حمله نمیکنی . خداوند همرایت باشه دل صاف داری. والسلام
مسیحی افغان

>>>   ابراز سپاس از شبکۀ اطلاع رسانی افغانستان
سلام و محبت خود را خدمت همه دست اندرکاران این شبکه تقدیم میدارم . بعدا از هر یک شما جداگانه تشکر میکنم و زحمات، حوصله مندی ، پشتکار و نداشتن تبعیض در نشر نظریات خوانندگان را قابل قدر و بیان میدانم . واقعا رسالت ژورنالیستی خویش را به طور درست ان پیش میبرید و زمینه ابراز نظر را به همه آزادانه مهیا نموده اید . از صمیم قلب این موفقیت را برای همه شما تبریک میگویم و از خداوند محبت برای شما پیروزی هر چه بیشتر در این راستا تمنا میکنم . اگر ما قدر این زحمات شما را نمیدانیم ، خداوند عالم و واقف است و میبیند و اجر آنرا حاصل خواهید کرد . آمین
زنده باد ژورنالیستان آگاه ، نستوه ، با درک و با احساس و وطن پرست ما .
مسیحی افغان

>>>   برادر فولادی سلام امیدوار هستم مثل فولاد محکم و صحتمند باشی . در رابطه با نوشته خودت چند سوال دارم :
1. مارک از اتریش را محکوم به توهین اسلام میکنی پس از جایی که نوشته کردی ( مسیحیت دزد معارف ) یکدفعه از سر بخوان نوشته ات را که ایره چی نام میتی ؟ توهین یا حق مسلم خودت که باید دگر ها ره توهین کنی ؟
2. نوشتی که منشور حقوق بشر نامه امام علی ع است . این نامه در زمان جنک های کابل کجا بود که بری ملیت برادر هزاره میدادین که در فرق مردم بنام اسلام میخ نمی کوفتند؟ یا این نامه تنها برای تطبیق بالای دیگران است و مسلمان هر کاری که کنه فرق نداره؟
3. از منابع معارف یاد کردی> منظورت همو معارف است که در دوران جهاد در پیشاور اولاد افغان را درس میدادند. بابا تفنگ آورد. برادرم به جنگ میرود. محاهدین بم دستی دارند . یا کتاب ریاضی شان : دو مرمی + سه مرمی = پنج مرمی . همی معارف را کی دزدی کرده ؟ کتاب های مکاتب ما با املای غلط در دیگر کشور ها چاپ میشه. کتاب دری ره بخوانی تاریخ عرب . کتاب تاریخ را بخوان تاریخ عرب. کتاب جغرافیه ره بخوان درباره عربستان. همی معارفه میگی. یا کامپیوتر ره تصادفا کدام مسلمان اختراع کرد باز به غرب بردند؟ یا همو مشعل داران معارف را میگی که فتوا میداند که فزیک و کیمیا به درد نمیخوره وقتی که مردی ده قبر ازت کیمیا پرسان نمیشه بلکه از دین پرسان میکنند. یا همو معارفه میگی که کتاب قبل از توزیع به اولاد وطن ده پل باغ عمومی به فروش میرسه ؟ ووو .....
4. از طالب و ناتو و خلق یاد کردی چرا مجاهدین یادت رفت؟ حافظیته ده کار پرتو ببین چی چیز های ره بیاد میاری بیطرفانه قضاوت کو .
5. از فیصدی مسیحیان در آمریکا معلومات داری که چند فیصد آمریکا مسیحی استند؟ ایره کار خانگی میتم برت پیدا که کدی باز رقم صحیح اش را نوشته کو .
و اگر کدام حرفم خدای نخواسته سرت بد خورده بسیار بسیار ازت معذرت میخواهم . مه هم حضور امریکا و ناتو ره در افغانستان خوش ندارم ولی ایره دعا میکنم که خدا یک دقیقه هم سایه شانه از سرتان کم نکنه که باز همه کوچه های کابل را خون میگیره . قضیه سرای شمالی یادت است پولیس مجاهد ما بسیار فعال بود . زنده باد پولیس این خدمتگار ..........؟ هفت نفر طالب میایه در چند متری ارگ آتش بازی میکنه پولیس هیچ خبر هم نداره که از کحا میاین؟ واه واه . ببین شاید در بین شان یگان مسیحی ره پیدا کنی که چاقوی تان دسته پیدا کنه.
مسیحی افغان

>>>   برادر عزیز ( مسیحی افغان ؟ ) سلام
برداشت تان از گفتۀ من اشتباه است . من فقط گفته بودم که شما از این موضوع ( گسترش عیسویت.... )دفاع بد کرده اید . با گفتن خداوند زنده ! یعنی خداوند که مادر دارد ، من فکر میکنم که شما به سبک خود عیسویت را محکوم میکنید و ناقص میدانید و دین مقدس اسلام را کامل میدانید .
با احترام ملنگ

>>>   برای مسیحی افغان
شما که خود را مسیحی افغان میگوید آیا این آیت قران شریف را مطالعه نمدید
الْيَوْمَ أَكْمَلْتُ لَكُمْ دِينَكُمْ وَأَتْمَمْتُ عَلَيْكُمْ نِعْمَتِي وَرَضِيتُ لَكُمُ الإِسْلاَمَ دِينًا
سوره ۵: المائدة ایه 3
امروز دين شما را برايتان كامل و نعمت‏خود را بر شما تمام گردانيدم و اسلام را براى شما [به عنوان] آيينى برگزيدم
سوره مائده آیت 3
دین اسلام را خداوند متعال انتخاب نموده نه دین مسیح را
الله حافظ
بنده خدا از شهر کابل، افغانستان

>>>   بزرگوارم ژورنالیست خبر نو....!
ار ملا عمر وحکمتیار وامثال انه خبری جالب را به نشر سپردی مگر از امرصاحب فقید مارشال صاحب وقانونی صاحب از انها کدام خبری بدست نیاوردی ویا از شما هم ازجمله مکتب ماویسم مانند انها هستید انهایی که پیشقراول نیروهای صلیبی بودند وهستند از انها یادی نکرده ایدخیر باشد .مگر من اولا میگویم لعنه الله علی الکذبین .
وسلام علی من تبع الهدی
از کابل مردپرور نه از پنجشیر ....

>>>   دردين اجباري وجود ندارد(لا اكراه في الدين)، ايره خو قبول دارين انه؟
بچه ها ..........!
هله زود به رباني، سياف، حكمتيار ، فهيم قسيم و همه بيشتر صبغت الله مجديدي و امثالهم خبر كنيد كه دين در خطر است...
ههههههههههههههههههههه... فاميدين كه چي ميگم ؟
بي دين از هرات.

>>>   ضمن.سلام و احترام به تمام برادران مسیحی و مسیحیان جهان خدمت برادران تازه مسیحی افغان که یا بخاطر کارت اقامت و یا مشکلات مالی رو به مسیحیت آورده اند البته بیشتر در اروپا شما نباید از حقانیت مسیح دفاع کنید و حقانیت اسلام را زار سوال ببریدلا اقل شما که مسلمان زاده به دنیا آماده اید و حد اقل بیاید به خودما دورغ نگیم اسلام دین برحق است ولی مشکل در پیروان ان است

>>>   تعجب ؟؟؟!!!
مردوم افغانستان از بي چاره گي وسردرگمي وبه خاطر اثرات ناگوار جنگ ها امروز غافل از اينكه مسيحيت يگ دين كاملاً ناتمام وابتدايي است به ان رو مي اورد ،!
من در اروپا زنده گي ميكنم وهر روز ازطريق رسانها وتلويزيون وبه چشم سر ميبينم كه اروپايي ها درصدد اين است تا از دين مسيحيت كه واقعاً جواب گوي نياز هاي روحي وزنده گي مردوم نيست از ان دوري كرده ومردوم را از ان نجات دهد.
ولي چرا بعضي در افغانستان به آن علاقه پيدا كرد:
١- مردوم ما نميداند كه در مسيحيت قديم، مسيحي يان ورهبران مذهبي انها حكم نكاح مرد با مرد وزن بازن ويا انسان باحيوانات را جايز نميدانيست ولي متاسفانه امروز پوپ ها وكشيك ها در كليسا ها هر روز اين كار ها را جايز دانسته و ميكنند وحتي از زنان واطفال مردوم نيز دست بردار نيستند وحدود ٧٠٪ انها به جرايم گوناگون مبتلا يند.
٢- مردوم ما احساس ميكنند كه مسيحيت پيشرفتي وتكنالوجي مي آورد ولي اين كاملاً اشتباه است چون در اروپا وامريكا بيشتر از سه صد سال است كه جنگ داخلي كه باعث بدبختي وتباهي كشور است وجود نداشته است ولي در افغانستان مي بينيد كه قوم پرستي وگروه گرايي ونفاق هاي داخلي بيشتر از صدوپنجاه سال است كه به كشور ما سايه افگنده است كه جنگ و اختلافات داخلي اولين كشنده پيشرفتي هر كشور است.
٣- مبلغان مسيحي از نعره هاي صلح وعدالت گلو پاره ميكنند در حاليكه مسيحيان در فليپين وكينيا ونايجريا و... هر روز مسلمانان را قتل عام كرده ودر ماه گذشته بيشتر از سه صد نفر مسلمان را مسيحي يان در نايجريه شب به خانه هاي شان حمله كرده وانهارا سوختاندند.
٤- كتاب انجيل مقدس حضرت عيسي را پوپ ها ومسيحي يان انقدر دست كاري واضافه كاري وتحريف به نفع خود شان كردند كه حالا حجم وكلاني شان بيشتر از هزار ودوصد صفحه ميرسد كه اصلا مشروعيت كتاب خداوند را زير سؤال برده وعمل به آنرا ناجايز كرده است.
وصد ها عيب وعيوب ديگر كه اينجا واقعاً گنجايش نيست كه آدم بينويسد!
اسد از انگلستان 

>>>   تميم از لندن آفرين وراست گفتي درود برشما،
روح الله غزني

>>>   با عرض سلام
اگر یک مسحیی خوب بشوند بهتر از آن است که یک مسلمان بد باشند
کافر رحم دار بهتر از یک میلمان بی رحم است
ص. ا
از آلمان

>>>   برادر محترم مسیحی افغان! سلام علیکم. من خیلی از حرف های شما را قبول دارم(البته دینت را قبول ندارم) شما با اینهمه استدلال بجا چطور میگین هزاره ها میخ کوبیدند؟ ایا ظلمی که در حق هزاره ها شد را خبر ندارین؟ تو کسی را میشناسی که گفته باشد من کسی را دیدم که سرش میخ کوبیده شده بود؟ اینها تبلیغات هست. در ضمن اگر یک طالب جنایتی را مرتکب شد ما باید بگوئیم . پشتون ها جنایت کار هستند؟؟؟؟؟؟؟ امید وارم حرفت را پس بگیری و از هزاره ها عذر خواهی کنی. من هزاره هستم تا به سر کسی میخ نکوبیده ام که هیچ حتی یک مورچه را ازار نداده ام پس تو به من هم توهین کردی هم تهمت.
همایون جمال از لندن

>>>   به جواب مسیحی افغان که بالای بنده نقد کرده است. برادر (چون از لحاظ بشری همه برادر وخواهر ایم)، این انجیل که شما آنرا Bibleمی گوئید آن انجیل نیست که بر حضرت عیسی (ع) نازل گردیده بود. بلکه همانطوریکه در بالا ذکر کردم، یک قسمت آن ممکن کلام خدا باشد، بقیه کلام تاریخ نویسان، قصه پردازان ومدیحه سرایان است.
ودلیل نزول کتاب چهارم آسمانی (قرآن) ورسالت پیامبر آخر (محمد ص) همین است نه چیرز دگر. اگر انجیل تحریف نمی شد، ضرورت به تجدید دین خدا نبود همه در زیر سایه انجیل وارشادات عیسی روح الله، مسلمان می بودند. ولی چون قضا وقدر پروردگار چنین بود که نجات دهنده ی آخر الزمان باید ظهور کند تا مردم را از شرک برهاند.
من منحیث یک مسلمان کتاب شما را می خوانم وده ها اغلاط که با عقل و ساینس امروزی به هیچ وجه سر سازگاری ندارند را در یافته ام.
شما منحیث یک نصرانی بروید با دید تعقل قرآنرا مطالعه بفرمائید، هرگاه کدام ایه ی خلاف ساینس امروزی را دریافتید، من خواهم گفت که از روی عقلانیت وارد نصرانیت شده ای.
هر گاه در انجیل فعلی اغلاط ساینسی موجود است، می شود که آنرا به خدا نصبت داد(نعوض بالله)، نخیر! بلکه خود ثابت می کند که انجیل فعلی سراسر کلام خدا نیست.
به Bible خودت مراجعه کن، درفصل اول کتاب Genesis وبخوان در مورد خلقت کائنات اگر از ساینس تائید وتثبیت شده ی امروزی کمی هم باخبر باشی ویا حد اقل مکتب را خوانده باشی، پی خواهی برد که این کلام خدا نیست.
در این فصل در مورد خلقت کائنات است که در 6 روز آفریده شده است و در مورد شام وصبح صحبت شده است.
نوشته است که افتاب در روز چهارم افریده شد.
در آینه 9 و13 نوشته است زمین در روز سوم افریده شد، شما تصور می کنید که روز و شب پیش از خلقت زمین وجود داشت؟
آفتاب و مهتاب در روز چهارم افریده شدند، آیا شما فکر می کنید که آفتاب و مهتاب بعد از زمین آفریده شده اند؟
نباتات در روز سوم خلق شده اند، چطور امکان دارد که نباتات پیش از موجودیت آفتاب خلق شده باشند، چنانچه برای حیات آنها موجودیت نور حتمی است.
خداوند دو نور آفرید(Genesis 1 Vs:16) یک نور بزرگ و یک نور کوچک تا به زمین نور بدهند، آیا تو فکر می کنی که مهتاب از خود نور دارد و به زمین آنرا می دهد. ؟
خداوند آسمان و زمین را آفریدآنها نابود خواهند شد
و کاملأ برخلاف آن نوشته شده است که زمین برای ابد باقی می ماند. کدام این ها به عقلانیت و نزدیک است. آیا می شود این اشتباهات ساینسی را به خدا نسبت داد؟؟ وده ها اغلاط دگر... که اگر خواستی برای خواهم نوشت انشاالله.
کریمی از هندوستان.

>>>   ولا مه فکر میکنم غربیها برای گسترش کدام کاری را انجام نمیدیهند, بخاطریکه مذهب کدام نقشی برای حصول علوم مختلف ندارد. بنابر این ما نیز نباید وقت خود را مذهب و بیهوده گی صرف کنیم. اگر از مسلمانها کدام چیزی جور میشد در 1400 سال گذشته میشد.

>>>   جناب کریمی از هندوستان لطفا اول این آیات قرآن را بخوان:
سوره 7 آیه 54، سوره 10 آیه 3، سوره 11 آیه 7 و سوره 25 آیه 59
و بعد آنها را با این آیه مقایسه کن:
سوره 41 آیات 9-12
و برداشت خود را برایم بنویسید.
کریم افضل

>>>   كريمي جان از هندوستان آفرين و هزارو صد آفرين وهم چنين اسد جان از انگلستان

>>>   برادران عزیز ملیت هزاره و جمال جان گرامی !
با عرض معذرت و عذر خواهی از همه ملیت عزیز هزاره مان .
منظور من از این نبوده که به ملیت هزاره که واقعا دوست شان دارم و هیچ وقت خوده از آنها جدا احساس نکردیم ، توهین کنم و اگر این حرف ها آوازه بوده و برای بدنامی این ملیت عزیز استفاده شده ، آخر ماهم انسان هستیم و بعضا حرف های ره که میشنویم فکر میکنیم که اتفاق افتاده ، همینطور که در باره ما افوات و گپ های میزنن که اصلا شاید عقل هیچ کسی بر درستی آن کار نکند و بسیاری از مردم قبول میکنند. بر این اساس امیدوارم مرا ببخشید و وعده میتم که دگه تکرار نمیشه . اعتراف به گناه قلب انسان را سبک میسازه و بعضا انسان تحت تاثیر احساسات منفی میره و نمیفامه که چی نوشته میکنه بهر صورت مه حرفم را پس میگیرم و باز هم بخشش و معذرت میخواهم و به گفته ملنگ جان عزیز یگان دفعه از انسان یگان دفاع و حمله خوب و بد صورت میگیره و انسان کامل نیست و خالی از سهو و اشتباه نمیباشه با بزرگواری تان باز هم ببخشین مره و ایره یقین داشته باشین که اگر ما یکدیگر خوده نبخشیم خداوند هم ماره نمیبخشه. با عرض حرمت و احترام به همه ملیت برادر هزاره و خصوصا جمال جان که مره متوجه اشتباه ام ساخت . ممنون از همه شما
مسیحی افغان

>>>   خدمت جناب عزیز و محترم کریمی ، سلام!
توجه شما ره به این آیت از قرآن جلب میکنم : سورۀ یونس آیت 5
هو الذي جعل الشمس ضياء و القمر نورا و قدره منازل لتعلموا عدد السنين و الحساب ما خلق الله ذلك الا بالحق يفصل الآيات لقوم يعلمون (5)
ترجمه : او كسى است كه خورشيد را روشنايى، و ماه را نور قرار داد; و براى آن منزلگاه‏هايى مقدر كرد، تا عدد سالها و حساب (كارها) را بدانيد; خداوند اين را جز بحق نيافريده; او آيات (خود را) براى گروهى كه اهل دانشند، شرح مى‏دهد! (5)
معنی ( و القمر نورا ) را با آیت 16 فصل اول پیدایش مقایسه کنین و در باره اش فکر کنین. ( ؟ )
اگر در خانه کس است یک گپ بس است. و اگر کسانی که خدا را به رسمیت نمی شناسند این نوشته های ماره بخوانند چی نتیجه میگیرن آنها من و ترا مقایسه نمیکنند > عیسی مسیح و پیامبر اسلام را مقایسه نمیکنن مستقیماً در باره خدای مه و تو قضاوت میکنن و دگر محال است که قناعت بتیمشان.
والسلام . و عزیزم اسد جان از انگلستان سلام ! یک توصیه برادرانه دارم برایت قبل از این که از کسی پیروی کنی خودت تحقیق کو و درباره موضوع فکر کو و دفعتا قبول نکو که این حرف درست است . البته ببخشید . با عرض معذرت

>>>   سلام به همه:
سوال از مسیحی افغان است آیا غذای یک هفته قبل درست شده فاسد شده و بو گرفته قابل خوردن است یا غذای که همین حالا درست شود آیا یک موتر مرسدس سال 1970 کاملتر است یا 2010?.
و امثال این همه چیز فکر کن. پس اگر خدائ وجود داشته باشد اگر دینی باشد.
بفهم که دین محمد دین کاملی است دلیل ایمان من همان مثالهائ بالا است
حالا شما مسیحی افغان! به شکل منطقی و عاقلانه جوابم را بدهید
که شما از کدام دسته هستید ?
من هم در اروپا استم امثال تو زیاد میبینم اما همه فقط به خاطر قبولی و مجبوریت است گریه میکنند میگن مارا مجبور کردن اگر قبول نمیکردیم افغانستان روان میکردند و شرایت و اوضاع افغانستان را همه میدانند
و خودت فقط به خاطر امتیاز ایجا تبلیغ میکنی ها اگر تو در یک کشور فقیر افریقا میرفتی و همان جا زندگی میکردی و ز همان جا تبلیغ مسیحیت میکردی باز افرین میگفتم به ایمانت.
همان طور که دراسلام تاجرهای دین وجود دارد تو هم تاجر دین مسیحیت هستی چرا که خوب میشناسم امثال شما را به خاطر پول و امتیاز از .... خود هم میگذرید دین را بگذار سر جایش......
به امید پیروزی حق علیه باطل
(فریاد از هلند)

>>>   دوست عزیز فریاد از هالند سلام و سلام بر همه !
در قدم اول صحت و سلامتی شما را آرزو دارم . اگر چه من ادامه این بحث را لازم نمیدانم ولی باید بگویم که شروع بحث ما درباره حقانیت کدام دین و مذهبی نبود ، بلکه بحث بالای آزادی اندیشه و دین و مذهب در افغانستان که آیا یک افغان حق انتخاب دین را دارد یا نی ؟ که هیچ برادر و یا خواهری به این سوال من جواب قناعت بخش ارائه نکرد ( لطفا اولین نوشته های مرا بخوانید ) . بلکه تعدادی از هموطنان ما کوشیده اند مرا محکوم نمایند و متأسفانه مبحث ما کشانده شد به جایی که هیچ کس نتوانسته از آن نتیجۀ نهایی را بدست بیاورد. همه به جز از تعدادی فکر میکنند که جواب مسیحی شدن مرا در روز محشر خداوند از آنها میپرسد. اولا ببینیم که ما داور یا قاضی بر ایمان کسی نیستیم و نباید به اعتقاد و ایمان شما شک و تردید داشته باشم زیرا انسان ها به بهانه های مختلف ، مشکلات مختلف ، آرزو ها و ..... مختلف به خدا وند رجوع میکنند. خداوند گفته که هر چی میخواهید از من بخواهید . آیا شما از خداوند زندگی آرام و مرفه نمیخواهید؟ که با اطفال و خانواده عزیز تان در آرامش زندگی کنید ؟ پس من از گریبان شما بگیرم که چرا مشکلاتت را با خداوندت در میان میگذاری و در حالی که مردم در افغانستان چی حال دارند در اروپا زندگی میکنی؟ آیا این حق را دارم ؟ پس آیا گفته میتوانم که فریاد جان در اروپا است و زندگی آرام دارد ( خدای نخواسته ) مسلمان نیست ؟ یا اگر مسلمان واقعی استی برو در هندوستان که بت پرستی به کمال اش رسیده تبلیغ اسلام را کن ؟
نخیر من این حق را اصلا به خود نمیدهم زیرا نه شما را میشناسم نه از زندگی شما اطلاعی دقیق دارم و نه میتوانم در باره شما قضاوت یک جانبه و یا اتهاماتی ببندم که لازمه یک وطندار نیست ولو اگر اعتقادات دینی ما فرق دارد. ببین جانم ما اگر عقاید شما را نمیپذیریم یک جانب قضیه است ولی اگر بنام افغان کسی ما را خوب یا بد یاد میکند ، از هم فرقی نداریم زیرا شما هم افغان هستید و من هم . شما اگر در شرایطی که من زندگی میکنم ، بیایید و ببینید شاید منحیث یک افغان حتی گریه کنید. ( دسترسی به انترنت داشتن امکانات زندگی خوب را نشان نمیدهد) ولی به فضل خداوند که در همه جا حاضرو ناظر هست ، تا به حال نه وطنم را فروختیم و نه ( به گفته شما ) به خاطر امتیاز از ناموس خود گذشتیم ( ببخشید مه خانه خالی نماندم بلکه حرف دل شما ره واضح نوشتیم ) همان افغان با غیرت و با ناموس که بودم حالی هم هستم و در آینده هم میباشم . البته این که عقیده خود را به دین و مذهب تغیر دادیم فکر میکنم که هر انسان حق دارد که راه خود را انتخاب کند. فراموش نکنم که بگویم در این نوشته هایم من به هیچ نوعی نخواسته ام مسیحیت را تبلیغ کنم بلکه فریاد میزدم ، ای مردم عاقل ! آیا من حق و آزادی انتخاب دین خود را ندارم؟
در نوشته شما به جواب اولین سوالی که در مورد غذا و موتر مودل سال نمودید باید بگویم که : وقتی در قرن 13 هجری قمری شخصی به نام علی محمد شیرازی ادعای نیابت و باب امام زمان را كرد، با حمایت مستقیم كشورهای سلطه طلب توانست بین مردم ایران اختلاف اندازد و بر پایه همین حمایت ها بود كه بعد ادعای مهدویت و سپس نبوت كرد و در آخر ادعا نمود كه او خدا است و خداوند در او ظهور كرده و دورة دین اسلام به پایان رسیده است و در نهایت بر اثر واكنش علمای اسلام، در سال 1266 قمری در تبریز اعدام گردید و بعد از او میرزا حسینعلی ملقب به بهاء الله ادعای جانشینی او را كرد و گفت منم خدای عزیز كه باب مژده آمدنم را داده بود و در كتاب هایی كه نازل كرد تنها مقداری از احكام باب را نسخ كرد و پس از او پسرش عباس معروف به عبدالبها جانشین او شد ......
پس من هم شما را محکوم کنم که چرا به دین جدید که آنهم خود را کامل میگوید ایمان نیاوردید؟ شاید جواب های ذیل را بدهید:
1. من عقاید و کتاب این دین را خواندم و دیدم که درست نیست ایمان نمی آورم.
2. این اشخاص دروغ میگویند.
3. دین خودم بهترین ادیان است .
4. ایمان من متزلزل نیست .
5. عیسی به دین خود موسی به دین خود.
6. هر دینی که دعوایی کاملیت را میکند کامل نیست.
7. چطور میتوانم دین آبا و اجداد خود را رها کنم؟
8. از عقاید و کتاب این دین بیخبر هستم و نمیفهمم که راست میگوید یا دروغ یا حقیقت دارد یا نه ؟ و یا آنرا نخوانده ام .
9. در دین اجبار نیست.
10. کور کورانه نمیتوان از یک دین نو ایجاد پیروی کرد.
وغیره و یا شاید شما جواب های بهتری بدهید . و اگر خدای نخواسته از این دین هم پیروی کنید شاید دلایلی نزد خود داشته باشید در این صورت هم من نمیتوانم دلایل شما را بدون شنیدن و غور و بررسی غلط ثابت کنم و آنها را محکوم کنم و علت آنرا از روی علم غیب کشف و صادر کنم و شما را در غیاب محکمه کنم. به نظر مه یک دفعه به اعصاب آرام اول نوشته خود را بخوانید و خود را به جای من تصور کنید و قضاوت هم کنید. بعدا نوشته مرا بخوانید و بالای آن هم قضاوت کنید . البته اگر چیزی نا بجا نوشته باشم بسیار زیاد از شما معذرت میخواهم امیدوارم با بزرگواری خود مرا عفو نمایید.
با محبت در آغوش میفشارمت .
برادرت مسیحی افغان.

>>>   در ابتدا سلام عرض ميكنم خدمت تمام كاركنان اين سايت در مورد مسيحي شدن تعداد مسلمانان بايد چنين ابراز نظر كنم كه يكي از خصوصيات دين مقدس اسلام جامع بودن ان است وهمچنان اسلام بهترين تحفه از جانب خدا(ج) كه توسط حضرت محمد (ص)برما رسيده است امروز اگر كس مسيحي ميشود مشكل اين است كه انها مطالعه ندارند و اسلام را درست درك نكرده اند اگر معرفت درست در مورد اسلام حاصل نمايند هرگز دست به چنين كار نخواهند زد همچنان ما اين سخن را گفته نميتوانم كه هركس دلش بايسكلش در حاليكه اين حكومت ، حكومت اسلامي است و اين وظيفه دولت است كه مقابل اين بحرانات را بگيرد همچنان وظيفه ما مسلمانان كه دست به هم داده و اجازه ندهيم كه اجنبي دين مقدس اسلام را به خطر مواجه كند البته من به يقين كامل گفته ميتوانم كه كسان كه دست به چنين كار ميزنند سخت پشيمان خواهند شد. به اميد ان روز كه تمام مردم جهان در زير بيرق اسلامي به صلح و صفا زندگي نمايند.
با احترام
گيتي

>>>   سلام به برادران مسلمان و لعنت الله علی الکافرین!
من امروز به چشمهایم اعتماد نمیکنم. چشمانم آنچه را میخواند و به مغزم انتقال میدهد همه گویا دروغ و فریب چشمانم هست. من چی را میبینم؟؟؟ نه این را باور نمیتواند. این را هرگز تحمل نمیتوانم. قلبم سوخت و اشک در چشمانم جاری شد. وای بحال این برادری که با تیشه به ریشه خود زده و راه خویش را به گمراهی سوق داد.
خیر باشد این را خودت (مسیحی افغان) خواهی دید که دین تو حق است یا دین ما. روزی که بخیر حضرت عزرائیل علیه سلام نزدت بیاید و روحت را قبض کند، آنگاه خواهی دانست که چه کاری کرده ایی. روزی که آفتاب از غرب طلوع کند و هیچ فرصتی برای توبه و پشیمانی وجود نداشته باشد خواهی دانست که چه کاری کرده یی. روزی که حضرت عیسی علیه سلام ظهور کند و امثال تو را از خود براند خواهد دانست که چه کاری کرده یی. حیف تو، من بسیار متأسفم برایت. حضرت عیسی علیه سلام خودش وقتی به زمین میاید به دین مقدس اسلام مشرف میشود و در جمله امتان حضرت محمد مصطفی (ص) محسوب میگردد. خداوند از در این دنیا دوستان خود را بیشتر مورد آزمون قرار میدهد. ما همه چیز را قبول داریم همه زجر را قبول داریم حاضرین جان خود را از دست دهیم اما نه یک زره از ایمان خود را. ما زندگی موقتی را نمیخواهیم- ما زندگی دایمی را میخواهیم.

>>>   اسلام دین کاملترین ادیان میباشد و هیج دین نمیتوان جاگزین این دین مقدس گردد و هر کس که بخواهد عله این دین جفا نماید خداوند نابود سازد سرنه پسی تیر یو خو اسلام نه تیرده نشو دا زما عقیده ده خپله عقیده پرخودی نشو سل زر که مل شم دا به وایم مسلمان یم دا زما عقیده خپله اهین بدلوی نشوم

>>>   سلام بر برادران و خواهران متدين و مسلمان و مردم نجيب و مسلمان افغانستان
آيا اين سخن راست است كه در تلويزيون نورين اعلان كرد. كه تعدادي زياد
از برادران مسلمان و مومن ما كه دين مسيحيت را قبول نموده
آيا اين راست است؟
تشكر

>>>   لعنت برکسان که دین مقدس اسلام را ترک و به دین مسحیت رواوردن
بااحترم جاوید

>>>   عزیزان به شما چی که مردم میخواهند مسیحی شوند دلشان هر کس در آن دنیا جواب خود را میدهد شما که جوابشان را نمیدهید من یک پسر ایرانی هستم که میخواهم مسیحی شوم

>>>   دل ام به آن اشخاص كي مسيحي مي شوند ميسوزد بخاطري كه به گردن خود زنجير مي اندازد چون ما باداشتن حضرت محمد ص هيچ نياز به پيغمبري ديگري نداريم

>>>   سوال من مربودانهای هست که مسحی شدن اندای به کدام دلیل یا کدام فریب دین مسحی راقبول کردن افسوزبه شما

>>>   پیروان مسیح افغان؛ واقعیت نه تصور
بسیاری ازهموطنان عزیز ما در افغانستان شاید هرگز اسمی از مسیحیان افغان را درچند قرن اخیر نشنیده بودند، وهمواره مسیحیان رابه عنوان تبعه مربوط دیگر کشورهامی شناختند، ولی امروز از طریق رادیو، تلویزیون ومجله ها و ویب سایت ها با اشخاصی روبرو می شوید که خود را پیرومسیح افغان معرفی میکنند و این سؤال اکثرا" در ذهن هم وطنان ما خطورمیکند که چگونه ممکن است که یک افغان که مربوط مذهب دیگر بوده، پیرومسیح باشد و پیام نجات بخش انجیل را به دیگران موعظه نماید؟ آیا این پدیده هم یکی ازسیاست هایی است که ازسوی کشورهای غربی در جهت ایجاد نفاق بین افغانان، تحمیل میشود؟
نی هموطن عزیز، این طور نیست، جریان ایمان آوردند افغان ها به عیسی مسیح، به یک شخص خبیر و چیز فهم اصلاً پوشیده نیست که دین ومذهب ریشه در نهاد آدمی دارد. واقعیت غیر قابل انکار این است که افغان ها براثرمطالعه وتحقیق شخصی خویش و با توجه به ندای درونی خویش، تصمیم گرفتند که ازعیسی مسیح پیروی نمایند.
زیرا این عزیزان جواب سؤالات بی پاسخ خود را در انجیل یافتند، وهمین امر باعث شد که با وجود دشواریها و مشکلات زیاد، درعزم و اراده خود برای پیروی از عیسی مسیح راسختر و استوار تر شده و امروز خدا را صادقانه خدمت می نمایند. تاریخ نشان میدهد که افغان ها تازه به مسیحیت مشرف نشدند، بلکه تفریبا 1900 سال پیش مسیحیت در افغانستان انتشاریافته بود، افغانستان عزیزیکی از آنجمله کشور های بود، که تعداد زیادی ازهم وطنان ما مزه پیام نجات را، حتی در اوایل قرون اول و دوم میلادی جشیده بودند و ایمان آورده بودند.
این واقعیت روشن است که پیروان مسیح نه تنها روزگاری در این سرزمین زندگی میکردند، بلکه در واقع جزو اولین جوامعی بودند که پیام مسیح را پذیرفتند و به مدت بیش از یازده قرن به عیسی مسیح وفادار ماندند. علمای دینی و مورخانِ صاحب نظرِ این دوره نمیتوانند شواهد محکم و مستدلی را که در مورد حضور پیروان مسیح در این منطقه و خدمات شایان توجه شان به جامعه افغانستان وجود دارد، نادیده بگیرند.
جای بس افتخار است که افغانها در ادوار مختلف تاریخ و خصوصا" در این سالهای اخیر در داخل و خارج از کشور مشتاق بوده اند تا این پادشاه سلامتی و آرامی ( عیسی مسیح )را شخصا روبرو شوند و تا آرامی و سلامتی را در زندگی شخصی خود تجربه کنند.
افغان های که به مسیح ایمان آوردند به مانند دیگر افغانها، کشور خود و مردم خود را دوست دارند و حقیقتاً باور دارند که تنها عیسی مسیح قادر است که آن آرامش و برکت دائمی را به ایشان ارزانی بدارد.
ازآنجاییکه قانون اساسی افغانستان اعلان مینماید که:"پیروان مذاهب دیگر آزادی مذهب دارند و میتوانند که فرایض دینی خود را در داخل محدوده احکام قانون اجرأ نمایند"
قانون اساسی افغانستان، که حکم رعایت اعلامیه جهانی حقوق بشری در آن شامل است و دولت را مکلف میداند تاجامعه ای را مبنی بر عدالت اجتماعی، حفاظت کرامت بشری، حفاظت حقوق بشری بمیان آورد. اعلامیه حقوق بشر حکم مینماید که " پیروان مذاهب دیگر "آزاد اند که از دین خود پیروی نموده و مناسک دینی خود را در محدوده احکام قانون بجا آورند.".
ما از دولت افغانستان صمیمانه تقاضا می نماییم که مطابق قانون اساسی کشور و حکم ماده 18 اعلامیه حقوق بشر" هر کس حق دارد که از آزادی فکر ، وجدان و مذهب بهره مند شود .این حق متضمن آزادی تغییر مذهب یا عقیده و ایمان می باشد و نیز شامل تعلیمات مذهبی و اجرای مراسم دینی است . هرکس می تواند از این حقوق یا مجتمعاً به طور خصوصی یا به طور عمومی بر خوردار باشد"عمل نماید تا ما پیروان عیسی مسیح بتوانیم که بدون کدام موانع آنچه عقيده ما است آنرا تعقيب نماییم و مورد آزار و اذيت ديگران قرار نگيریم.
قابل یاد آوری است که ا فغانستان یکی از اعضای سازمان ملل متحد و امضاء کنندگان اعلامیه جهانی حقوق بشر و همچنان ملزم به تطبیق و رعایت آن در کشور می باشد. اگر دولت مردان کشور ماده 18 اعلامیه حقوق بشر را قابل اجرا و تطبق ندانند، آیا تمام مصوبات و مقررات اعلامیه حقوق بشر را نیز در افغانستان نقض نکرده اند؟
جلال از کابل

>>>   برادران مسلمان متوجه باشید, فریب نخورید, آنان که مسیحی می شوند, خدا پرست نیستند, زیرا مسیحیت تحریف شده عیسی را خدا می داند, نه پیامبر خدا.
آنان می گویند عیسی هم خدا است و هم پسر خدا. مسیحت یگانه پرست نیستند, زیرا به سه خدا اعتقاد دارند.
مسیحیت صلح و رفاه نمی آورد. در جنگ های جهانی همین مسیحیان بودند که 50 میلیون از هم کیشان خودرا و 6 میلیون یهودی را کشتند. کشتار مسلمان کوزوو, بوسنی به دست مسیحیان از یاد شما نرود. اکنون فقیر ترین کشورهای دنیا در افریقا است که بیشتر آن ها مسیحی هستند. و سرمایه های شان را همان مسیحیان اروپایی غارت کرده اند. استعمار گران قدیم و جدید نه خدا را می شناسند, نه دین را, نه حقوق بشر را. آنان یک چیز را می شناسند, منافع خود را هدف جز سلطه بر قدرت و ثروت ندارند.
نیازی-

>>>   سلام بر همه و آقای نیازی !
متاسفانه باید بگویم شما اشتباه میکنید. اشخاص نا آگاه همیشه زمانی که یک کشور غربی را نام میبریم و یا اروپایی را دفعتاً از نگاه مذهبی مُهر مسیحیت را بر آن کشور میزنند بدون اینکه آمار و ارقام دقیق آنرا بدانند و به اصطلاح وطنی چوت انداز قضاوت میکنند. امیدوار هستم از اینکه به انترنت دسترسی دارید قبل از اینکه نظر بدهید باید دقیق ترین ارقام و آمار را در نظریات تان بگنجانید تا در صورت سوال بتوانید از نظر تان دفاع نمایید. حال میپردازم به طرح سوالات از نظر چوت انداز شما :
1. نوشته اید مسیحیت صلح و رفاه نمی آورد :
همان کشوری را که از آغاز اسلام تا به حال توسط مسلمانان به صلح و رفاه دست یافته اند بفرمایید برای ما بنویسید.
2. شما در بارۀ اسلام تحقیقات نمایید که وقتی ما به عیسی مسیح خداوند اعتقاد داریم شما چی را پرستش میکنید کور خود و بینای مردم نباشید و این وظیفۀ شما هم نیست که درباره ادیان جهان نظر شخصی خود را بدهید بهتر است از دین خود اطلاع بیشتر پیدا کنید بعد از آن شاید به جمع ما بپیوندی.
3. از تهمت به کشتار توسط مسیحیان خوب مینویسی مگر کشتار های اسلام و تازیان را نوشته نکردی که دگر جای ها ره بمانید در وطن ما چی جنایات را که مرتکب نشدند. شما از همان کسانی دفاع میکنید که افراد و اشخاص مسلح شان در افغانستان به نام مخرب و انتحاری دستگیر میشن آیا شما هم با آنها همدست هستید که از چیچنی و بوسنایی یا امثال آنها دفاع میکنید؟ اگر نیستید پس از این جنایت کاران چشم پوشی هم نکنید.
4. گروپ های احزاب اسلامی خو خدا ره میشناختند کدام شان تا حالی حقوق بشر را مراعات نموده اند که دیگران را متهم میسازید . همین شما ها در صفحات دیگر این ویب سایت میروید و همین کسانی را در این صفحه از ایشان دفاع میکنید بنام ناقضین حقوق بشر معرفی میکنید چرا مردانه وار در همه جا به روی حرف خود ایستاد نیستید؟
کدام مسلمان از منافع خود برای هموطن خود گذشته است؟
بفرمایید وجداناً جواب بدهید از همسایه خود خبر داری که نان دارد یا نی ؟
اگر یک روپیه مفاد خودت باشه و ده روپیه از وطن از مفادت تا به حالی گذشتی ؟
ده شیر پور کدام مسیحی خانه داره ؟
اگر حقوق بشر را مسلمانان در افغانستان مراعات میکردند تا حالی وطن جور میشد و یک نفر هم کشته نمیشد یا گرسنه نمیماند. اول سر به گریبان خود کنید بعد دیگران را ملامت کنید.
به گفته برادر جلال از کابل ما از آن مسیحی های نیستیم که به زور شمشیر یا وعده پول یا از دیگران تقلید کرده باشیم و به مسیحیت آمده باشیم . ما مسیحیت را از روی تحقیق قبول کرده ایم . جواب سوالات خود را یافته ایم . این نی که تنها مسیحیت را خوانده باشیم . اسلام را نیز با تمام داشته هایش خواندیم و بعدا راست و دروغ و صحیح و غلط را از هم جدا کردیم و به مسیحیت روی آوردیم .
با عرض معذرت مه یک کمی ساده نوشته میکنم زیرا میبینم بعضی از دوست های ما از املا و انشأ درست بر خوردار نیستند تا دچار مشکل نشوند.
با احترام
مسیحی افغان


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است