افغانستان 2015 تا 2025 به روایت یانکی ها
افغانستان 2015 تا 2025 به روایت یوناما نمایی از وحدت مخالفان مسلح کثرت گرای پیشین در ازهم گسیختگی معنادار امنیت ملی و اقتصاد راکد خواهد بود درحالی که روایت های این نهاد از افغانستان 2001 تا 2014 نه تنها عینیت نیافت که به شکاف دولت و ملت و رژه غرب در قلب قدرت های شرق انجامید 
تاریخ انتشار:   ۱۴:۴۶    ۱۳۹۴/۱/۳ کد خبر: 91643 منبع: پرینت

از هنگام ورود پر طمطراق و وحی گونه سربازان امریکایی و بیش از 57 کشور متحدشان در اروپا و آسیا و آفریقا و استرالیا بر قلب آسیا و بر بهترین فرصت دزدی و غارت و چور و چپاول تاکنون موضع گیری های متناقضی از سوی کاخ سفید اعمال شده است.

در دوره اول حکومت برحق و انتخابات کاملا شفاف ریاست جمهوری که به تکیه زدن حامد کرزی پس از دولت های موقت و انتقالی بر اریکه قدرت که امیدها برای بازسازی افغانستان جانی تازه گرفته بود، امریکا با نهایت کبر و غرور به عراق چنگ انداخت.

پای گذاردن سربازان یانکی به بغداد همانا و گرفتار آمدن در دو جبهه و غفلت از کابل همان... و اینچنین شد که به اعتراف بارک اوباما داعش از بطن جنگ در بغداد سر برآورد و به اینجا رسید که یوناما از پیوستن طالبان به این گروهک تروریستی نوظهور ابراز نگرانی نماید.

نیکولاس هیسم نماینده خاص سازمان ملل متحد در افغانستان در سخنرانی مستند اخیر خود بنابر گزارش های رسمی و معتبر صورت گرفته در جلسه شورای امنیت در نیویورک درحالی از رخنه دولت اسلامی عراق و شام در سوراخ سنبه های افغانستان خبر داد که به تمدید حضور یوناما در کشورمان انجامید.

موضع نه چندان قوی و قاطع شورای امنیت بطور خاص و سازمان ملل متحد بطور عام درخصوص امنیت و ثبات در منطقه بطور کل و افغانستان بطور جزء، گزارش های گاه و بیگاه مجامع جهانی را نمادین و فرمالیته و دستاویزی برای عرض اندام بیش از پیش غرب ساخته است.

افغانستان 2015 تا 2025 به روایت یوناما نمایی از وحدت مخالفان مسلح کثرت گرای پیشین در ازهم گسیختگی معنادار امنیت ملی و اقتصاد راکد خواهد بود درحالی که روایت های این نهاد از افغانستان 2001 تا 2014 نه تنها عینیت نیافت که به شکاف دولت و ملت و رژه غرب در قلب قدرت های شرق انجامید.

از طالبانیسم تا دولت اسلامی عراق و شام در دایرة المعارف امریکایی به گونه ای تعبیر و تفسیر و تصویر می گردد که اگر از لاک خوشبینی به سازمان ملل متحد بی طرف بیرون بیاییم کاملا مغرضانه و در جهت تامین ابرقدرت غرب و متحدان دور و نزدیکش است.

لذا داعش از آنجا بلد شد و پررنگ گردید و در لیست لغات حساس و حایز اهمیت جای داده شد که طالبان و تروریسم و القاعده و امثالهم بلد و پررنگ و بااهمیت شده بودند و جایی از رده خارج خواهد شد که سیاست درازمدت کاخ سفید از مدتها قبل برای خود درنظر گرفته است. این میان فقط و فقط برخی ناآگاهان غرب زده طعمه صیادان به ظاهر نگران بشریت خواهند شد.

کد (8)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   مگروضعیت موجودافغانستان دقبل ازحمله واشغال افغانستان بدست ناتو چه بودوعاملان اصلی ایجادگراین وضعیت مگرهمین کشورهای همسایه وهمچنین عرب درجنگهای داخلی توسط مزدورانشان نبود؟
شیوا.کاندیداحتماالی بلخ

>>>   تا زمانی که ایلات شیطان صفت امریکا و کشورهای غربی در افغانستان عزیز جنگ را خاتمه ندهد اوضاع از این هم بد تر خواهد شد. بهتر است در چنین جاهایی از هوش و زکاوت خود استفاده کنیم تا باره دیگر کشور عزیزمان مستقیم یا غیر مستقیم هدف حمله غربی ها نگردد. امریکا به افغانستان نیامده است که کمک ملت مظلوم اما شریف افغانستان بکند. بلکه امده است بر اتش نفت بریزد و جنگ را شعله ور تر کند. در میان اقوام شریف افغانستان . و راحت تر به اشغال خود ادامه دهد. و به ناموس ملت تجاوز کند و سرمایه های ملی و تاریخی را به تاراج ببرند. به قول شبکه اطلاع رسانی. ننگ بر عبدالله و غنی باد.
والسلام حبیب الله یوسفزی

>>>   وقتی آمریکا آمد در افغانستان دید که افغانی ها هیچ آینده جز کم عقلی ندارند لذا چهره دوگانه آمریکا شروع شد. آمریکا نمی خواست کشور درست کند. آمد سیطره پیدا کند و مردم عقب مانده افغانستان را ببیند و از طریق اطلاعات سربازانش به آمریکای های کشورشان بگوید که چنین فرهنگ پایین در دنیای 2015 وجود دارد که مردمش را از تحصیل منع و مردم بی گناهش را می کشند و مدارس و پلچک ها را بمب گذاری و مسافران بی گناه را می کشند. تا مردم آمریکا با خیال ریاست دنیا بیشتر در امنیت و کشورش دلسوز باشند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است