خطرناک‌ترین شهرهای دنیا را بشناسید
 
تاریخ انتشار:   ۰۷:۲۱    ۱۳۹۳/۱۲/۷ کد خبر: 90056 منبع: پرینت

رتبه بندی جدیدی از خشن ترین و خطرناک ترین شهرهای دنیا توسط «شورای شهروندان مکزیک برای امنیت عمومی و عدالت کیفری» معرفی شده که معیار این لیست، تعداد قتل های رخ داده در شهرها بوده است.

جالب است بدانید که هر چند کشورهای آمریکای جنوبی تنها ۸ درصد جمعیت دنیا را در خود جای داده اند، اما بنابر آمارهای سازمان ملل یک سوم کل قتل های دنیا در این ناحیه اتفاق می افتد.

قاچاق مواد مخدر، جنگ های تبهکاران، بی ثباتی سیاسی، فساد و فقر در این منطقه دست به دست هم داده اند تا موجب بروز خشونت ها و نا امنی های بسیاری در این منطقه شوند.

رتبه بندی ارایه شده توسط موسسه مکزیکی، شامل شهرهایی با جمعیت بالای ۳۰۰ هزار نفر می شود و کشتارها در مناطق جنگی یا مناطقی که داده مشخصی در مورد آن ها در دسترس نیست را در نظر نگرفته است. در نتیجه، احتمالاً برخی شهرهای خطرناک جهان در این لیست نیامده اند. این لیست به ترتیب صعودی مرتب شده؛ یعنی هر چه پایین تر بروید، شهرها خطرناک تر می شوند. اعدادی که در مقابل نام هر شهر و در داخل پرانتز می بینید، تعداد کشتار به وقوع پیوسته در این شهرها به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است.

آمار خطرناک ترین شهرهای جهان بدین شرح است :

۱. سان پدرو سولا، خطرناک ترین شهر جهان در هندوراس که با اختلاف زیاد در صدر لیست ایستاده است (۱۷۱.۲۰)
۲. کاراکاس، ونزوئلا (۱۱۵.۹۸)
۳. آکاپولکو، مکزیک (۱۰۴.۱۶)
۴. ژائو پسوآ، برزیل (۷۹.۴۱)
۵. دیستریو سنترال، هندوراس (۷۷.۶۵)
۶. ماسیو، برزیل (۷۲.۹۱)
۷. والنسیا، ونزوئلا (۷۱.۰۸)
۸. فورتالزا، برزیل (۶۶.۵۵)
۹. کالی، کلمبیا (۶۵.۲۵)
۱۰. سائو لوئیس، برزیل (۶۴.۷۱)
۱۱. ناتال، برزیل (۶۳.۶۸)
۱۲. سیوداد گوایانا، ونزوئلا (۶۲.۱۳)
۱۳. سان سالوادور، السالوادور (۶۱.۲۱)
۱۴. کیپ تاون، آفریقای جنوبی (۶۰)
۱۵. ویتوریا، برزیل (۵۷)
۱۶. کویابا، برزیل (۵۶.۴۶)
۱۷. سالوادور، برزیل (۵۴.۳۱)
۱۸. بلم، برزیل (۵۳.۰۶)
۱۹. سنت لوئیس، میسوری امریکا (۴۹.۹۳)
۲۰. ترسینا، برزیل (۴۹.۴۹)

کد (6)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   شما جنابان از شهر ... کابل خود هیچ یادآوری نمی نمائید. این قتل و دحشت و فحشا و اختطاف را کلا نادیده گرفته به سرزنش نمودن دیگران اقدام نمودید...

>>>   کابل امن است وبه تهران نمی رسد معلومات ده سال پیش خودایرانیان ازوجودسه صدهزارروسپی ... درخیابانهای کشورنشان می دهندکه درکابل شایدبه هزار نرسد...درکابل قتل وجنایت بسیارکم است وگهگاهی آنهم بخاطر انتحارکه عوامل خارجی پاکستان است اتفاق می افتد.
بلخی

>>>   چون در كابل از حد گذشته از ردت لست خارج شده

>>>   بلخی تو که راست می گویی!!!...

>>>   در جواب نظر دهنده دوم که معمولا با نام دیگری نظرش را می نویسد.چنین اماری که نوشته ایی از سوی مقامات ذیربط در ایران ،اعلام نشده است.سعی کن در نظرات خود از امارهای نادرست و ساختگی استفاده نکنی.از واقعیات کشور افغانستان نیز ،هم هموطنانت و هم ما ،به اندازه کافی اطلاع داریم.نظر نادرست نوشتن، واقعیت ها را در مورد کشورت تغییر نمی دهد.

>>>   نظر دهنده دوم:
در این مقاله درمورد قاچاق مواد مخدر ،فقر و فساد صحبت شده است.براساس ان چه که نوشته ایی در افغانستان مشکل مواد مخدر ،فقر و فساد وجود ندارد ؟از امنیت در کشورت نوشته ایی ،پس موارد سر بریدن جوانان عاشق، خشونت های شدید نسبت به زنان که در مواردی منجر به مرگ انان می شود ،ربودن افراد ،تظاهرات در شهر هرات برای اعتراض به ناامنی ،دزدی و....در کجا اتفاق افتاده است؟ اگر حافظه ات این قدر قوی است که امار ده سال پیش ایران را به یاد داری ،انوقت عجیب نیست در مورد کشور خودت ضعف حافظه داری ؟امار مربوط به زنان خیابانی و برخی جرائم دیگر هم معمولا در ایران اعلام نمی شودآما درهنگام بحث در مورد اینگونه موارد به درصد افزایش یا کاهش ان اشاره می شود.بنابراین رقمی که نوشته ایی قابل قبول
نیست.درمورد کشور خودت هم قضاوت با خوانندگان هموطن خودت ،به ما ارتباطی ندارد.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است