ادعای روزنامه وال استریت ژورنال:
ایران، مهاجرین افغانی را به سوریه اعزام می کند!!!
بنا بر ادعای این روزنامه، ایران در کنار پرداخت پول ماهیانه و اجازه اقامت٬ به این پناهندگان پیشنهاد ثبت‌نام رسمی فرزندان شان در مدرسه را می‌دهد و سپس این پناهندگان را آموزش داده و به سوریه اعزام می‌کند 
تاریخ انتشار:   ۱۵:۰۶    ۱۳۹۳/۲/۲۷ کد خبر: 72098 منبع: پرینت

به گزارش بخش سیاسی شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpapaer)، سه دهه جنگ و انسان کشی در افغانستان به بهانه های مختلف، بیش از یک میلیون کشته، چندین میلیون معلول و مجروح، تقریبا یک سوم از کل جمعیت کشور ما را با آوارگی و مسایل هجرت و پناهندگی در گوشه و کنار جهان آشنا ساخت.

در دهه ی 90 میلادی افغانستان با داشتن بیش از پنج میلیون آواره از جمع 14 میلیون آواره جهان بیش از یک سوم کل آوارگان جهان را به خود اختصاص داده بود، درسال 2001 میلادی نیز کشور ما با داشتن 5/3 میلیون آواره در کشورهای همسایه و جهان از جمع 11 میلیون آواره جهانی 40 درصد آن را به خود اختصاص می داد و اکنون نیز این آمار ارقام همچنان ادامه دارد.

همه پژوهشگران و دست اندرکاران امور پناهندگی بر این باورند که آوارگی دردی است که تنها خود آواره را عذاب نمی دهد بلکه دیگران را نیز رنج می دهد. اما رنج آوارگی زمانی دو چندان می شود که آوارگان اضافه بر درد و رنج آوارگی در میدان نبرد تبدیل به مسلخگاه انسانهای بی دفاع شده باشند که روزانه اخباری از این قبیل حتما در رسانه ها به چشم می خورد.

به طور نمونه، روزنامه وال استریت ژورنال در آخرین شماره خود با طرح ادعاهایی نوشته است که ایران «هزاران پناهنده افغانستانی» را در برابر دریافت پول٬ برای مقابله با مخالفان عازم سوریه می‌کند.

در ادامه این گزارش وال استریت ژورنال آمده است: ایران در ازای پرداخت ۵۰۰ دالر ماهیانه و اعطای اقامت ایران٬ هزاران مهاجر افغانستانی را برای جنگ با مخالفان بشار اسد٬ راهی سوریه می‌کند.

بنا بر ادعای این روزنامه، ایران در کنار پرداخت پول ماهیانه و اجازه اقامت٬ به این پناهندگان پیشنهاد ثبت‌نام رسمی فرندان شان در مدرسه را می‌دهد و سپس این پناهندگان را آموزش داده و به سوریه اعزام می‌کند.

در ادامه گزارش این روزنامه آمریکایی آمده است: حدود هفت ماه پیش٬ گزارش‌هایی در خصوص کشته شدن افغان‌هایی در جنگ داخلی سوریه منتشر شده است.

مقامات دولت ایران این ادعا را مضحک و خنده آور دانسته اند و هرگونه اعزام مهاجرین افغانستانی به سوریه را به شدت تکذیب کرده و آن را توطئه دشمنان برای بر هم زدن روابط دو کشور همسایه دانسته اند.

از طرف دیگر زمیر کابولوف نماینده ویژه رییس جمهوری روسیه در امور افغانستان گفته است: هزاران مزدور افغانستانی در قالب گروه های معارض مسلح در سوریه در اقدامات مسلحانه شرکت می کنند که این افراد بیشتر در خدمت شبه نظامیان مخالف دولت سوریه هستند نه موافقان دولت بشار اسد.

این مقام روس همچنین مدعی شد که شماری از مزدوران افغانستانی با نیروهای دولتی سوریه همکاری می کنند اما هرگز ادعا نکرده است که این نیروها از سوی دولت ایران یا دولت افغانستان به سوریه اعزام شده اند.

نماینده ویژه رییس جمهوری روسیه در امور افغانستان همچنین اظهار داشت: بخش عمده نیروهای معارضان سوری را مزدوران خارجی تشکیل می دهند که بر اساس اطلاعات رسانه های خبری از حدود 80 کشور جهان برای شرکت در ناآرامی ها در سوریه گرد آمده اند. جبهه النصره به عنوان بزرگترین تشکل مسلح ضددولتی در سوریه، بیش از 20 هزار مزدور خارجی در اختیار دارد.

به هر صورت حل این مساله احتیاج به توضیح بیشتر وزارتهای خارجه دو کشور دارد تا قبل از اینکه دشمنان ایران و افغانستان به توطئه های خود ادامه دهند، این موضوع رفع ابهام گردد.

کد (10)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   ای بابا این عزیزان افغانی ساکن ایران بخاطر دفاع از حرم خانم زینب کبری داوطلبانه میرن سوریه . از ایران هم جوانانی ایرانی داوطلبانه رفتن سوریه ای کاش منم می تونستم برم و از حرم بانو دفاع میکردم

>>>   بیچاره ایران . همه بهش تهمت میزنن

>>>   در این جای شکی نیست که عده زیادی از هموطنان از طریق امارات به صف مخالفان دولت می جنگد دلیل اصلی نبود کار و زندگی راحت در افغانستان است و ممکن است با دولت هم عده هم کار باشد چون مهاجرین هموطن قبل از جنگ سوریه بخاطر که بتواند از طریق دفتر سازمان ملل به کشور دیگری پناهنده شود انجا رفته بودچون از ایران دفتر سازمان ملل بعلت مخالفت ایران این کارا نمی کند انها خواسته به این علت که خانواده هاشان انجا است در گیر جنگ شده باشد که به نظر بنده هر دو طرف روی اجبار زمانه و روزگار این کارا کرده نه از هوس

>>>   فقط خدا ایران را از شر دشمنان و بدخواهان حفظ کند امین

>>>   حالا که امریکا وسه چهارتا عرب مرتجع که تصمیم داشتن بشار اسد رایک ماهه سرنگون کنند و از عوامل دست نشانده خودشان در سوریه بگذارند. با ان همه جنایتهای گروههای مزدور تکفیری وهابی و دالرهای عربستان و قطر و حمایت گسترده ترکیه تیرشان به سنگ خورده این اراجیف را سر میدهند جوانان حزب الله در هرگوشه این زمین وقتی ببیند به حرم عمه سادات تعرض می شود حال چه جوان حزب الله لبنان چه جوان حزب الله پاکستان چه جوان حزب الله ایران وچه جوان حزب الله افغانتستان همه اماده شهادتند%
جوان حزب الله افغانستان

>>>   اين هــــم يك نوع كاريابي است اگر خود افغان ها راضي نيستند نروند اگر راضي هستند هيچ مشكلي نيست! تعداد ديگر شان را پاكستان به دستور امريكا بر عــــلــيــه حكومت ســـوريه به جنگ ميفرستد كه درينصورت هردو طرف جنگ تعدادي افـــغــــان هستند ما كه در عرصه علم و تكنولوژي از همه عقب هستيم اما در جنگ و ويراني تجربه سي ساله داريم از همه بهتر و بيشتر ميتوانيم مكتب بسوزانيم پل و سرك ويران كنيم معلم و داكتر ترور كنيم باشد تا ازين تجربه ما هم درجاهاي لازم استفاده شود تا ما هم دست آوردي داشته باشيم و به نوعي براي اجتماع بشري خدمت كنيم فراهم نمودن زمينه و وسايل از ديگران جنگ ازما! هدف يا آرمان روا و ناروا مهم نيست
گيلگمش

>>>   سلام خدمت همه بیننده گان سایت افغان پیپرمهاجرین بدبخت وبیچاره افغان برای پول درآوردن خیلی کارا میکند سوریه برای جنگ که چیزی مهمی نیست

>>>   بله همین پنج شنبه گذشته 25 ام یکی از کشته ها را در روز وفات حضرت زینب (ع) در شهر قم به نام شهید نور محمد قاسمی تشییع کردند.

>>>   بخدا راسته دروغ نیست مه خودم د یگ سایت ایرانی دیدم که ایران همچین کاری میکند همین چند ماه پیش یگ جوان افغانی که در مشهد بود عزام شده بود . بعد از چند وقت به دست تکفری ها سر بریده شد

>>>   میشه یک روز مقاله ای علیه ایران ننویسین ..هر مشکلی تو افغانستان و بیرون افغانستان پیش میاد ایرا ن را باعث و بانی آن مشکل معرفی میکنید....برای چند روز بیخیال ایران بشید خواهش میکنم

>>>   ﺑﻠﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﭼﻨﺪﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺩﺭﺁﻣﺪ ﺗﺸﯿﯿﻊ ﺟﻨﺎﺯﻩ ﺷﺎﻥ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﺧﺪﺍ ﺍﺟﺮﺷﺎﻥ ﺩﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺗﮑﻔﯿﺮﯼ ﻫﺎ ﻣﯿﺠﻨﮕﻨﺪ

>>>   امیدوارم خداوند ایران را تا رسیدن منجی بشریت حفظ کندو دشمنانش را نابود

>>>   اینا دروغ محض است!
مهدی سرخجویی

>>>   وقتی قرار باشد سلفی ها و وهابی ها با حمایت عربستان و قطر در سوریه قتل و غارت و فساد و تجاوز کنند دیگر ایرانی و افغانی و عراقی و لبنانی و سوری تفاوتی ندارند هرکس با این ... جهاد کند نزد خداوند متعال جل جلاله العظیم پاداش دارد خداوند این تکفیریها را لعنت کند که در بلاد شام حمام خون راه انداختند و حرم حضرت سکینه سلام الله علیها و صحابه گرامی پیامبر حجر بن عدی و اویس قرنی و عمار یاسر را با خاک یکسان کردند من ندانم به زعم ایشان مسلمانی چه بوَد؟!

>>>   دروغ محض توسط امریکا. سوریه ارتش قدرتمندی دارد و نیازی به اجیر کردند جنگنجو ندارد. بعلاوه حزب الله لبنان هم که در حال نبرد است و به انها کمک میکند. نیازی به جمع اوری نیرو از بیرون ندارند. چی شد تو این چند سال که حکومت اسد به شدت تحت حمله بود و انتظار شکستش هم میرفت ایران همچین کاری نکرد حالا که مزدوران خارجی در سوریه دارند شکست میخورند و به جان هم افتاده اند ایران دست به چنین کاری بزند؟ این یک دروغ و تحمت بزرگ است. در حقیقت عربستان و قطر و ترکیه کسانی هستند که از کشور های دیگر مزدور اجیر میکنند و به سوریه میفرستند تا فدای اهداف شیطانی خود کنند نه ایران. اگر هم از ایران و افغانستان و عراق تعدادی در سوریه هستند به اختیار خود و برای دفاع از اماکن مقدس شیعیان که هدف حمله وهابی ها و سلفی های خونخوار قرار دارند به سوریه رفته اند.

>>>   نمیدونم مسائلی که این خبر گفته واقعیته یا نه این افراد داوطلبانه میرن سوریه هر روز تو شهر مشهد از سوریه شهید میارن تعدادیشون هم افغان هستن اسم گردانشونم فاطمیون هست و اکثرا هزاره هستن تو فیسبوک هم فعالیت دارن البته جدیدا ایرانیایی که در راه دفاع از حرم حضرت زینب شهید میشن به اسم شهید گمنام دفن میکنن تا مسئله ساز نشه
کلنا عباسک یا زینب

>>>   ای کاش این گزارش را برخی از دوستان ایرانی و از جمله آقایان علوی و بختیاری و ... بخوانند تا همسر آن شهید را تهدید به رد مرز نکنند و بیش از این به ناموس شهدا هتک حرمت نمایند. در صورت ادامه ظلم به همسر آن شهید، قضایا افشا خواهد شد.

>>>   اول اینکه امریکا و... نمیخواست بشار را سر نگون کند وگرنه اورا هم به دنبال صدام وقذافی میفرستاد انها بهتر از بشار را نمی یابند او وفامیلش در طول سالهای متمادی جنگ واشغال بلندی های جولات یک مرمی هم ضد اسرائیل فیر نکرده است هدف اساسی خارجی ها ازین توطئه نابود کردن سلاح های کشتار جمعی وشیمیای سوریه بود که بان هدف رسیبدند ویانزدیک هستند
بعد در اعزام مهاجرین افغان به سوریه با استفاده از مجبوریت های افغانها که از جمله بی وطنی است کار نا مناسب وشائیسته ای نیست ایکاش ان اعدامی های را که جوقه جوقه به ئپایه دار میبرند انجا می فرستادند تا شاید شانسی اندکی برای زنده ماندن میداشتند ازسی سال بیشتر ملت افغان کشته میشود وبسته میشود وتحقیر میگردد در حالیکه اینها به دامن اسلام وبرادران مسلمان خود پناه برده میخواهند چند صباحی عیش وزندگی خودرا بسر برند .واگر بتوانند برای اولاد واحفاد خود زندگی بهتر از افغانستان را بیابند اگر این ملت را غربی ها توسط طالب وانتحاری به قتل میرساند وبرادران ایرانی هم در جنگ سوریه میفرستد همه ناشی از مشکلات بی وطنی واوارگی وبیچارگی است که خداوند به لطف واحسانش مارا ازین مشکلات ودربدری ها نجات دهد
تبنگ چی

>>>   منحيث يك فرد يك افغان يك مسلمان يك بشر با همين فكر وعقل كه داريم بايد مسائل را عميق موشگافانه تحليل نمايم به نظر بنده حركات وسكنات تروريست ها در سوريه وعمل كرد ايشان صد درصد درمغايرت كلي به اصول دين اسلام وحقوق بشريست بالاي هر فرد ازجامعه از هرنگاه فرض است تاجلوي عملكر هم جو اشخاص جاهل كوردل متحجر را كه به نام اسلام ضربات كوبنده به پيكر اسلام ميزنند بيستد نه تنها بالاي مسلمانان بلكي بالاي جوامع بشري كه انسانيت را دوست دارند مسئوليت دارند تاج از اعمال اين ويروس ها جلوگيري گردد نكته اساسي اين است كسي كه اسلام را در وجود اين تروريست ها چه در سوريه عراق سومالي افغانستان و بسي نقاط ديكر جهان ميبيند خود به اسلام و مسلمين جفا كرده اگر شخصي از ايران درصفوف گروها ي مقاومت مباره ميكنند با كروه مقابله ميكنند كه مزدوران شان همه روزه در كشور عزيز ما صدها هموطن ما را به خاك خون ميكشند طبق احصائيه ها بيش از 5000 هزار نفر از گروه طالبان افغاني در سوريه عليه دولت سوريه ميجنگند چرا به آنها چيزي نميگويند بيش از هزاران طالب پاكستاني مستقيمأ عليه دولت افغانستان ميجنگند كسي هست بگويد چرا ؟ ولي مردان دليري كه عليه تروريستان درسوريه ميجنگند به هدف دفاع از اسلام ناب محمدي ص ميجنگند از شرف ، انسانيت ، كرامت انساني ودفاع از فرهنگ ناب اسلامي ميجنگند از ايزد منان براي تمامأ مجاهد مردان در سوريه وتمام كشور هاي كه موفقيت تمنا دارم وبه شهدأ اين دفاع مقدس بهست برين تمنا دارم .

>>>   حذف بشار اسد از صحنه سیاسی سوریه یکی از اهداف سناریوی ایجاد جنگ و ویرانی در سوریه بود.در حقیقت بعد از 11 سپتامبر که عامل اصلی ان خود امریکا بودو باهمین دستاویز برنامه راهبردی خود ورژیم اشغالگر قدس را برای کشتار ،تضعیف ،تخریب زیرساختهای اقتصادی صنعتی کشورهای مسلمان ،تغیررژیم رژیمهای مردمی(سوریه ،ایران)رژیمهای ضدمردمی(لیبی تونس مصر)به انجام رساند.در حقیقت بغیر از افغانستان وعراق که بطور مستقیم اقدام کرد در سایر کشورهای مسلمان از مزدوران اجاره ای منحرف استفاده نمود .در منطقه خاورمیانه شاید دوسه کشور تاکنون توانسته اند در مقابل رژیم اشغالگر قدس واهداف امریکا مقاومت نشان بدهند که این سه کشور لبنان ایران وسوریه هستند بقیه رژیمهای عربی بطور کامل در خدمت اهداف امریکا قرار دارند وغلام حلقه بگوش امریکا هستند وقتی لیونی تزیپی وزیر خارجه قبلی رژیم اشغالگر میگوید من فیلمهای همخوابگی ام را با امیر قطر دارم شما حدیث مفصل بخوان از این مجمل.در حقیقت ثروت این رژیمهای مرتجع عربی در دوراه هزینه می شود1-صرف تقویت وتوانمندی ارتش امریکا ورژیم اشغالگرقدس شریف ورژیمهای غربی 2- صرف تضعیف کل مسمانان جهان ومبارزه با اسلام.
غبدالرب

>>>   دروغ محض است ، ایران کشور دوست ما میباشد ، این توطیه ها و پروپاگند ها از طرف اوغانهای فاشیست رسانه ای میشوند. من شخصا خودم ایران را صد برابر بیشتر بر کثیفستان ترجیح میدهم
اجمل(پنجشیری)

>>>   اي خدا ايران عزيز و مظلومم را از شر دشمنان آگاه و دوستان نادان به تو مي سپارم . آمين يا رب العالمين

>>>   کسانی که سوریه می روند داوطلبانه می روند هیچ اجباری در کار نیست. ربطی به ایران یا کشور دیگر ندارد. دولت افغانستان همت کند زمینه زندگی در کشور را فراهم کند تا مردم از این وضعیت نجات یابد. طالبان هم بیش از این باعث سرافگندگی کشور نشوند. زنده باد مردان مرد
حقیقت تلخ

>>>   ما كه در ايران زندگي مي كنيم از كسي نشنيديم كه ايران چنين كاري را بكند البته برخي از افغانها براي دفاع از حرم حضرت زينب س رفته اند ولي اين داوطلبانه بوده است

>>>   ایران کشور دوست افغانستان است

>>>   در مقابل تکفیری ها باید به هر نحوی ایستاد،چون اگر تکفیری و عقیده تکفیری در جهان اسلام حاکم شود،فاتحه اسلام خوانده می شود.
الآن هم مردم دنیا جنایات تکفیری ها را با پرچم لا اله الا الله و محمد رسول الله،به اسم اسلام محاسبه می کنند.

>>>   خداوند ج بر همه چیز آگاه است . خداوند ج تمام دشمنان افغانستان ستم دیده را نابود کند آمین یا رب العالمین.

>>>   من تعجب میکنم از برادران افغانی ساکن ایران که چرا دراین موارد اینقدر ساکت هستند.خب الان بسیاری از هموطنان شما دارن این مطلب را می خوانن که ایرانیها شما را به زور به سوریه می فرستند.مگر زبان ندارید چرا دست به افشا گری نمیزنید.کدامتان را ما به زور به سوریه فرستادیم.اگر یک افغانی ساکن غیر ایران این حرف را بشنود اگر تصور کند که راست است زیاد نباید سختگیری کرد اما اگر افغانی هایی که در ایران سالها زندگی کرده اند و از امکاناتش بهره برده اند به خود اینقدر زحمت هم نمیدهند که بیایند و واقعیت را بیان کنن ایا بیانگر همین ناسپاسی و تلاش برای تخریب چهره ایران بزرگ نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
بعله براداران!!! امروز بشار اسد در سوریه هست چون ما می خواهیم.همه دنیا از امریکا و اروپا تا ترکیه و عرب خواستن سرنگونش کنن وحتی روسها و چینی ها طبق معمول در حال معامله بودند.ولی ما خواستیم که باقی بماند.به این علت که اسد هر چه هست جزءمحور مقاومت است.بسیاری از سلاح ها و امکانات از طریق سوریه برای مجاهدان ضد اسرائیلی فرستاده میشد.هدف این بود که این سرزمین فرو بپاشد بلکه با محاصره حزب الله و تحمیل جنگی جدید به ان و نابودیش بروند سراغ اخرین حلقه مقاومت تا از شمال افریقا تا شرق اسیا تمام کشورهای اسلامی بشوند دست نشانده اسرائیل و امریکا.مثلا اگر اینها موفق شوند ترکیه می خواهد جلوی اسرائیل را بگیرد یا عربستان و پاکستان؟؟؟؟
خداوند هم فرموده اگر در راهش ثابت قدم باشید به شما کمک میکند وگرنه با این هجوم غرب و اعراب و تریکه و اسرائیل فقط معجزه میتوانست محور مقاومت را نجات دهد.حالا همانطور که دشمنان برای اهدافشان نیرو استخدام میکنن جبهه مقاومت هم این کار را میکند و هر کس بخواهد با گرفتن پول می رود.یک عده هم که فقط در راه رضای خدا و برای جهاد با کفار غربی اسرائیلی و مزدوران تکفیریشون به این جنگ میروند.که متاسفانه ما شاهدیم در میان افغانها با وجود همه ستمهایی که از تکفیریهایی طالب ساخته غرب و عربستان و....کشیده اند بخاطر پول هزاران نفر برای جنگ به نفع امریکا و اسرائیل به سوریه رفتن.و جالبه در اینجا صدای کسی بالا نمیرود. بحث زور و .....فقط دروغ مسخره شکست خوردگان برای توجیه شکست اربابان امریکایی و اروپائیشان است.

>>>   بـــــه (( من تعجب میکنم از برادران افغانی ساکن ایران که چرا دراین ))
ما در افغانستان ميدانيم كه ايراني ها كسي را به زور يا تشدد يا بدون رضائيت به سوريه نمي فرستند زيرا اگر كسي بدون رضايت برود نمي جنگد ! واگرخودشان ميروند بروند اختيارشان انتخاب از خود شان است ! خوب است بروند تا درانجا در دفاع از اسد مقابل ترورست هائيكه پاكستان... بجنگند
كابل

>>>   چند روز پیش اطلاعیه شهادت یک جوان زیبای هموطن را در شهر قم دیدم که به دست تکفیری های سوریه به شهادت رسیده بود طبق اظهار آشنایان این جوان تا چند مدت قابل شناسایی نبوده است بدلیل اینکه وقتی جنازه را از سوریه آورده اند سر در بدن نداشته است با انجام آزمایش (د ان آ) متوجه می شوند که این بدن بی سر متعلق به این خانواده است و میگفت این جوان سه سال است که ازدواج کرده است که امسال هوای جهاد و جنگ با تکفیری ها به مشامش خورده است.
و در همین یک هفته یک جوان دیگر هم که ساکن ورامین بود در سوریه کشته شده است.خدایا بحق بی بی زینب و بحق چهارده نور مقدس یک آرامی و امینت در کشور مظلوم ما افغانستان برقرار نما تا این همه جوانان ما بی سرنوشت نباشند.
یک مهاجر از قم

>>>   بله این امرحقیقت داردولی اصلااجباری درکارنیست کسانی که می روندفقط برای دفاع ازحرم حضرت زینب س میروندواجباری درکارنیس .
سیدروح الله قم

>>>   برادران وهموطن من !
ايرانيها به زور كسي را روانه جهاد نكرده مهاجرين هم عقل دارند و هم شعور كه خوب و بد را تفكك دهند اين مسله يك پيكار عموميست و همه اي به خصوص شيعيان ميدانند كه حرف با وهابي هاي تكفيري در كجاست و هدف ان لعنتي ها جيست همه مسلمانيم و ميدانيم كه وهابي هاي كافر نوكران اسرائيل كمر به نابودي حرم بي بي زينب (س) و نبش و بي حرمتي به صحابي هاي پيامبر ( ص) و ياران مولي الموحدين امام علي ( ع) بسته اند چطور يك فرد مسلمان شيعه مذهب طاقت وجدان داشته باشد كه اين همه بي حرمتي صورت گيرد در حال كه اين وهابي هاي بي دين مسلمان نما و تكفيري از سراسر جهان براي نابودي ايشان جمع شدن به سر دمداري خاندان ال سعود لعنتي و نوكر امريكا واسرايل كه سخت در تلاش هستند براي زربه زدن اسلام به هر نام طريق كه باشد من پشتي باني و قدر مينمايم از عمل جمهوري اسلامي ايران و حاضرم با يك گروپ صد نفري از مجاهدين مظلوم سابق جهادي روانه سوريه و عراق شوم از غيرت مردم شيعه هزاره افتخار ميكنم كه شهامت شان در دوران جهاد و فعلاً در اردو ملي افغانستان معلوم اشكار است والسلام
علي از كابل  

>>>   هموطن گرامي! دركجاي دنيا شهروندان افغاني قرباني نمي شوند؟کيست كه صداي مظلوميت ما را بشنود؟ آيا دولت افغانستان, احزاب و جريانات سياسي, شخصيتهاي ملي و بين المللي ما اين مسائل و مشكلات را نمي دانند؟ پس چرا اقدامي نمي كنند؟ خدا به داد ملت ما برسد!
مهاجر افغاني- مشهد

>>>   این افغانستانی هایی که می روند به خاطر چند دالر پول و اجازه اقامت می روند. از بیچارگی می روند نه به خاطر جهاد در راه خدا. بعد آن تازه جنگ سوریه جهاد نیست جنگ داخلی و بر سر قدرت است.

>>>   خدا را شکر مهاجران افغانی به اندازه کافی رفاه زده و رفاه طلب شده اگر چه گیر شان نمی آد که سود و ضرر خوده بی فهمد. برای رفتن بچه شان به مدرسه خوده به کشتن نمی ده این ها توطئه مخالفان است.
فیاض

>>>   پس چرا به مهاجرین به چشم بد می بینید ای ایرانیان؟؟ درصورت که ازسوریه دفاع میکنند این مهاجرین وگرنه افراطیان شما را خام میخورد.
افغان

>>>   این حرف تا حدی درست و تا حدی هم نادرست است

>>>   اولا : ممکن است دروغ باشد
دوما : وقتی عربستان و آمریکا از سراسر جهان مثل عربستان ، قطر ، پاکستان ، عراق ، انگلیس ، آلمان ، فرانسه و ... تکفیری برای کشتن مردم سوریه اعزام می شود، بر مسلمانان دیگر هم واجب می شود که به کمک مرد سوریه و دفاع از حرم ها و قبور صحابه کرام اقدام کند تکفیری ها قبور صحابه کرام مثل حجر بن عدی و عماربن یاس و اویس قرنی را تخریب و حتی نبش قبر کردندآیا تخریب قبور خاندان پیامبر(ص) و صحابه از مسلمانی است؟ این همه تکفیری ها در سوریه و عراق و پاکستان مسلمان کشی کردند و سر مسلمانان را بریدند، آیا این کار ها واکنشی ندارد و غیرت مسلمانی را بر نمی انگیزد؟

>>>   ایرانی ها افراد را بزور نمی فرستند اما میدانم بازگشت به ایران تنها درصورتی امکان دارد که رزمنده دوباره به جبهه برگردد افراد زیادی رادیدم که برای فرار از این قانون مجبور به ازدواج شدند در ضمن ان ها که از افغان پیپر ناراحتند می توانند دیگر ان را نخوانند سایت های ایران پر از مقاله های راست و دروغ درباره ی افغانستان است حالا ما یک سایت وزین داریم که بنا به رسالتش گاهی درباره ایران انهم بدلیل وجود مهاجرین مقاله نشر می کند البته جور بقیه را هم می کشد شما ناراحت شدید.
بلخی

>>>   همه این مطالب واقیعت دارد.بنده شاهد عینی بودم

>>>   محترم عبدالرب درست گفت.امریکا و قطر و عربستان و ترکیه مزدور هرکاری کردند برای ساقط کردن شیرمردی بنام اسد ولی نتوانستند.
خالو

>>>   ایران خوب میکند زیرا حکومت بشار اسد دولت قانونی است وامپریالیزم امریکا میخوهد سوریه را نیز مانند افغانستان بخوون کشد. و از جانب دیگر روزی این ا فغانها را حاکمان مفسد این وطن از دست میکاییل (ع) چور میکند و به جیبهایشان میاندازند. جهاد بر علیه داعش و ماعش چلتاریان دشمن الحرمین و الشریفین روا درغیر ان سوریه نیز فغانستانان مانند ا

>>>   دفتر آیت الله العظمی محقق کابلی خبر رسانه‌های غربی در خصوص اعزام مهاجرین افغان توسط سپاه پاسداران به سوریه را قویا تکذیب کرد.
به گزارش تسنیم، دفتر آیت الله العظمی محقق کابلی با صدور بیانیه‌ای خبر منتشره مورخ ۲۷-۲-۱۳۹۳ رادیو بی بی سی و رادیو آشنا به نقل از روزنامه های غربی، مبنی بر این که: «رئیس دفتر حضرت آیت الله العظمی محقق کابلی(مدظله العالی)، تایید کرده است، که مهاجرین افغانی توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به سوریه اعزام می گردند.» را تکذیب و اعلام کرد: به نظر حضرت آیت الله العظمی محقق کابلی(مدظله العالی)، مذهبی جلوه دادن جنگ سوریه و یا به سمت جنگ مذهبی هدایت نمودن مسئله سوریه به مصلحت امت اسلامی و کشورهای منطقه نخواهد بود و از کشور های ذی نفوذ در سوریه انتظار دارد که ضمن پرهیز از دخالت در امور داخلی سوریه، ملت مسلمان و مظلوم سوریه را از آتش فتنه که توسط دشمنان شیعه و سنی شعله ور شده است نجات دهند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است