طالبان ابزار آمریکا برای نابودی مسلمانان است
بسیاری ‌تصور می‌کردند که طالبان هیچگاه درباره ادامه حضور نظامیان خارجی در افغانستان با آمریکا مذاکره نخواهد کرد. اما دیدیم که حلقه‌ای قوی از داخل طالبان برخلاف موضع این گروه، در این خصوص با آمریکایی‌ها توافق کردند 
تاریخ انتشار:   ۰۷:۳۲    ۱۳۹۲/۴/۱۳ کد خبر: 54059 منبع: پرینت

به گزارش بخش سیاسی شبکه اطلاع رسانی افغانستان ( (afghanpapaer، روزی نیست که خبر کشته شدن چند هموطن در نقاط مختلف کشور در رسانه ها نشر نشود که تقریبا این کشتار مردم بیگناه تبدیل به یک عادت شده است که بدون شک دست رژیم آمریکا تا مرفق به خون این عزیزان آغشته است.

چرا که با هدایت و دخالت مستقیم و غیرمستقیم دولت آمریکا هر روز شاهد قتل مردم مسلمان فلسطین، لبنان، عراق، افغانستان، پاکستان، سوریه هستیم به حدی که می توان گفت: پرونده‌ سیاه این رژیم روی سفاکان تاریخ چون فرعون‌ها، مغول‌ها و هیتلرها .. را سفید کرده است.

در این راه نیز از هر حربه ای استفاده می کنند. که آنچه مربوط به کشور ما می شود، گفتگو با طالبانی است که در لباس اسلام بر علیه مسلمانان افغانستان و پاکستان می جنگند. کسانی که از مذاکره آمریکا با طالبان شادمان هستند، باید بدانند که طالبان ابزار آمریکا برای نابودی مسلمانان جهان به شمار می آیند که کشتار مردم بیگناه در پاکستان و سوریه تنها نمونه ای از جنایاتی است که پیش از در افغانستان مرتکب شدند.

بسیاری ‌تصور می‌کردند که طالبان هیچگاه درباره ادامه حضور نظامیان خارجی در افغانستان با آمریکا مذاکره نخواهد کرد. همچنین تصور می شد که طالبان با آتش‌بس توافق نکرده و به اشاره آمریکا با دولت افغانستان نیز به مذاکره حاضر نخواهد شد، اما دیدیم که حلقه‌ای قوی از داخل طالبان برخلاف موضع این گروه، در این خصوص با آمریکایی‌ها توافق کردند.

چنانچه سخنگوی دفتر طالبان در قطر اعلام کرد که طالبان حاضرند در باره حضور نظامیان خارجی پس از سال 2014 با آمریکا مذاکره کند و همچنین گروه طالبان آمادگی دارد با دولت افغانستان نیز پای میز مذاکره بنشیند.

اکنون این سوال مطرح می‌شود که آیا این دیدگاه رهبری طالبان است؟ آیا تمامی جناح‌های طالبان با این سخنان توافق دارند؟ اگر تایید شود که موضع دفتر طالبان در قطر، خلاف دیدگاه رهبری و جناح‌های دیگر طالبان است، پس چرا طالبان به آن واکنش نشان نمی‌دهد؟

کدام مسلمان و مجاهد عاقل با آتش‌بس و حضور نظامیان خارجی در افغانستان توافق می‌کند در حالی که کشورش در اختیار اشغالگران است؟ آیا دفتری که به اشاره دیگران افتتاح و پرچم و تابلو آن به اشاره دیگران نصب و پایین آورده می‌شود، ارزش دفاع کردن دارد؟ چرا باید در مقابل دفتری که تمامی شرایط خطرناک دشمن را می‌پذیرد، سکوت کرد؟

آیا می توان نام طالبان را مجاهد نامید در حالی که در مقابل دشمنی که عقب نشینی کرده و چاره ای جز خروج از میدان جنگ ندارد، تسلیم صلح می شود؟ آیا واقعا این دست نشانده بودن طالبان را اثبات نمی کند؟ چرا که اگر این مجاهدین نماها اگر واقعا در گفتار خود صادق بودند، با مقداری تحمل دیگر، تمامی اهداف خود را به دست آورند. پس چرا بلافاصله با آغاز شکست دشمن، دور جدید گفتگوها مذاکرات را آغاز کردند؟ در قبال این تغییر موضع چه امتیازاتی از کاخ سفید دریافت کرده اند؟

اگر قرار بود صلح کنند چرا بعد از دوازده سال جنگ و خونریزی و کشتار مردم بیگناه؟ به راستی وقتی این مطالب را کنار یکدیگر می گذاری به راحتی دانسته می شود که برنامه صلح یک طرح از پیش تعیین شده با اهداف خاص آمریکایی است نه یک برنامه دلسوزانه برای اتمام مناقشه و جنگ افغانستان. در واقع مرکب همان مرکب است، فقط پالونش عوض شده. تا دیروز باید طالبان مجاهد و جنگجو و مخالف دولت می بودند تا آمریکا به خواسته هایش برسد، اکنون باید صلح جو و برادر راضی باشند تا اهداف آمریکا از این پس محقق شود.

اما در این میان بسیاری از آگاهان مسایل سیاسی معتقدند که آمریکایی‌ها و دولت افغانستان باید این را بدانند که دوره معامله‌گری به سر رسیده و از این راه نمی‌توانند دستاوردی داشته باشند. زیرا تنها راه برون رفت از بحران فعلی افغانستان، خروج کامل نظامیان خارجی از کشور، آغاز مذاکرات بین الافغانی، دادن حق انتخاب به مردم افغانستان و ایجاد یک دولت اسلامی از طریق انتخابات عادلانه و شفاف است و لاغیر.


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   کور که کور است میداند که آش شور است
کیومرث از خیرخانه

>>>   واقعیت همین است
متاسفانه ما وسیله بازی و جنگ قدرت های بزرگ قرار گرفته ایم
خدا خیرتان دهد
شما تنها مجموعه رسانه ای هستید که به بیان موضوع بصورت جد پرداخته اید
بقیه یا وابستگی به امریکایی ها دارند و یا می ترسند و نمی توانند آزادانه حرف های شان را بزنند
فریدون از هرات

>>>   همه این ها نقشه بزرگ غرب برای شرق بود
از شکست روسیه گرفته تا به اصطلاح پیروزی ها
همه فریب خوردیم و وسیله شیطنت های شیطان ها بزرگ شدیم
فاطمه از غزنی

>>>   آمریکایی ها همین را می خواستند که ما خوار شویم و کشور ما را غارت کنند

>>>   حکومت کرزیه ابزار امریکا است و شب و روز مردم ملکی بیگناه را میکشند و میگویند طالب است و جانب رهبران در چوکی خود نشسته هستند و شراب میل میکنند این رهبران برای منافع خود ملتی چند ملیون نفری را با زور با خود هم نظر کرده است وسلام
حبیب الله یوسفزی

>>>   این یک واقعیت است

>>>   اینها همان شوروی ها خوب بود
توبه ازدست این جنایات کاران غدار

>>>   بله باطلان مزدور غربیها هستند

>>>   طالبان با عملکرد و رفتارش در طول حیات سیاسی و نظامی اش ثابت کرد که اصلاً این گروهک منافق مسلمان نیست بلکه ساخته و پرداخته بدخواهان افغانستان است. که برخی از آن ها در دامان پاکستان، برخی در دامان غربی ها، و برخی شان در دامان...به دنبال فتنه در افغانستان است.
420 از هرات

>>>   واقعیت است اگر چنین نمی شد چهره های خونخوار که سبب قطل هزاران انسان بیگناه در کشور شدن امروز رد پهلوی امریکاهیان و به همکار آنها دفتر سیاسی خود را فغال نمودن و چهره شان آشکار گردید این وظیفه تمام مردم افغانستان است تا این خون خواران را تیر باران نمایند
بدخشانی

>>>   از سر تا پای طالبان.. می بارد چگونه ملت ما این.. و خونریز را به عنوان قیم خود بپذیرند. آمریکا و همدستان شان همیشه از آدم های جاهل و نادان و کور برای رسیدن به اهداف شان استفاده می کنند. وهابیها و سلفی ها نیز مانند اسلاف شان بنی.. استفاده نموده و آنان را فدای اهداف شوم شان می کنند.

>>>   سیاست های حزبی محمد مرسی به سرنگونی‌اش انجامید. مصری‌ها نگذاشتند که مرسی در عوض خدمت به مردم و کشور، دست به تقویه حزب خود بزند. ما یازده سال است که شاهد سیاست های قومی و حزبی کرزی هستیم اما مردم ما هیچ کاری کرده نتوانستند.
چون رهبران معامله گر منطقوی و قوماندان های فئودالست این حق را از مردم ما گرفته اند چون خودشان همکار دولت هستند و به خاطر حفظ ‌یک مشت پول حرام که از دولت برایشان می‌‌رسد، مردم را نمی‌ گذارند که در برابر رژیم فاسد کابل استاد شوند.

>>>   یک انجینیر جوان مصری که برای تحصیلات عالی در یکی از دانشگاه های غرب آمده بود برایم گفت من با وجود که میدانم کشورم به اشخاص مانند من بسیارضرورت دارد و ضمنا من از خانواده پولدار هستم ولی بعد از ختم تحصیلاتم نمیخواهم به مصر بر گردم .
گفتم چرا ؟ گفت در مصر فساد و رشوت و بی عدالتی در مقابل مردم فقیر و بی دفاع زیاد است .من اگر قدرت و پول هم داشته باشم ولی صبر و توان دیدن این بی عدالتی را در مقابل هموطنانم که فقیر و بی دفاع هستندندارم.بگذار اینجا باشم تا این بی عدالتی ها را نبینم ورنج نبرم اگر کاری هم بکنم از اینجا برای مردمم بکنم .
شجاعت و مفکوره این جوان را قابل ستایش دانستم و یادم آمد بعضی از جوانان افغان را که وقتی خود به قدرت و مقام رسیدند دیگر تمام شعارهای عدالت طلبی هایشان تمام است و موج بزرگ از مردم دیگر را فراموش میکنند و روی جنایت ها ی دیگران هم خاک میپاشند .

>>>   تشکر ! پیام !
ای مردم به هوش بیائید و فکر کنید که در افغانستان چه میگذرد! و به نفع کیها وبه نقص کدامها؟
چ از قره باغ

>>>   برادر چند چیز است که تجزیه ناپذیر ولا ینفک میباشد عده ای میگویند انشعابی های از حزب اسلامی این موضوع را هرگز باور نکنید زیرا ارعندیوال وقاضی امین ومنشی مجید عین حکمتیار وحکمتیار عین اینها است هر کدام هر لباس وجامه ای را بپوشددر زیر پیراهن خود همان پیراهن حزب را دارند واصلا قانونا هر که از این حزب براید باید کشته شو د .
واین موضوع در اساس نامه ای حزب صراحت دارد وهم نظام ای اس ای چنین است که انفکاک را نمی پذیرد
باز طالب چون زیر نظ همان ای اس ای بالواسطه تاسیس گردیده هیچکاه افراطی ومیانه رو وطرفدار صلح ومخالف جنگ ندارد همه اش طالب است واز دور بین سازمان استخبارات پاکستان بیرون نیست منتها میشود طالب را به طالب های نیکتای دار ودریشی پوش وطالبان لنگی دار تقسیم نمود که هر کدام را در موقع ضرورت می اورند ونصب مینمایند ویا اگر ضرورت شوداز تر کیب هردو یک حکومت میسازند وبرای هردو مجال کار ووظیفه ای خدمتگذاری میسپارند
واین دوگروه فوق که از ای اس ای فرمان میبرند حیثیت لشکر طیبه ای غرب وانگلیس را دارند بسیار از روس وبلوک شرق بدشان می اید ووظیفه دارند منافع شرق را اگر چیزی هم مانده باشد متاثر ساخته ولطمه وارد نمایند همچنان وظیف دارند ریشه ای اسلامگرای واقعی وسیستم حکومت داری اسلامی را مانع گردیده تا بتوانند نابود سازند چنانچه دولت ربانی را سرنگون وتلاش دارند ان سوی دریای امو به نام اسلام وحرکت های اسلامی فعالیت نمایند
ما که از دوازده سال باین سو این موضوع را میگویم واواز بلند میکنیم تا بیخبران از موضوع اگاه شوند ولی کمتر گوش شنوا وچشم بینا یافتیم که بلاخره امروز جای بسیار افتخار است که مضمون باین روشنی این نکته را بیان کرده وهم در همین سایت خواندیم که نوشته بودند حمله ای ارگ را خارجی ها سازمان داده بودند بامید بیداری هرچه بیشتر وبهتر ملت ازاده وسربلند
شیر علی بلخابی

>>>   نويسنده عالى قدر خيلى خوب اوضاع را تحليل كرديد به نظر من هر جنبش سياسى ايكه دست به حركت خيابانى مسالمت اميز بر ضد فساد و اشغال انجام دهد انشاءاللة بزودى افغانستان كير خواهد شد و سكوت مردم در برابر استعمار ووطن فروشان شكسته خواهد شد.
از جوانان مصر بايد بياموزيم در برابر ناكاركى اخوان كه اهليت حكومت دارى را نداشت از صحنه خارجش كردند.

>>>   تناب در کردن این ها انداختن هرجای که دلشان خواست کش . میکند تا این ها دنبله رو بای مگار شده ا ست ازاول معلوم
طالیبان نیست نوکری اسرایل قوم پتان یهود نصارااست.

>>>   سیاه لنکی سیاه چشم سیاه روی ؟؟
سیاه پندار سیاه کردارسیاه خوی ؟؟؟؟
سیاه جهل امد با کر ما == خیزد در لانه اش هنگام سرما؟
این شعر از طالیب ..== خواهش مندم سانسور نکنید.

>>>   اگر دو طرف متخاصم هزار سال باهم بجنگد بالا خره جز اينكه به مزاكره وگفتگو بپردازند راه ديگري وجود ندارد . ما نبايد قبل ازانكه اب را ببينيم ، موزه رااز پا بكشيم
چه در يونان قبل ازميلاد وچه دربوديسم قبل وبعد از ان اكثر منازعات ذات البيني ازطريق مزاكره با استد لا لات منطقي حل وفصل ميگر ديدند، بناً بگزاريد تا ما ببينيم در مزاكرات استدلال كدام طرف مناذعه استوار به منطق است ؟
اينجاست كه ما ميتوانم قضاوت بجا ودرست بنمايم . حال هر نوع قضاوت قبل ازوقت است.
تكسي ران ازالمان

>>>   حلا اگر اين طور است ومقصر امريكاست . جاي كساني راكه ازگذشته هاي دوردرپيشاپيش اين نيرو ها قرارداشته وانهارا تاايجا استقبال نموده اند تعين نماييد.

>>>   ..ا طالبان را به زودی از سر مردم افغانستان چپ کند.
..ا این گروه را نابود کند

>>>   من در سالهای قبل به یکی ازدوست هایم میگفتم که اگر گذاشتند که مسعود حکومت کند درایمان واسلامش شک پیدامیشود زیرا اینها {خارجی ها}اجازه نمیدهند که اسلام ومسلمین حکومت نماید چه خاصه که در حکومت داری خود موفق وکامیاب باشند نقص اساسی که حکومت اسلامی ومسلمان واقعی دارد این نوع حکومت بشرط اینکه اسلام واقعی باشد مزذور نمی باشد وزمام دار مسلمان هم سر تسلیم به احدی خم نمیکند اول اینکه انها مشکلات داخلی دارندیعنی از افراد خود میترسند که به اسلام رومی اورند ودیگر اینکه زمینه استعمار واستثمار دارای های عامه برایشان مساعد نمیشود چیزیکه ا مپریالیزم باساس ان بنا یافته ازینرو میکوشند بدیل سازی نمایند ونوع مسلمانانی را که خود ساخته وانها راخشین وبی نظافت ودرشت تربیه نموده اند در خورد ملت هابدهند با این کار هردوهدف خود را بدست می اورند یکی اینکه خارجی ها اسلام را به طالب قیاس مینمایند وهم کلید انها بدست خودشان است وسویچ انها را خود در دست دارند میتوانند به نفع خود تغییر بدهند
شیر علی بلخابی

>>>   "طالبان ابزار آمریکا برای نابودی مسلمانان است" سر مقاله که بارها در دلم می گشت و باور هم داشتم و دارم. موفق باشید...
به این باور هم هستم که آمریکا نمیتواند خلل در اسلام وارد کند چون حق در مقابل باطل همیشه پیروز است...

>>>   طالبان(یکتعداد .. نوکر عربها،غربی ها پاکستانی ها میبا شد.
باسط خوشحال خان

>>>   طالبان ذید اسلام ذید مردم افغانستان است ؟ واقعا اگه اینا اسلام است چرا باکافر مزاکره میکند ؟ اینهافقط یک آمریکایي اند-
محمدعلی استاباقر ازتهران

>>>   واقعا بنده تاسف میخورم که بعضی وقت در تایپ کردن اشتباه میکنم و همه مرا بیسواد میخوانند ولی حلان جناب استاباقر از تهران در نوشته های خود اشتباه کردندذید نه ضد برادر جان لطفا دقت فرمایید.
وسلام حبیب الله یوسفزی


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است