عاملان ناامنی، مزدوران آمریکا و اسراییل هستند
رفتار تفرقه انگیز بین مسلمانان در هر صورت خلاف شرع، حرام شرعی و خلاف قانون تلقی می شود. امروز هر کسی که با هر نیتی به مقدسات شیعه و سنی توهین می کند، مامور اختلاف بین برادران مسلمان می گردد. چه شیعه باشد و چه سنی، چه بداند و چه نداند، مزدور دشمن و عامل دشمن است 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۰۷    ۱۳۹۱/۱۱/۷ کد خبر: 47230 منبع: پرینت

به گزارش بخش سیاسی شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpapaer)، روزی نیست که خبر از انتحاری و کشته شدن برخی هموطنان عزیز ما در رسانه ها نشر نشود. به طوری که اگر یک روز خبر از بمب گذاری و حمله نباشد، مردم تعجب خواهند کرد.

به راستی عامل این همه ناامنی چیست؟ شبه نظامیان مخالف که از آنان به عنوان برادران ناراضی یاد می شود، با کشتن مردم بی دفاع و بیگناه به دنبال چه چیزی هستند؟ چه کسانی از این همه قتل و غارت سود می برند؟

آنچه مسلم است اینکه پشت پرده این جریان هر کسی که باشد، خواهان بی ثباتی و از بین بردن وحدت بین مسلمانان افغانستان می باشد. یک روز به بهانه قوم گرایی، روزی به بهانه مسایل مذهبی، روزی به بهانه افراط و تفریط عقاید و ... جنگ به راه می اندازد تا به اهداف شوم خود برسند.

اگر مدعی شویم که تمامی این ناامنی ها مسبب اصلی آن کشورهای غربی هستند، سخن به گزاف نگفته ایم، چرا که در قرآن کریم و سیره ائمه معصومین(ع) وحدت و اتحاد و جلوگیری از انشقاق در صفوف مسلمین به وفور دیده می شود. پس کسی که باعث ناامنی می گردد به یقین مزدور بیگانه و تحت حاکمیت غرب و رژیم وابسته به امریکا می باشد.

دلیل این مدعا اهمیت وحدت و جایگاه آن در جامعه است که خداوند متعال در قرآن مجید ذیل داستان حضرت موسی (ع) و فتنه گوساله سامری به آن اشاره می کند. هنگامی که حضرت موسی (ع) به امر حق تعالی برای عبادت به کوه طور رفت، برادرش هارون (ع) را به عنوان جانشین و راهنمای بنی اسراییل برگزید و زمانی که پس از 30 روز به امر خدا حضرت موسی(ع)، 10 روز دیگر در کوه طور اقامت گزید، سامری طلای زیادی جمع آوری کرد و با آب کردن آنها، گوساله ای را برای عبادت بنی اسراییل تهیه کرد. هنگامی که حضرت موسی (ع) از کوه طور بازگشت و انحراف قوم خود را دید، به فرموده قرآن، از روی ناراحتی هارون را بازخواست کرد.

حضرت هارون (ع) در جواب حضرت موسی (ع) طبق آیه 94 سوره طه، پاسخی داد که برای امروز جامعه جهانی مسلمین راهگشا و کارساز است. جناب هارون (ع) به برادرش گفت: من شرک و گمراهی قوم را دیدم و برایم این انحراف سخت بود ولی برای جلوگیری از تفرقه و دودستگی در جامعه شرک را تحمل کردم ولی زمینه را برای تفرقه آماده نکردم؛ چرا که تفرقه گرفتاری بزرگ‌تری است و بنیان جامعه را به خطر می اندازد و چنانچه درگیر این فتنه می شدم، تفرقه در جامعه خلاف خواسته تو می شد. این جواب برادر، حضرت موسی (ع) را مجاب کرد.

طبق روایات حضرت موسی و مومنان با اقلیتی که دوازده هزار نفر عنوان شده است، بر عقیده خود ثابت قدم ماندند و اتفاقاً با تدبیر هارون و موسی (ع)، فتنه سامری خنثی شد و جامعه از انحراف نجات پیدا کرد و حضرت موسی (ع) با محاکمه سامری و سوزاندن گوساله، به این جریان پایان داد.

پس به جرات می توان گفت: رفتار تفرقه انگیز شیعه و سنی در هر صورت خلاف شرع و حرام شرعی است و خلاف قانون تلقی می شود. امروز هر کسی که با هر نیتی به مقدسات شیعه و سنی توهین می کند، مامور اختلاف بین برادران مسلمان می شود.

هر کس وحدت ملی را به بهانه مذهبی و به بهانه طرفداری از شیعه و سنی خدشه دار کند، چه شیعه باشد و چه سنی، چه بداند و چه نداند، مزدور دشمن و عامل دشمن است.

امروزه نیز عوامل وهابی و سلفی که در کشور عزیز ما افغانستان، در عراق و پاکستان و دیگر کشورهای اسلامی دست به کشتارهای بی رحمانه می زنند، خواسته یا ناخواسته مانند متحجران کج اندیش که مستقیم مزدور استکبار نیستند، درصدد بر هم زدن وحدت در جامعه جهانی مسلمین هستند.

و این وظیفه مردم است که در قبال این تفرقه اندازی ها و جنگهای روانی هوشیار باشند و توطئه های غرب را خنثی سازند. هرچند که دولت در این زمینه بیشتر طرف کاخ سفید و متحدانش را می گیرد و به نوعی خود را بازیچه سیاستهای آمریکا ساخته است و در اکثر موارد سکوت پیشه می کند.

با این توضیحات واقعا جای تعجب دارد که چگونه دولتمردان افغانستان حاضر می شوند، مزدوران و کارگزاران آمریکا و اسراییل به آغوش وطن بازگردند تا دوباره جنگهای مذهبی و قومی را این بار به گونه ای دیگر و پنهانی به راه اندازند!؟


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   درود شما که حرف دل ما را بیان کرده اید و براستی که امروز تمام جنایات در جامعه ی اسلامی توسط مزدورانی هستند که در لباس وهابیت وارد میدان شده اند اینها همان رهروان دجّلانی هستند که در شرق و غرب فتنه انگیزی می کنند.
روف علی از کابل

>>>   خدایا این چه حالت است! از ملا ها با سواد، نیمچه سواد و نیمه با سواد گرفته تا برخی سیاسیون، نیمچه نویسنده، افراد عادی و کسبه کار جامعه ما همین میگویند که دشمنان اسلام! منظور ازین افراد ازین دشمن خطابی کیست؟ چیست؟ چه تعریفی دارند؟ به همه معلوم است که همین... وقتی زبان شان یک متر از حلقوم شان میبرآیند که فایده شان باشد! پس چرا یکبار سر در گریبان نموده و کمی تعقل نمیکنیم که بزرگترین دشمن دین نفس ماست! طوریکه در قران کریم می فرماید: افضل الجهاده مجادته النفس؛ یعنی بهترین جهاد آن است که با نفس کرده شود این آیه مبارکه کتاب خدا به صراحت میگوید که دشمن درجه یک انسان نفس وی است!
احمدی

>>>   دشمن های افغانستان و اسلام میخواهد که در افغانستان جنگ های مدهبی و قومی اغاز شود.
سید ولی الله از کابل

>>>   برادر گرامی :
الحق که تحلیل بجاو درستی انجام دادی.
کریم شمالی

>>>   به راستی به مطلب پر اهمیت و جالبی پرداخته شده است که زیان های جبران ناپذیری از این ناحیه به کشور های اسلامی وارد آمده است. همین اکنون اگر ما متوجه شده باشیم حتی مطبوعات استکباری در انتخاب عنوان های خبری شان کوشش می کنند به این تفرقه ها دامن بزنند....اگر مسلمانان متوجه این نقطه ضعف شان که ناشی از احساسات پاک مذهبی شان است نشوند از آن سوء استفاده بعمل می اید و عاقبت شومی در پی خواهد داشت.
از جانب دیگر بعضی نیمچه...که با افکار مردم سر و کار دارند به استناد چند کتابی که توسط همین دشمنان اسلام نوشته شده باور های غلطی را به خورد مردم می دهند و یکی دیگر را به کفر و زندقه متهم می سازند. یکی را دشمن اهلبیت و دیگری را مخالف صحابه قلمداد می کنند که در نهایت آب به آسیاب دشمنان اسلام می ریزد.
حقگو از کابل

>>>   اكنون مشكل ماديات است

>>>   ما مخلص برادران اهل سنت هم هستیم تا چشم دشمنان (وهابیها و سلفیها و یهودیان) کور شود و نتوانند این وحدت و همدلیمان را ببینند.
کمیل...

>>>   اگر مسئله ازین قرار باشد در ان صورت اقای... بزرگترین مزدور امریکا و اسراییل است چرا که این اقا روزانه به این مسایل دامن میزند
مسعود چاریکاری

>>>   اگر رهبرمان فرمان دهد ما شیعیان حاضریم جانمان را در راه دفاع از دیگر برادران دینی خود فدا کنیم چه سنی باشد و چه شیعه.

>>>   ... بخدا قسم که اکثر کشورهایکه در افغانستان تلاش میکنند نفوذ داشته باشند برای خرابی افغانستان خرچ میکنند نه برای آبادی افغانستان. اگر غیر از این است مرا راهنمایی کنید
هر کشور یک بهانه برای ویران کردن کشور ما دارند تنها یک فکر مرا دیوانه کرده که مزدوران داخلی مانند مجلسیان و دولتیان و طالبان... چه انگیزه برای خرابی و کشتن این مردم مظلوم دارند؟ این سوال تمام مردم بی دفاع افغان است یا حق

>>>   اعتقاد و پایبندی به آزادی و قوانین و میثاقهای بین المللی حقوق بشر جهان و برسمیت شناختن حق حاکمیت مردم ( دموکراسی) تنها ضامن صلح و ترقی در کشورهای جهان هست و ضدیت و موضع گیری بر علیه هر بینش و اعتقادی دیگری عامل فتنه انگیزی و برخلاف روند رشد سیاسی کشور از طرف هر شخص و مقامی و ارگانی و حزبی و دولتی که باشد بر خلاف منافع ملی مردم افغانستان بوده و فقط جهت ایز گم کنی رد پای... داخلی و همسایگان می باشد.

>>>   ﺗﺸﻜﺮ ﺑﺴﻴﺎﺭ اﺯ ﺗﻤﺎﻣﻲ ﻛﺎﺭﻛﻨﺎﻥ اﻓﻐﺎﻥ ﭘﭘﺮ ﻭاﻗﻌﺎ ﺑﻪ ﻧﻜﺘﻪ ﺧﻮﺑﻲ اﺷﺎﺭﻩ ﻛﺮﺩﻳﻦ.
ﺭﺣﻴﻤﻲ

>>>   تفرقه بین شیعه و سنی در افغانستان یکی از ارزوهای امریکا انگلیس اسرایل است. هوشیار باشید هموطنان عزیز. زنده باد شیعه و سنی.

>>>   زنده باد شیعه و سنی.

>>>   ... اگر ما هوشیار باشیم هیچ کس نمیتواند که این تفرقه را دامن بزند. ایا ما چرا میان یهود و عیسویت نمیتوانیم که تفرقه بیندازیم بخاطریکه انها هوشیار هستند. این کار را که وهابیت و اسراییل دامن میزند ناشی... که توسط وهابیها و اسراییل ها مورد استفاده قرار میگیرند.
شهروند

>>>   سلام به هموطننانم؟ موضوع جالب را تبصره كرديد بنده ميخواهد نيز جند نكته را متذكرشود؟ وهابيت يك سازمان بسيار كسترده است كه در تمام دنيا اسلام به ضد مسمانان و به ضد كرامات اسلامى و كتاب الاهى دستور عمل ميكنند از طرف غرب و حكومت عربستان تقويه ميشوند... مسلمانان اينها را بايد خوب شناخت تا توان خويش برايشان و همدست كاران ايشان مجال ندهيم بين ما تفر قه به اندازند دين اسلام دين صلح سفا و محبت است و ما ميبينيم اين مسماننان نام نهاد اصلاً صلح سفا و محبت را نميشناسند اين جنك ها بين غرب طالب و ديكران جنك خود ايشان است يك نمايش بخاطر از بين بردن مسلمان و اهداف ايشان.
با احترام ملنك از المان

>>>   اگر از حقیقت تیر نشویم برای منافقت بین اقوام و مذاهب خود ما شراط را رای انها مساحد میسازیم.

>>>   ... آخر کدام کشور و مادر و انسانی سرباز خود را قربانی بردن و خوردن و مادیات می کند؟ صلح و آرامش و امنیت بها دارد. وصول آزادی و حق حاکمیت مردم بها دارد کشور آمریکا و دیگر کشورهای آزاد به آن ارزشها رسیده و به آنان انگیزه میدهد تا مردم کشور افغانستان را از دست تروریستها و انتحاریهای متحجر نجات دهد ولی افسوس که مزدوران همسایگان با شعار و شیپور به طبل تفرقه و جنگ و ویرانی در کشور ما می زنند زیرا بقای حاکمیت آنان به جنگ و بحران آفرینی و صدور آن وابسته است و ماهیتاً ضد آزادی و ضد صلح و ثبات وضد ترقی می باشند و در این آتش و در این میدان مردم مظلوم افغانستان و عراق و سوریه و لبنان و و و و را قربانی اهداف شوم خود می کنند. آیا بس نیست؟

>>>   زنده باد سنی و شیعه.
چند صد سال پیش در اروپا جنگهای زیادی مابین مسیحییان کاتولیک و مسیحییان پروتستانت در جریان بود. و این جنگ هزارها یا میلیونها مسیحی از دو طرف را به کام مرگ فرستاد.بعد از چند وقت رهبران مسیحیان متوجه شدند که مسیحی یک مسیحی است پس چرا همدیگر را بکشیم. اینها دیگر با هم نجنگیدند.
و حالا هم مسلمان یک مسلمان است... به امید وحدت...

>>>   وقتیکه درین وطن جنگ نباشد حتما زلزله است این وطن با جنگ ایجاد شده با جنگ رشد کرده و این جنگ ادامه خواهد داشت از تاریخ گذشته این وطن تا الحال یا با خود جنگ داشته یا با بیگانها اگر امنیت هم بوده است حتما ان حکومت ظالم بوده که سر خود را بالا میردی در گوش میزد که لذت ببری

>>>   دوستان گرامی!
همدلی و دوستی را دین مقدس اسلام بین مسلمین(شیعه وسنی)امر کرده است. فریب کشورهای چرکستان و دیگران را نخورید که بین ما بنام مذهب و ملیت و قوم تفرقه می اندازند
ازادیار

>>>   بله با تمام نظرات برادران مبنی بر از بین بردن اختلافات بین مذاهب موافقم اما تا کنون فکر کرده اید که ریشه همه این اختلافات از کجا و کی آغاز شده است حداقل در این محدوده زمانی چه کسی این اختلافات را آغاز کرده است.
با نتیجه گیری ای که من کردم از کارهای فرهنگی گرفته تا نشر کتب و مقاله و شبکه های تلویزیونی و غیره همه اینها زیر سر رهبران... است....
محمد امینی هرات

>>>   بلی، جواب را من میدانم. ریشه این اختلافات را ....در کشور باعث شدند. در غیر آن جواب پاکستان را چه میداند؟؟؟


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است