افغان‌ها؛ سومین گروه مهاجران ورودی به بریتانیا
 
تاریخ انتشار:   ۲۰:۱۰    ۱۴۰۵/۶/۶ کد خبر: 200786 منبع: پرینت

مهاجرت افغان‌ها از مسیرهای غیرقانونی و پرخطر به کشورهای اروپایی همچنان ادامه دارد؛ مسیری که در برخی موارد با بازداشت، خطر غرق‌شدن و قاچاق انسان همراه است.
وزارت داخله بریتانیا می‌گوید در یک سال منتهی به جون ۲۰۲۶، افغان‌ها ۱۳ درصد مهاجرانی را تشکیل داده‌اند که با قایق‌های کوچک وارد این کشور شده است.
بر پایه‌ی آمار این وزارت، افغان‌ها پس از شهروندان اریتره و سودان، سومین گروه بزرگ در میان این مهاجران بوده‌اند. با این حال، شمار افغان‌هایی که در این مدت با قایق‌های کوچک وارد بریتانیا شده‌اند، در مقایسه با سال گذشته ۳۷ درصد کاهش یافته است.

رسانه‌های ترکیه گزارش داده‌اند که نیروهای گارد ساحلی این کشور در عملیاتی در آب‌های نزدیک به آیواجیک، ۳۷ مهاجر غیرقانونی را بازداشت کرده‌اند.
به گزارش طلوع، در میان بازداشت‌شدگان ۳۶ شهروند افغانستان و یک شهروند ایران حضور داشتند که ۱۷ تن آنان کودکان بودند.
این رویدادها در حالی رخ می‌دهد که شماری از افغان‌ها برای رسیدن به کشورهای اروپایی، مسیرهای دریایی و زمینی پرخطر را انتخاب می‌کنند.

پیش از این اداره مهاجرت ترکیه آمار‌ داده بود که در شش ماه نخست سال روان میلادی بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ پناه‌جوی افغان در سراسر این کشور بازداشت شده‌اند.
شهروندان افغانستان بیش‌ترین شمار پناه‌جویان بازداشت‌شده در ترکیه را تشکیل می‌دهند.

کد (8)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
افغان‌ها
بریتانیا
نظرات بینندگان:

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است