آتش‌سوزی در شهرک صنعتی در هرات با یک کشته و خسارت مالی
 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۵۸    ۱۴۰۵/۳/۳۱ کد خبر: 200390 منبع: پرینت

در آتش‌سوزی در شهرک صنعتی در هرات یک نفر جان باخته و میلیون‌ها افغانی خسارت وارد شده است.
وزارت داخله‌ی طالبان اعلام کرد که آتش‌سوزی در یک کارخانه‌ی تولیدی در شهرک صنعتی هرات حدود ۲۰ میلیون افغانی خسارت مالی وارد کرده است.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله‌ی طالبان اعلام کرد که آتش‌سوزی ساعت ۳:۱۲ دقیقه‌ی بامداد روز (شنبه، ۳۰ جوزا) در کارخانه‌ی «نور آریانا» در فاز دوم شهرک صنعتی هرات آغاز شد.
به‌گفته‌ی او، این کارخانه که کاغذ و مقوا تولید می‌کند حدود ۲۰ میلیون افغانی خسارت دیده است.
قانع گفت، تیم آتش‌نشانی اطفائیه‌ هرات آتش‌سوزی را خاموش کرده و به ارزش ۶۵۰ میلیون افغانی اموال تاجران در این حادثه از نابودی نجات یافته است.

آتش‌سوزی در ساحات تجاری و شهرک‌های صنعتی افغانستان بی‌پیشینه نیست. حدود یک سال پیش در یک آتش‌سوزی گسترده در شهرک صنعتی هرات، میلیون‌ها دالر به تاجران خسارت وارد شد.
این آتش‌سوزی که در اواخر ماه حمل پارسال رخ داده بود، به دلیل نبود امکانات آتش‌نشانی بیش از ۲۴ ساعت ادامه داشت.

کد (۹)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
آتش سوزی
شهرک هرات
نظرات بینندگان:

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است