پارلمان اروپا آپارتاید جنسیتی طالبان را بررسی می‌کند
 
تاریخ انتشار:   ۰۹:۴۷    ۱۴۰۵/۲/۱۶ کد خبر: 200081 منبع: پرینت

پارلمان اروپا آپارتاید جنسیتی و تروریستی بودن طالبان را رسما بررسی می‌کند.
پارلمان اروپا اعلام کرده است که دادخواستی با موضوع «به‌رسمیت شناختن آپارتاید جنسیتی در افغانستان و تعیین طالبان به عنوان سازمان تروریستی» به کمیته دادخواست‌های این نهاد ارجاع داده شده است.

در این نامه آمده است که پرونده به کمیته دادخواست‌ها ارسال شده و این کمیته پس از بررسی، تصمیم خود را به‌صورت کتبی اعلام خواهد کرد. همچنین تاکید شده است که به‌دلیل شمار زیاد دادخواست‌ها، روند رسیدگی ممکن است زمان‌بر باشد.
این نامه خطاب به بکتاش سیاوش، عضو پیشین مجلس نمایندگان افغانستان، ارسال شده است. بر اساس نامه رسمی، این دادخواست با عنوان «به‌رسمیت شناختن آپارتاید جنسیتی در افغانستان و تعیین طالبان ثبت شده است.

پارلمان اروپا دادخواستی درباره وضعیت حقوق بشر در افغانستان را ثبت و به کمیته دادخواست‌ها ارجاع داده است.
تاج‌الدین سروش درباره اهمیت این اقدام و روند بررسی آن توضیح می‌دهد. pic.twitter.com/pKqOBoIoSk
پارلمان اروپا همچنین یادآور شده است که دادخواست‌های ثبت‌شده به اسناد عمومی تبدیل می‌شوند اما همزمان مشمول مقررات حفاظت از داده‌های شخصی نیز هستند.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
پارلمان اروپا
آپارتاید جنسیتی
نظرات بینندگان:

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است