"۲۱" هزار مدرسه دینی با دو و نیم میلیون طالب
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۰۰    ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ کد خبر: 178705 منبع: پرینت

در حال حاضر حدود ۲۱ هزار مدرسه دینی تحت چتر وزارت معارف طالبان در سراسر افغانستان فعالیت دارند.
به گفته ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی حکومت طالبان، نزدیک به دو و نیم میلیون دانش‌آموز در این مدارس مصروف فراگیری آموزش‌های دینی هستند.

آقای مجاهد چهارشنبه ۲۴ جدی، در شبکه ایکس خود نوشته که این را هنگام سخنرانی در یک مدرسه جهادی در ولایت قندهار مطرح کرده است.
او افزود که طالبان به مدارس دینی و جهادی توجه ویژه داشته‌اند.اما نگفته که این اظهارات دقیقاً چی زمانی صورت گرفته است.
سخنگوی حکومت طالبان همچنان ادعا کرد که به علوم مدرن نیز توجه شده و افزود که ۱۲ میلیون دانش‌آموز در مکاتب افغانستان «به آموزش علوم مدرن مصروف» هستند. به گفته او، نصاب آموزشی نیز «اصلاح» شده است.

شنیده می شود که طالبان در هر ولایت یک مدرسه جهادی بزرگ با امکانات گسترده و ظرفیت خوابگاهی برای دو هزار نفر ساخته‌اند. افزون بر این، در مراکز ولسوالی‌ها نیز مدارس جهادی تاسیس شده است. به‌عنوان نمونه، در ولایت قندوز چهار مدرسه جهادی بزرگ و در مجموع ۸۰۰ مدرسه دینی در سه سال گذشته تاسیس شده است.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
مدارس دینی
طالبان
نظرات بینندگان:

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است