حمایت از زنان، توافق‌نامه سازمان ملل و اتحادیه اروپا
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۳۲    ۱۴۰۴/۷/۵ کد خبر: 178045 منبع: پرینت

سیما باهوس، معاون دبیر کل سازمان ملل، اعلام کرده که توافق‌نامه‌ای تازه با اتحادیه اروپا برای حمایت از زنان افغانستان امضا شده است.
این توافق‌نامه روز پنج‌شنبه، ۳ میزان، در حاشیه هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل در نیویارک و با حضور یوزف سیکلا، نماینده اتحادیه اروپا، به امضا رسید.

سیما باهوس گفته است که این توافق‌نامه بر گسترش حمایت‌ها از برنامه‌ای ویژه زنان و دختران افغانستان متمرکز است و افزود که زنان افغان بیش از هر زمان دیگری به کمک‌های جامعه جهانی نیاز دارند.
به گفته این مقام سازمان ملل، اتحادیه اروپا یکی از شرکای حیاتی در زمینه برابری جنسیتی به شمار می‌رود.

سازمان ملل این محدودیت‌ها را «بی‌سابقه در جهان» توصیف کرده و هشدار داده که حذف نیمی از جمعیت کشور از عرصه‌های آموزشی، کاری و اجتماعی پیامدهای جدی برای آینده افغانستان دارد.


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
حمایت از زنان
سازمان ملل
اتحادیه اروپا
نظرات بینندگان:

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
از نشر نظرات نفاق افکنی و توهین آمیز معذوریم
مطالب خود را برای نشر به ایمیل afghanpaper@gmail.com ارسال فرمایید.
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است