سرکوب معترضان در بدخشان بر سر تعیین قریه‌دار
 
تاریخ انتشار:   ۰۹:۱۶    ۱۴۰۴/۵/۲۷ کد خبر: 177822 منبع: پرینت

در پی سرکوب معترضان محلی توسط طالبان در ولسوالی یمگان بدخشان دست‌کم ۲۲ نفر زخمی شدند. این افراد بر اثر «تیراندازی و ضربات قنداق و میل اسلحه نیروهای طالبان» زخمی شده‌اند.
علت این درگیری، نارضایتی و اعتراض باشندگان در برابر ادامه کار یک فرد مورد نظر طالبان به عنوان «قریه‌دار» در روستای «کاوجوخان» ولسوالی یمگان بوده است.
باشندگان روستا می‌گویند مردم محل خواستار برگزاری انتخابات برای تعیین قریه‌دار جدید هستند، اما مسوولان محلی طالبان اصرار به ادامه کار فرد مورد نظر خود دارند.
برپایه اطلاعات رسیده، حدود ۹ نفر که براثر تیراندازی زخمی شدند، وضعیت‌شان وخیم بوده و برای درمان به شهر فیض‌آباد و مرکز درمانی بهارک منتقل شده‌اند.

براساس شکایت‌نامه‌ای از حدود از ۸۰ خانواده ساکن این روستا، مردم از عمکرد غلام‌محمد که سال‌ها به‌عنوان «ارباب» کار کرده، ناراضی‌ هستند و فرد دیگری را به‌جای او معرفی کرده‌اند که «اکثریت» درباره‌اش اتفاق نظر دارند.
باشندگان می‌گویند در حالی که مردم به ادامه کار «ارباب» کنونی راضی نیستند، طالبان او را بر ساکنان روستا «تحمیل می‌کنند.»
منابع به انترنشنال گفتند که «ارباب» کنونی حمایت ولسوال طالبان در یمگان را دارد.
باشندگان محل گفتند که پیش از این قریه‌دار که به آن ارباب و رئیس شورای روستا نیز می‌گویند، با برگزاری انتخابات و رای مردم تعیین می‌شد.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
معترضان بدخشان
طالبان
نظرات بینندگان:

>>>   این شورش از ولسوالی دراییم شروع شده دوسال پیش به شهادت رسیدند چند نفر از آنجا شروع شد به کل این ولایت سرایت خواهد کرد اینها توسط طالبان جوان این ولایت حمایت می‌شوند ظاهراً این حکومت طالبان پشتونی را قبول ندارند امشالا انقلاب بر علیه طالبان سران قوم پشتون حکومت میکند این بی عدالتی این دختران این سرزمین بی سواد گذاشته ادامه خاهد پیدا کرد


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است