Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php72/sess_1c1b1a3319e87f770acef23f80b11f92, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/afghanpaper/public_html/nbody.php on line 4

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php72) in /home/afghanpaper/public_html/nbody.php on line 4
وزیر خارجه آلمان: وضعیت غزه غیرقابل تحمل است
وزیر خارجه آلمان: وضعیت غزه غیرقابل تحمل است
 
تاریخ انتشار:   ۰۹:۳۹    ۱۴۰۴/۳/۷ کد خبر: 177367 منبع: پرینت

وزیر خارجه آلمان در یک موضع‌گیری بی‌سابقه رسمی، روز سه‌شنبه اعلام کرد که به علت نگرانی از نقض قوانین بشردوستانه، صادرات تسلیحات به اسراییل را احتمالا متوقف خواهند کرد.
یوهان وادفول تاکید کرد که از حمایت تاریخی آلمان از اسراییل نباید برای توجیه اقدامات نظامی این کشور در غزه سوءاستفاده شود.
وزیر خارجه آلمان در گفتگو با شبکه آلمانی دبلیو‌دی‌آر گفت که حملات هوایی شدید و کمبود مواد غذایی و دارو، وضعیت در غزه را «غیرقابل تحمل» کرده است.

پیشتر فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان نیز حملات هوایی اسراییل به غزه را «غیرقابل توجیه» و «فاقد ارتباط با هدف مقابله با تروریسم حماس» توصیف کرده بود. این تغییر لحن رهبر دولتی که به دلیل نقشش در کشتار یهودیان در جنگ جهانی دوم اکنون از مدافعان سرسخت اسراییل است، بسیار قابل توجه است.
همزمان، فشار حزب سوسیال‌دموکرات، شریک مرتس در حکومت ایتلافی، برای توقف کامل صادرات تسلیحات به اسراییل افزایش یافته است.

آلمان یکی از بزرگترین صادرکنندگان تسلیحات به اسراییل بود اما اکنون صادرات تسلیحات تهاجمی به این کشور را به طور قابل توجهی کاهش داده است.
این تغییر موضع آلمان در حالی صورت می‌گیرد که اتحادیه اروپا نیز اعلام کرده است که در حال بازنگری سیاست‌های خود نسبت به اسراییل است و کشورهای بریتانیا، فرانسه و کانادا تهدید به اتخاذ «اقدامات مشخص» علیه اسراییل کرده‌اند.

در مجموع، آلمان خواستار پایان فوری محاصره غزه و ازسرگیری کمک‌های بشردوستانه به این منطقه است.
سخنان مقامات آلمانی در مورد اسراییل در حالی مطرح شده که مخالفت عمومی در آلمان با اقدامات اسراییل در غزه افزایش یافته است.
بر اساس یک نظرسنجی در روزنامه تاگس‌اشپیگل، ۵۱ درصد مردم آلمان مخالف صادرات سلاح به اسراییل هستند.

کد (6)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
وزیرخارجه آلمان
غزه اسراییل
نظرات بینندگان:


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است