نقاب ریا از چهرهٔ حاکمان عرب فرو افتاده است
حاکمان عرب که روزی در مدارس تروریست پروری خود بذر افراط‌گرایی پاشیدند، امروز در برابر ولی‌نعمتان غربی خود، سیمای واقعی‌شان را آشکار کرده‌اند 
تاریخ انتشار:   ۲۲:۰۴    ۱۴۰۴/۲/۳۱ کد خبر: 177316 منبع: پرینت

در جغرافیای گرم و خشک سرزمین عرب، که سال‌ها نام اسلام را بر پرچم خود برافراشته و خود را خادمان حرمین می‌نامیدند، حقیقتی تلخ و شرم‌آور نمایان شد. سفر دونالد ترامپ، رییس‌جمهور ایالات متحده آمریکا، به عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی، آن پردهٔ دروغینی را که سال‌ها به‌نام ارزش‌های اسلامی بر چهرهٔ جوامع عربی افگنده بودند، با خشونت زمانه دریده شد.

در صحنه‌هایی حیرت‌آور، زنانی که تا دیروز حتی نفس کشیدن‌شان در فضای عمومی جرم پنداشته می‌شد، اینک با رقص و پایکوبی در پیشگاه یک تاجدار بیگانه، به حلقهٔ ستایش او درآمدند. دست دادن زنان با ترامپ، صف کشیدن در استقبال از او، و تقدیم جلوه‌های زیبایی زنانه برای خوشامدگویی به یک رییس‌جمهور بیگانه، نه تنها نشانهٔ سقوط نقاب ریا بود، بلکه توهینی به همان اسلام سنتی عربی که سال‌ها به بهانه‌اش، زن را زندانی و آزادی را محکوم کرده بودند.

در بخشی از این صحنه ها دیده میشود که همسر امیر قطر در تلاش است تا شوهر خود را پیش انداخته و با دونالد ترامپ همردیف و دست بدست شده واز نمایشات کیف نماید‌.
کشورهایی که با حجاب اجباری، به سرکوب زنان پرداخته و با نام دین به تجارت سیاسی، ترویج خرافات و پرورش تروریسم مشغول بودند، حالا در برابر یک سفر سیاسی، همهٔ آن مقدساتِ ادعایی را فروختند. رهبران مزدور عرب، با ذلت و چاپلوسی، تریلیون‌ها دالر را در برابر قدم‌های ترامپ نثار کردند؛ همان ثروتی که می‌توانست لبخند بر لبان اطفال گرسنهٔ جهان از جمله اطفال فلسطینی بنشاند، فقر و گرسنگی و بیماری را در جهان کاهش دهد.

این حاکمان، که روزی در مدارس تروریست پروری خود بذر افراط‌گرایی پاشیده و از دل آن گروه‌هایی چون گروه های اسلام گرا طالبان را بیرون کشیده بودند، امروز در برابر ولی‌نعمتان غربی خود، نقاب از چهره برگرفته و سیمای واقعی‌شان را آشکار کرده‌اند. همین رهبران بودند که در سایهٔ دین، لشکر جهل را سامان دادند، طالبان را با زر و زور مسلح کردند و به نام اسلام، پروژهٔ ترور را به جهان صادر نمودند، برای مدت چهار دهه در افغانستان جویبار خون را جاری ساختند وافغانستان را به باشگاه و پرورشگاه تروریسم جهانی مبدل ساختند.
طالبانی که از آن مدارس تمویل یافته عربی سربرآوردند، امروز در افغانستان زنان را از تحصیل محروم ساخته‌اند، دروازه‌های دانشگاه‌ها را بر آنان بسته‌اند و با بیرحمی، دختران را از حق نفس کشیدن در فضای آزاد محروم کرده‌اند. اما حامیان دیروزشان، امروز زنان خود را با آرایش و لبخند، پیشکش ارباب غربی می‌کنند؛ گویی با آنان عهد دیگری بسته‌اند و دیگر نیازی به پنهان‌کاری ندارند.

آری، اکنون دیگر پرده‌ها فروافتاده، حقیقت عریان شده و نقاب نفاق دریده شده است. آنچه باقی مانده، چهرهٔ واقعی رهبرانی است که نه به اسلام وفادارند، نه به امت، نه به انسانیت. آنان سال‌ها به نام دین، تیشه به ریشهٔ دین زدند، و امروز با نثار عزت و شرافت خود، به مهمانی ذلت رفته‌اند.
شگفت انگیز است که بر اساس نشریه واشنگتن پست، مالک هواپیمای به ارزش ۴۰۰ ملیون دالر که برای ترامپ اهدا شده است،شخصی بنام حمد بن جاسم بن جبرال ثانی از جمله اعضای خاندان سلطنتی قطر، مشهور به« دزد دوحه» بوده واز تمویل کنندگان تروریسم جهانی می باشد.

با حرمت
عارف عرفان
لندن
ماه می ۲۰۲۵


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
حاکمان عرب
ترامپ عربستان
نظرات بینندگان:

>>>   ترامپ به منطقه ما آمد تا گاوهای خود را بدوشد. اولتر از همه گاو عربستانی را 600 میلیون دالر دوشید. گاوهای اماراتی و قطری را هم سرجمع 2600 دالر دوشید. گاوها ره دوشبد و رفت. کدام چیز جدیدی نیست.

>>>   حکام عرب کلگی غلامان غرب هستند و چوکی حکومت خود را مدیون زور رژیم سفاک امریکا. کلگی بیدین و عیاش و شهوت پرست و فاسد. از همه فاسدتر بن سلمان سعودی که بدستورش خاشقچی را اره کردن.

>>>   دونالد ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری اش، تحت نام مبارزه علیه ویروس کرونا، یک مرتبه سه تریلیون دلار از مجلس نمایندگان بودجه گرفت و دفعه دوم دو تریلیون دلار. در مجموع پنج تریلیون دلار.
در همان زمان من نوشتم که دونالد ترامپ نتوانست به درستی در مقابل ویروس کرونا مبارزه کند،همان بود که در انتخابات جو بایدن را در انتخابات رییس جمهور ساختند و او نیز سه تریلیون دلار دیگر بودجه گرفت که در مجموع هشت تریلیون دلار شد.
در آن زمان عواید ناخالص ملی امریکا بیست تریلیون دلار بود،یعنی چهل فیصد عواید ناخالص ملی را بودجه اضافی گرفتند.
بنأ این هواپیما با قیمت چهارصد میلیون دلار،برایشان مثل قیمت یک کپ نسوار است.
علاوه برآن بالای امیرقطر یرادادی را به ارزش صد ملیارد دلار امضأ کرده است که باید یکصد و شصت هواپیما بویینگ امریکایی را خریداری کند.
در امریکا سه شرکتی وجود دارد که درجه کربدت یابی کشور ها و شرکت های تجارتی را مورد بررسی قرار میدهد.
قبل از ویروس کرونا.همیش این کشور و یا آنکشور و یا این شرکت و یا آن شرکت بین المللی را،درجه کریدت یابی شان را پایین نشان میدادند.
بعد از آن که هشت تریلیون دلار بودجه اضافی گرفتند.من انتقاد کردم که کجاست این کمپنی ها که درجه کریدت یابی امریکا را مورد بررسی قرار بدهند؟
اما همه شان چپ و خاموش بودند.
حالا بعد پنج سال باز پیدا شدند و اولین کاری که کردند،درجه کریدت یابی امریکا را اندکی پایین تر از AAAبه AA plus پایین آوردند.
حالا باز شروع میکنند به جان کشور های دیگر و کمپنی های کشور های دیگر تا درجه کریدت یابی شان را پایین بیاورند.

>>>   مملکتی که ناموسش را حراج می کند یک روز دین و خاکش را هم حراج می کند

>>>   " آنان سال‌ها به نام دین، تیشه به ریشهٔ دین زدند،....." جان بیادر نه سال ها بلکه قرن هاست که به نام دین، تیشه به ریشهٔ دین زدند. مگر تاریخ امویی ها و عباسیان را نخوانده یی؟؟!!!
آتش‌خاوری

>>>   M.a. Malekzadeh
عرفان صاحب درودها نثارتان باد، تحلیل خیلی ها عالی وبجاست،مگر من میخواهم بگویم عربها منافع ملی شان برای شان،وهمه ممالک دنیا منافع ملی شان برای شان اهمیت دارد، ماافغانها به نوکری درجهان اول نمره هستیم،،ورنه دین ازپدران عربها است،انها نیاکان خودرا خوبترازما می شناسند.

>>>   Kay Shrifa
برادر عزیز یک بعد مساله را هم باید در نظر داشت که آن عبارت از شناخت نصب است.
آیا از درخت نارنج میوه سیب میروید؟
عرب و عربیان جمله بیست قبیله در مقابل یک قبیله بنی هاشم نه جنگیدند ونمی جنگند؟ ابو جهل و ابولهب و امثالش کی ها بودند وذاد و زبیر بنی هاشم را از بیخ بن در تلاش این که کاملا مرتود وخشک شوند نیستند؟
با سلامت که موضوع را گرفته باشید.

>>>   Abdulghadir Kabir
عرفان گرانقدر چهره اصلی رهبران کشور های عربی را کاملا آشکار نمودید.اعمال و کرداری را در برابر ترمپ انجام دادند که همیشه از جانب آنها جرم ،گناه پنداشته می شد و در گذشته عاملین چنین کار ها را عمل ضد اسلامی نامیده تا سرحد مرگ مجازات می کردند.
همین اکنون زنان و‌دختران وطن ما از تمام حقوق انسانی محروم هستند اجازه کار کردن ,تحصیل کردن و بیرون رفتن از خانه را ندارند ولی در جاییکه کعبه مسلمانان است دختران در مقابل مهمانان بیگانه و غیر محرم رقص و پای کوبی می نمایند
این است چهره اصلی رهبران جهادیکه قاتل صد ها هزار انسان بیگناه هستند

>>>   Mahmad Gool Rah Pwh
من تعجب میکنم برخی ازروشنفکران گاه درمیخ گاه درنعل میزنند..ودرینجاخلاف اندیشه خودرانصیحت .اسلام چراوشاهان چرا..عربها چراخانم های خودراویاچرارقصیدن ؟؟؟
واگرباحجاب وپرده پوش میامدن بازهم چرا افراطی اند ووو؟؟؟
اگررقص بازی خرسندی کردند چرا ...؟.. ازمسلمان های افراطی کرده..برخی روشنفکران طرف داری از اسلام رامیکنند...
که چرادخترخانم ها مقابل ترامپ .نقدمیکنند...این یک نصیحت کردن است..
اگرمکاتب رابستن چرا مکاتب رابستند...؟.
اگر خانم ترامپ هم سفر شد؟؟..
چراخانم شاه عرب نبود.؟.خانم شانراصلب آزادی کرده چرا؟؟؟
اگر شاه عرب خانمش راترامپ روی بوسی کرد..؟؟؟
(((عرب ها اکنون درک کردند.که روزبروز جای نفت وگازرا برق آفتابی گرفته میگیرد..
سرمائیه خودرابه تجارت آزاد واردات صادرات استفاده بکنیم ..
و همچنان به جوانان نسل نو واینده دیگر اسلام افراطی قابل پذیرش نیست
.باید باجهان سازش وتحمل آشتی بکنیم ..
درفوق آنچه تذکر دادم هدف عربها تغیرروش های قدیم وخودرااماده ساختن مطابق عصروزمان است..

>>>   Mahmad Gool Rah Pwh
اگر فرمان بدهد رهبران مذهبی که از خانه نبراید..موهای شمارانبیند کسی .صدای شمازنهاراکسی نشود..وووو
به می‌گویم ظلم تنگ نظراست..
اگررقص بازی مکتب آزادی در مجالس زن اشتراک کرد..بازهم می‌گویم خلاف دین چرا.‌‌.
(( تعجب میکنم ))
(سمت سوی معلوم نمی شود)
( عقلا بگویم کارخوب شد.تحول تغیرات آمد..)
اگرنگویم تشویق نکنیم این خود خام بودن مارادرعرصه سیاست نشان میدهد.)
بلی در فلسطین ..هزاران انسان کشته اما کشورابرقدرت ازطرف سلاح و تجهیزات شان رافروخته منفعت می‌برد..به دستور کدام کشور..اینجامظلومیت است یاتحت نام اسلام هدف های کشورها دیگر..

>>>   Ãbďüĺ Fãtah Mãhmõõdi
بلی عرفان صاحب گرامی درود ها نثارتان باد!
دههٔ پنجاه را به‌خوبی به یاد دارم دورانی که دختری جوان تازه به‌عنوان معلم در مکتب نسوان قمچاق غوربند مقرر شده بود. اما دیری نپایید که توسط گروه تروریستی گلبدین حکمتیار به‌طرزی وحشیانه سربریده شد.
این جنایت، نه تنها قتل یک انسان بی‌گناه، بلکه نماد دشمنی عریان با علم، دانش و روشنایی بود. نظامهاییکه که حیات و زندگی و شادی عیش وعشرت را برای خود می‌خواهند، اما ترور، خون و سیاهی را در قالب تروریستان، سال‌هاست که به سرزمین ما صادر کرده‌اند. آن‌ها هر روز دست به جنایت می‌زنندلابیگران مزدورانشان استقبال می‌کنند.
قلم بیدار و آگاه شما، نوید روشنی برای جوانانی‌ است که امروز در تاریکی نگه‌داشته شده‌اند؛ همان جوانانی که تاریخ کشورشان را از زبان بزرگانی می‌شنوند که گرفتار تعصبات قومی، زبانی، گروهی و افراط‌گرایی‌اند، و حقیقت را وارونه جلوه می‌دهند.
برای‌تان عمر دراز، صحت کامل، و توفیق در راه روشنگری آرزو دارم.

>>>   Mohammad Yousef
رفیق عرفان گرامی در مورد این که نوشته اید « اکنون دیگر پرده‌ها فروافتاده، حقیقت عریان شده و نقاب نفاق دریده شده است. » ذره شک وجود ندارد ولی آنچه کمبود است آن چشمی است که مشاهده نماید گوشی است که بشنود و ضمیر بیداری است که تعمق نماید . تریاک و افیون باور های مذهبی متاسفانه آنهای را که باید بیننده باشند کور و کر نموده است .

>>>   Ahmad Faizi
برای بدست اوردن اعتماد امریکا سران اعراب برای سیاست مداران غرب از هیچ چیز خویش دريغ نمیورزند برای اسلام در افغانستان به خطر است تحت رهبری غرب چار دهه قبل در افغانستان جنگ براه انداختن و کشور مارا به حمام خون تبدیل کردن امروز ببینید که برای بدرقه از ترامپ چه دختران زیبا را به نمایش میگذارند خدا میداند در محل اقامت ترامپ چه برنامه های را تجویز داده باشند

>>>   Andisha Ehsaas
درود و مهر به شما محترم عارف عرفان گران ارج.
بر رسی همه جانبه ی شما و تحلیل که از دید گاه حقیقتِ جلال و قدرت نمایی پاس داران اسلام که ملیارد ها مسلمانان جهان با خشم و نفرت این نمایش را عبور نمودند و هر دلی غمگین وهر دیده ی بارانی بود . زیرا مسبب بدبختی ها حقوق تلفی ها موانع پیشرفت های تعصبی تحصیل و دانش اندوزی های بانوان بلخصوص زنان سرزمين ما که به کلی از اجتماع و انواع حقوق انسانی و جامعه حذف گردیده اند ‌ به مقایسه گرفت ؟ در حال که عدالت و برابری را از کتاب مقدس اسلام به و ضاحت در هر منبر به گفتمان می‌گیرند . چگونه می‌شود اعتماد به چنین رو ش نامیمون روسای که اسلام و دین از این منبر به جهان نمایش داده می‌شود باور مند بود؟
وقت قبله ی مسلمانان از هر گوشه ی جهان به سو ی خانه ی که سر سجده به زمین شکرانگی خداوند فرو می آرند و زنانش با شور و حیه جان به رقص مو می‌پردازند در حال که اگر موی زنی را مرد بیگانه ببیند دوزخ جای گاه هش است حقیقتن تاسف آور است که شما محترم بر ملا سازی نمودید تا سف بر چنین روش و طرز فکر
نا برابری و بی عدالتی ها .

>>>   Hotakyar Hotak
بلی این خانم یعنی خانم اول قطر خیلی تلاش کرد تا مگر دست نرم و گرم اما فرسوده و کهنه ترامپ را لمس کند اما بخت یاریش نکرد ، در دلش ارمان باقی ماند . مطمئینم به دربارش به امریکا میرود تا به مرادش برسد.

>>>   Ewaz Fate
بسیار عالی و زیبا نوشته شده ،دست شما دردنکندرفیق عرفان آزاده مرد تحلیل گر عالی! وحقایق پنهان رافاش نمودید ،اکنون سردمداران ودنباله روان شان چه خواهد گفت ،غیرازچرند،چیزی ندارند ،اینهامیگوینددرافغانستان اسلام بهتروبالاترازعربستان است ،، مامیگوییم خدایاشکر،فکرمیکنم سهوآ نوشتندکه وهی درعربستان نازل شده ،شایدهم افغانستان بوده است ،ههههههههه

>>>   Naqib Noori
عرفان عزیز از تحولات و انکشافات که فعلاً در بیابان کشور های عربی در جریان است باید ستایش کرد اینکه در گذشته چه جفایی در حق مردم ما و یا رشد و تکثر تروریسم کردند بحث کاملاً جداگانه است.که صفحه فعلی تحمل تحریر آنرا ندارد.

>>>   غزنه باستان
حرف های شما واقعیت است امروز کشور های عرب به بسیار بی شرمی وذلت ودوسی ناموس خود را در برابر ترامپ به لیلام گزاشته اند این زمام داران برای اقتدار وقدرت دین فروش وناموس فروش چاپلوسی شرمساری ودوسی برای مردم سعودی وقطر به لیلام دوخترهای شان به رقص و پایکوبی مو های ژیگلوی ونصا پرداختند بلکه یک لکه ننگ را برای جهان اسلام به یادگار گذاشتند .

>>>   Zarghuna Wali
امروزه شاهد پدیده‌ای تلخ و متناقض در جهان اسلام هستیم؛ پدیده‌ای که شایسته تحلیل عمیق و تأملی مسئولانه است. در سرزمینی چون افغانستان، جایی‌که زنان روزگاری در سنگر دانش، فرهنگ و هنر جایگاهی شایسته داشتند، اکنون صدای آنان در سایه‌ نام دین خاموش شده است. سکوتی سنگین و تحمیل‌شده بر نیمی از پیکره‌ی جامعه، که نه تنها حقوق اولیه انسانی، بلکه کرامت و حضور اجتماعی آنان را نیز هدف گرفته است.
این در حالی‌ است که در عربستان سعودی ـ زادگاه اسلام ـ، زنان در سال‌های اخیر وارد عرصه‌هایی شده‌اند که پیش‌تر در مخیله هم نمی‌گنجید؛ از رانندگی و اشتغال گرفته تا حضور در کنسرت‌ها، رقص و جشن‌های عمومی، آن هم در کنار مردان. این تغییرات گسترده، از سوی حکومت آن کشور نه تنها پذیرفته شده، بلکه گاه با تمجید و ترویج رسانه‌ای نیز همراه بوده است.
این دوگانگی رفتاری با زنان، در کشورهای مسلمان، به‌روشنی مصداق «یک بام و دو هوا»ست. اگر دین اسلام را یکسان و جهانی بدانیم، چگونه می‌توان تبعیض در اجرا و تفسیر را توجیه کرد؟ چگونه است که نام دین، در جایی حربه‌ی سکوت و سرکوب می‌شود، و در جای دیگر، دستاویزی برای آزادی‌های تازه؟
این تضاد نه تنها بر وجدان عمومی جهان تأثیر گذاشته، بلکه اعتماد نسل‌های جوان مسلمان را نسبت به عدالت اجتماعی، صداقت دینی و انسجام فکری دچار تردید کرده است. دین، اگر به درستی و با رویکردی عادلانه و انسانی تفسیر شود، باید در همه جا حافظ کرامت انسان باشد؛ نه آنکه به ابزاری برای توجیه محدودیت‌ها در یک‌سو و آزادی‌های گزینشی در سوی دیگر بدل گردد.
صدای خاموش زنان افغانستان، فریادی است در سکوت. فریادی که نه به مخالفت با دین، بلکه به مطالبه‌ی عدالت، برابری و حق زیستن با کرامت برمی‌خیزد. و چه تأسف‌بار است اگر این صدا، در هیاهوی پایکوبی‌های رسمی و نمایشی زاد گاه اسلام با ترامپ ولی
در کشور های اسلامی دیگر نادیده گرفته می شود
تشکر
>>>   عرب ها کشورهایشان را آباد کردند آنوقت یک مشت عقب افتاده ایرانی و افغانی مثل احمق های از همه جا بی خبر دارند از دوشیده شدن حکام عرب حرف می زنن.. برید بدبختی های خودتون رو چاره کنید

>>>   باور کنید در افغانستان دین هم نبود موضوع قومیت گرایی ما خودش به اندازه دهها بمب هسته ای مارا ویران خواهد کرد مشکل ما مردم افغانستان بیسوادی است با چهارتا شعار احساسات سرکوب شده مارا اشباع می کنند و ما عین گله گوسفند به هر راهی می رویم تنها راه نجات افغانستان پایین آمدن پشتو ها از کوههاست همین که نسل جدید بخواند و بنویسد خودش این خوراک مسموم چند دههه را عوق خواهد زد و از نو می نویسد ماشین تروریست زمانی در افغانستان خاموش میشود که مردمش مزه رفاه نسبی را حس کند و برده فکری قدرت ها نشود کسی که خودش را انتحار می کند ظالم نیست احمق است چندتا استاد دانشگاه دکتر مهندس حقوق دان میشناسید که خود را برای کشتن دیگر انفجار کند؟اینها از بیسوادی و شستشوی مغزی ست


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است