معاون دبیرکل سازمان ملل در سفر به قندوز
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۳۲    ۱۴۰۴/۲/۱۱ کد خبر: 177199 منبع: پرینت

تام فلچر، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، در سفر به ولایت قندوز گفت که با وجود توقف جنگ، افغانستان همچنان با بحران‌های عمیق و چندگانه دست‌وپنجه نرم می‌کند. او در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه، از کاهش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان ابراز نگرانی کرده است.
فلچر روز چهارشنبه در بازدید از یک مرکز صحی سیار در قندوز گفت: «۱۷ بحران نیازمند توجه فوری در جهان وجود دارد که افغانستان در صدر این بحران‌ها است.»

این مقام سازمان ملل درحالی به افغانستان سفر می‌کند که کمک‌های بشردوستانه جهانی به این کشور کاهش یافته است. ایالات متحده که پس از بازگشت طالبان به قدرت با ۳.۷۱ میلیارد دالر بیشترین کمک بشردوستانه را به افغانستان ارایه کرده بود، این کمک‌ها را متوقف کرده است.
فلچر پس از دیدار با شماری از زنان در یک مرکز صحی سیار در قندوز گفت: «از هرکسی که کاهش کمک‌ها را توجیه می‌کند، دعوت می‌کنم کنار مادری بنشیند که برای رسیدن به یک مرکز درمانی، سه ساعت با بایسکل راه پیمود ولی نهایتا فرزندش را از دست داد.»

معاون دبیرکل سازمان ملل کاهش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را «بی‌رحمانه» خواند و گفت: «تاثیر کاهش‌ کمک‌ها در ابتدا آشکار نبود، اما اکنون به‌خوبی درک می‌کنیم که این تصمیم تا چه حد تاثیرات ناگواری بر مردم نیازمند دارد.»
فلچر همچنین وضعیت زنان در افغانستان را یکی از «بحران‌های انباشته» این کشور توصیف کرد. او پس از دیدار با مقامات طالبان در کابل و قندهار، بر اهمیت «گفت‌وگو برای تغییر دیدگاه‌ها» درباره زنان تاکید کرد.

معاون دبیرکل سازمان ملل افزود: «اینکه آن‌ها حاضر به گفت‌وگو بودند و رویکردی کاملاً تدافعی نداشتند، برایم دلگرم‌کننده است.»
به گزارش انترنشنال، فلچر در بخشی از صحبت‌هایش با لحن هشداردهنده‌ای گفت که تاثیر تغییرات اقلیمی بر افغانستان نگران کننده است و نیاز به ارائه کمک‌های بشری را بیشتر از زمان جنگ افزایش خواهد داد.
به گفته او، این وضعیت با فقر گسترده، دهه‌ها بی‌ثباتی و جنگ تشدید شده است.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
سازمان ملل
قندوز
نظرات بینندگان:

>>>   همه اش تقصیر گروهک طالبان است.
اکثر موسسات کمک رسانی را به بهانه های پوچ وادار به خروج از افغانستان یا توقف فعالیت کردند.
اجازه کمک رسانی به معارف را نمیدهند.
در امورات کمک رسانی موسسات مداخله میکنند و اکثرا" مسیر کمک ها را به سوی افراد و خانواده های طالبان تغیر میدهند.
وقتی ملا نرافیک شود و ترافیک ملا شود نتیجه اش همین میشود که میلینیم.

ایمیل:
لطفا فارسی تایپ کنید. نوشتن آدرس ایمیل الزامی نیست
میتوانید نام و محل سکونت خود را همراه نظرتان برای چاپ ارسال نمایید
پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است