پارلمان آلمان به صدراعظم: چرا از افغانستان خارج شدید
 
تاریخ انتشار:   ۱۱:۱۸    ۱۴۰۳/۸/۲۵ کد خبر: 176303 منبع: پرینت

ولاف شولتس، صدراعظم آلمان روز پنجشنبه به کمیته تحقیق پارلمان فراخوانده شد تا درباره عملیات تخلیه نظامی از افغانستان در سال ۱۴۰۰ پاسخ دهد. این کمیته به بررسی خروج نیروهای آلمانی از افغانستان و واکنش این کشور به ورود طالبان به کابل می‌پردازد.
صدراعظم آلمان به‌عنوان شاهد در این جلسه به سوالات نمایندگان پارلمان پاسخ خواهد داد.

خبرگزاری دویچلند فونک آلمان روز پنجشنبه، ۲۴ عقرب گزارش داد که هدف این تحقیق، بررسی دقیق شرایط عملیات تخلیه کابل در ماه اسد ۲۰۲۱ است. عملیاتی که به دلیل سقوط سریع افغانستان و قدرت‌گیری طالبان همچنان مورد بررسی قرار می‌گیرد.
در آن زمان، شولز به عنوان معاون صدراعظم و وزیر مالیه در کابینه آنگلا مرکل کار می‌کرد.
علاوه بر صدراعظم آلمان، آنه‌گرت کرامپ، وزیر دفاع پیشین نیز به جلسه پارلمان دعوت شده است.

رسانه‌های آلمانی گزارش داده‌اند که قرار است در ماه قوس، آنگلا مرکل، صدراعظم پیشین، و هایکو ماس، وزیر خارجه پیشین آلمان، به عنوان شاهد در برابر اعضای کمیته شهادت بدهند.
گزارش‌ها نشان می دهد که با توجه به برنامه انتخابات زودهنگام پارلمان آلمان، احتمالاً مراحل تهیه گزارش نهایی به دلیل محدودیت‌های زمانی با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

کد (۹)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
صدراعظم آلمان
خروج افغانستان
نظرات بینندگان:

>>>   قوای آلمان در افغانستان دو مرتبه مورد حملات انتحاری قرار گرفت.
یک مرتبه در شهر کابل در زمان صدارت گرهارد شرودر بود.
در آن زمان جورج بوش خواهان حمله به عراق بود،اما صدراعظم آلمان مخالفت کرد، در نتیجه حمله انتحاری در مقابل نیرو های آلمانی در کابل صورت گرفت.
مرتبه دوم در ولایت قندور در زمان صدارت انگلا مرکل بود.
در آن زمان بارک اوباما جدیداً رییس جمهور امریکا شده بود و روابط او با حامد کرزی خوب نبود و در فکر جایگزینی برای او بود. چنانچه داکتر عبدالله و گل آغا شیرروی را و جلالی را به همین منظور به کاخ سفید خواسته بود تا یکی از آنها را جایگزین کرزی کند.
اما بخش نظامی امریکا مشوره برای جایگزینی حامد کرزی ندادند و بارک اوباما مجبور شد تا کرزی را برطرف نکند.
در همین زمان انگلا مرکل سفری به افغانستان داشت و بدون آن که در کابل با کرزی ملاقات کند،مستقیماً به مزار شریف رفت و با سربازان آلمانی که در آنجا بود،ملاقات کرد.
کرزی که در آن وقت چوکی خود را در خطر میدید و منتظر پشتیبانی رهبر خارجی بود که از او دفاع کند،ازین کار خانم مرکل خوشش نیامد،در نتیجه حمله انتحاری را بالای قوای آلمانی در قندور انجام داد که باعث کشته و زخمی شدن چند سرباز آلمانی شد.
اما دولت آلمان در طی بیست سال موجودیت قوای خود در افغانستان در سمت شمال،هم در تأمین امنیت سمت شمال فعالیت زیاد نشان داد و هم در قسمت ساخت و ساز ها و پروژه های عام المنفعه کمک های زیاد نمود.

>>>   ۲۰سال آلمان تومزارشریف بودهیچ ....نکرد

>>>   آلمان و کشورهای غربی و آمریکا در مدت 20 سال جز خرابی و یرانی و دربدری و آوارگی برای مردم افغانستان هیچ کاری انجام ندادند. انتظار از این کشورها غلط است هر ملتی خود باید کار کند و کشور خود را بسازد. غربیان ....به سرگردگی آمریکای ....که برای سرکوبی طالبان آمده بودن دوباره همان گروه را بر این مملکت حاکم کردند. مردم تا کی هوشیار نمی شوید؟

>>>   آلمان برای چی صدراعظم را حزار کرده تو چکاره بودی واستی هیچ کاره نبودی ونه هستی فقط دنباله رو آمریکا استی از خود هیچ اراده نداری ون داشتی آمریکا که این کار می‌کند برای حیثیت آبرو رفته خود در مقابل طالب این کارا میکند که به خودش لقب ابر قدرت دنیا داده بودن که چند هزار طالب سوار بر موتورسیکلت غر غر به قول دوستم دنیا را با وحشت انداخته بود شما آلمان تای پیاز استی یا سر پیاز شما هیچ هم نیستین فقط نوکر آمریکا استی خودتان مقصره عام خاص نکنید که ترامپ دوباره .... چکاره استی که این کارا میکنی میخای تمام دنیا بدونن که که ما ابر قدرت ها شکست خورده استیم خود نان مقصره نکید


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است