فاز تازه خیانت های داکتر عبدالله
 
تاریخ انتشار:   ۲۰:۲۱    ۱۴۰۰/۵/۲۶ کد خبر: 168052 منبع: پرینت

علیرغم نقدهایی که بر آقای صالح و کارنامه او وجود دارد، عقلانیت سیاسی و فرهنگ موقعیت اقتضا می کند که دست از سر او باید برداشت و به داکتر عبدالله باید چسپید. برای این که آقای صالح هر چه بود، حالا به آمر صاحب احمد مسعود بیعت کرده است و تمامی ظرفیت هایش را در خدمت جبهه مقاومت قرار داده است.

بدون هیچ شبهه ای داکتر عبدالله از پروژه تسلیم کردن قدرت به طالبان آگاهی داشت، برای این که در جریان مذاکرات ۱۸ ماهه آمریکا با طالبان، جناب داکتر یک ضلع مثلث گفتگو با این گروه بود و خلیلزاد جزییات مذاکرات با طالبان را برای وی انتقال می داد. وی با سوهٔ استفاده از اعتماد ساکنان جغرافیای مقاومت بزرگان این حوزه و نهادهای مرتبط به آنهارا را فریب داد. لْب کلام این که داکتر در تسلیم کردن قدرت به طالبان نقش تعیین کننده داشت.

حالا وی وارد فاز دیگری از خنجر زدن به ارزش ها و منافع حوزه ما شده است. مطابق به داده های موثق وی در توافق باطالبان مصمم است تا زمینه مشروعیت بین المللی طالبان را فراهم کند و آنهارا از مرحله دشوار فقدان مشروعیت گذار بدهد. البته در شکل گیری این توافق پنهانی (خیانت به حوزه ما) برعلاوه انگیزه های قومی، منافع شخصی او هم نقش دارد، برای این که طالبان به وی وعده داده اند که در حکومت شان اورا نادیده نمی گیرند و پستی در اختیار او قرار خواهند داد.

به همین منظور وی از کابل خارج نشد و همانند امیر اسماعیل خان و دیگران کشور را ترک نکرد. او حتی آقای کرزی را که قصد پناهنده شدن به سفارت ایران را داشت، مانع شده و از خارج شدن بسیاری از اعضای کابینه غنی از کشور جلوگیری کرده است. وی در زمینه امنیتی و خنثی سازی امکان شورش های مطالباتی مردم علیه طالبان در کابل، به این گروه مشوره می دهد تا موضوع به رسمیت شناختن آنها از سوی جامعه جهانی با چالشِ جدی مواجه نشود. خلاصه کلام این که برای ضربه زدن به مرکز مقاومت ملی- پنجشیر- وی تمامی ظرفیت های خودش را بسیج نموده و در اختیار طالبان گذاشته است.

عبدالله پیمان


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
خیانت عبدالله
طالبان
نظرات بینندگان:

>>>   از شما پنچرمين ها چيزي ساخته نيست ، مسعود را آرام بگذاريد، امرالله جاسوس چند جهته است، و اينبار ميخواهد از احساسات مردم سوء استفاده نموده با اغتشاش بسيط قبر مسعود را توسط پنجابي ها بمبارد نمايد. همين قيچ با عث ضعف مجاهدين در قدرت نشد؟ خداوند اين بيغيرت و پست فطرت را مانند غني رسوا و تباه نمايد.

>>>   جناب پیمان!
ازینکه از روند فکری و سوابق تان آگاهی ندارم٬ نمیتوانم به شما اتهام فیس بوک چلونکی امرالله صالح غلام بچه را بزنم؛
با وجود اینکه این چهره زبون را ولو صدبار هم در آب زمرم شست و شو دهند٬ از لوث و کثافات سرسپردگی و مزدور منشانه اش پاک نخواهد شد
شما نمیتوانید خیانت های یکی ازین مزدوران خود فروخته را برجسته ساخته و بدینوسیله بکوشید تا نوکر دیگری را از جنایات و خیانت هایش براات دهید!
ضرب المثل های قدیم جه در های سفته ای اند:
« سگ زرد برادر شغال »
اینها همان شغالانی اند که در شرایط طوفانی موج سواری میکنند٬ وقتی هم آرامش نسبی رونما گردید٬ همه را به پشیزی میفروشند؛ همان پیش بینی پیامبرانه مسعود بزرگ که گفته بود:
« قانونی کشور را به یک دالر خواهد فروخت».
تمامی این خود فروختگان از یک قماش اند و سرهایشان در یک آخور مزدوری و غلام بچگی بسته شده است.
نباید بعد ازین نام مقدس مقاومت و مقاومت گران را به این مزدوران دون پیوند دهید؛
مقاومت و مقاومتگری با مسعود رح زیر خاک شد. عبدالله و صالح و قانونی و نور و بسم الله و سایر نوکران را شرم باد تا از مقاومت سخن گویند.
یگانه نگرانی حالا درین است که از فرزند برومند مسعود بزرگ این سفلگان بازهم برای رسیدن به جاه و مقام از دست داده ابزاری نمایند.

>>>   فرزند احمدشاه مسعود فرار کرد
کدام مقاومت؟

>>>   عبدالله پیمان !!!
شما پنجشیری ها منظورم شما جمعیتی های پنجشیری نه آن پنجشیری زحمت کش با دستان پر ابله و زحمت کش ، همواره قضایای موجود کشور را سوا از مجموع جغرافیای کشور مد نظر داشته اید. شما تک رو و تک قومی فکر میکنید. افغانستان نه مال غنی و کرزی بود و نه مال طالب برای همیشه باقی خواهند ماند . این سرزمین در طول تاریخ قدیم و معاصر افراد متعهد و مبارزین نستوه را در خود پرورانیده و در آینده باز هم پرورش خواهد داد.ریشه های اندیشه های مترقی و دموکراتیک هنوز در کشور نه خشکید است .با بخت بد که اکنون شرایط نا مطلوب برای کشور پیش آمده است ولی این پروسه برای همیشه دوام نمییابد.
منظور شما از «حوزه ما » چیست؟چرا خط سرخ بین مردم آزاده پنجشیر و سایر ملیتهای کشور میکشید؟؟؟چهل سال قبل بزرگمرد احمد شاه مسعود به همین راه روان بود ، نتیجه چه شد؟؟ عقب ماندگی ، فقر اقتصادی و اجتماعی ستم ملی پدیده هایی اند که در سراسر کشور وجود دارد،برای از هم گسیختن این زنجیر ها مبارزه متداوم طبقاتی و سراسری ضرورت است. با جست و خیز های آهو مانند نمی‌شود بر انبوه مشکلات و بیعدالتی ها فایق آمد.طی بیست سال رسانه ها پر از نوشته های تک گرایی شما ، آقای عطاصفوی و دگر افراد مربوط شما بود چه شد،زمانیکه شما در راس قدرت قرار گرفتید چه خدمتی برای یک شهروند عادی کوهپایه های پنجشیر کردید؟؟؟ تمام بزرگان تان که در قدرت بودند به شمول امرالله صالح و فامیل مسعود سوءاستفاده کردند و حقوق هزاران هموطن تانرا زیر پا کردید...
حکومت بیست ساله ای شما بد ترین زشت ترین و کثیف ترین دوره ای تاریخی در این کشور است. شصت و نه هزار سرباز و افسر در این بیست سال جان‌های عزیز خود را فدای این وطن کردند ، در عوض فامیلهای شان چه دریافت کردند؟؟؟ جز مشت خاک ماه ها میگذشت ولی افسر و سرباز و مامور دولت حقوق در یافت نمیکردند ولی فامیل های ملا فهیم ، وکلا سناتوران در مارکیتها و مغازه های قیمتی اجناس خریداری میکردند شهر کابل پر از تصاویر و پورتریتهای احمد شاه مسعود ملا فهیم و دگر ان.یک قشر اشرافی دزد بوجود آمد ه بود و بر سی و پنج ملیون گرسنه حکومت کردند که قشر فوقانی حزب جمعیت نیز شامل این دزدان میباشد....سنگی را که انسان برداشته نمیتواند انرا احترامانه ببوسد ....
آقای پیمان !!!
بار ها و بار ها متذکر شده ام که قضایای روان را نه باید سرسری ارزیابی کرد.به جز احمد شاه مسعود باقی تمام اخوانی ها اله و وسیله سرکوب جنبش های مترقی در کشور و جهان شدند و زمینه را برای تطبیق پلانهای دراز مدت امریکا مساعد ساختند.امریکا رهبران احزاب اسلامی به شمول طالبان را استعمال کرد.اگر در جمهوری سوسیالیستی کوبا احزاب اسلامی میبود کار کوبا را از طریق همین احزاب پنجاه سال قبل یکطرفه می‌کرد.افغانستان بهترین سرزمین مساعد با جو تعصبگرایی و سنتی برای امریکا بود. امریکا برای شکست دادن مبارزین ویتنامی پنجاه ‌هفت هزار سرباز و افسر خویشرا قربانی کرد البته جنگ را باخت ولی در افغانستان در فاز اول جنگ علیه جمهوری دموکراتیک افغانستان یک نفر کشته نداد فقط با مصرف پول و استخدام افغان‌ها توانست نظام سیکیولر را از صحنه خارج سازد، بعد از رویکار آمدن حکومت جهادی ها امریکا به مشوره پاکستان به این نتیجه رسید که نمی‌شود بالای این جهادی ها بودنه گرفت.ستون پنجم که عبارت از طالبان بود وارد میدان گردید....باقی را خود میدانید ،هنوز سناریوی مداخلات امریکا در افغانستان پایان نیافته است.
برای یک مبارزه متداوم منسجم و سراسری در برابر حکومت قرون وسطایی طالب باید خود را آماده کرد ،شاید این مبارزه سالها طول بکشد ولی روزی به ثمر خواهد رسید. فعلا هر نوع فعالیت چریکی و جنگ که آقای صالح و یا احمد مسعود خود را برای آن آماده میسازند معنی انرا می‌دهد که سوپ را با پنجه نوش جان کنید نه قاشق.
حنظله

>>>   عبدالله و غنی هر دو خائن بودند و هستند؛ زنده‌باد مقاومت پنجشیر!

>>>   به نظر من باید بلند گوزید تا همه متوجه بشوند
شیوا بلخی

>>>   آنچه درین نوشتار کم است که این دبل 'ع' ناخلف یک توطئه گر سابقه دار و با تجربه است و در کشته شدن استاد خود (مسعود) هم دخیل بود.
آتش خاوری

>>>   طالبان و تیم غنی احمدزی و کرزی و عبدالله و خلیلزاد باهم کار کردند و به رهبری سی آی ای و آی اس آی پاکستان طالبان این ملیشه مزدور را بر 37 ملیون مسلط کردند. 60 هزار مزدور نمیتواند 37 میلون انسان آزاده را برده بسازد. ....بر عبدالله غنی و کرزی
طالبان در بامیان با عقده و کینه مسجمه رهبر فقید هزاره ها مزاری را منفجر کردند این شروع کار است طالبان پلان ترور و قتل عام همه سران و روسنفکران و نخبگان اقوام تاجیک، هزاره و ازبک و غیره را دارند. از کشته شدند بدست مزدوران چتل پاکستان شهادت در میان دفاع وطن هزار مرتبه شرافت دارد. یا مرگ یا آزادی

>>>   عبد الله هرچه نباشد قندهاری است.

>>>   عبدالله پیمان احمقانه جعل اطلاعات نکن. داکتر عبدالله با همه بدی هایش در کابل نشسته و اما معاون اول اشرف غنی فرار در پنجشیر رفته و به احمد مسعود هم هیچ بیعت نکرده است. او برعکس ادعای دورغین شما خود را وارث اشرف غنی فرار خوانده است. او حتی از احمد مسعود خواسته که خودش بیعت کند.

>>>   زنده بادداکترعبدالله کار خوبی کرده جاویدان باد

>>>   قال الله تعالی فی محکم کتابه وهو اصدق القایلین <ولقد فتنا الذین من قبلهم فلیعلمن الذین صدقوا ولیلمن الکاذبین> این دنیا دار امتحان است چهار صباح هرکه را موقع میدهند تا معلوم کنند کدام یک بهتر اند از روی عمل کردن جای بسیار تعجب وبعد واقعا جای افسوس وخجالت است که همسنگر قهرمان ملی وکسی که با او چند صباح را گذشتانده از تقوی وایمان ووطندوستی اوشمه ای به مشامش نرسیده عبد الله بجای خود حتی برادران وبسیاری از نزدیکان ان راد مرد بزرگ معامله گر بی دین ووطن فروش برامدند اگر گزاف نگفته باشم این چشم سبز سرخ رنگی مو زردهنگام تهاجم اشغالگران نیز از محدود کسان ومحبوب کسانی بود که با انها ارتباط وقرابت داشت واز موعد دقیق حمله ای خارجی ها بالای امارت طالبانی اطلاع داشت وهر لحظه بسوی ساعت خود میدید تا وقت شروع بمباردمان انها را مزده دهد وپس ازان هم هربار رای یک ملت بزرگ را با کرزی وغنی به فرمایش خارجی ها معامله میکرد استاد ربانی مرحوم باری تصریح نموده بود که عبدالله جاسوس خطر ناک است وحتی پیشنهاد امدن کرزی واستعفای جبری ربانی را توسط نزدیکانش عملی نمود نمیدانم این مزدور چند سال دیگر عمر خواهد دید واین غلامی مطلق ارزش ان را خواهد داشت که تا اینحد علیه کشور وملتش خیانت ورزد شاعری فرموده
چشم سبز ورنگ سرخ وموی زرد
این چنین مردم بکس نیکی نکرد
اگر عبدالله چنین است پس کدامش مستحق لعنت نیست احمد ضیا واحمد ولی ویا قانونی ومحمدی ویا سارنوال کرام همه یکی از دیگری بد وهمه بدی را به نهایت رسانیده اند
انا لله وانا الیه راجعون
زید الله بیگ از رخه

>>>   سلام دوستان حالا وقتی جنک نیست و با توپ و تفنگ هیچ چیزی حاصل نمیشود . اگر پسری احمد شاه مسعود کمی هم عقل داشته باشد نباید با این ....وارد جنگ شود.بلکه بطور سیاست تا این ملت از این جوان بهره بردارد .نه اینکه تمام عمر به فکر جنک باشد باید زیرک و هوشمندانه فکر کند چطور مقام خود و ملت را در حکومت حفظ کند .چون کسانی که فعلا در پشتی این جوان هستند افغانهای واقعی هستند نه ان رزیلانی که حالا در اسلام اباد و غیره کشور ها هستند. وسلام

>>>   کدام رهبر فقید هزاره ها
به جز برادر کشی چه کردند اینها
که تمام نفرتی که آفریدند در نسلهای جدید هم هست
سربازان مزاری که میخ کوبیدن و شپش فروختن
هزاره ها حتی همدیگر سر قدرت قتال میکردند
باید از اینها عبور کنیم و نسل جدید از تمام قومیتها همین ها که زنده هستند را هم به مرده متحرک تبدیل کنیم و کسی جای ما تصمیم نگیرد

>>>   اينبار كار ستون پنجمي ها به تنهايي نبود. رهبران دولت غني، عبدالله ، محب، فضلي ، سلطانزوي و ديگر اطرافيان شان در تسليمي اردو دست داشتند. اينها نه تنها به جمهوريت خيانت كردند، بلكه ابرو عزت اردو، پوليس و امنيت ملي را بردندو مردم افغانستان را بي عزت ساختند. اول كه اين همه تشكيلات خيالي بود و دوم معاشات ، مأكولات ، سلاح و تحهيزات را فروختند. اين مفسدين جوانان ما را با شكم گرسته به جنگ فرستادند و در وقت ضرورت تنها رها كرده قرباني كردند. در اين شكست شرم آور عسكر هيچ ملامت نيست، ملامتي در گردن جنرال ها است. در روز هاي آخر همه ي شان در سرك و در موتر ها لباسهاي خودرا تبديل ميكردند. مسولين بلند رتبه ي هر سه ارگان، اگر يك ذره هم إيمان، غيرت و وجدان دارند، بايد خود كشي كنند. اگر اين بيغيرت ها اينقدر ذليل بودند، چرا جوانان مارا قرباني كردند. اگر اينها به دستور ارگي ها ، ارگانهاي ها نظامي مارا تار و مار كردند، چرا وظيفه ي إيماني و وجداني خودرا اجراء نكردند و در مقابل خاينين ايستادگي نكردند. در اينجا ابرو و حيثيت ٣٥ مليون انسان مطرح بود. يك اردو مجهز با جنرالهاي سه ستاره و چهار ستاره در مقابل چند هزار طالب موتر سايكل سوار تسليم شد. دونالد ترامپ رأست گفت كه اردوي افغانستان براي پول ميجنگيد و نه براي حفاظت از مردم و نظام. حيف ملياردها دالر كه براي اردو هزينه شد.

>>>   اقای عبدالله عبدلله نمیتوانست فرار کند جایی برای فرار ندارد به هرجایی هم که فرار میکرد دوباره او‌را به افغانستان باز میگرداندند چون و به عنوان مقام ارشد اجراییات کشور باید پای برگه صلح و انتقال قدرت را امضا کند بدون امضا اقای عبدالله عبدالله حکومت طالبان برای دنیا و سازمان ملل و تاریخ که نوشته میشود یک انتقال قدرت و تغیر قانونی نگاشته نمیشود بلکه گرفتن کشور و قدرت به وسیله زور اسلحه و نفوذ کشور های بیگاه نگارش میشود و به شکلی که نماینده افغنستان ان را قبول دارد ثبت نمیشود به همین خاطر اقای عبدالله عبدالله از این جریانات باخبر بوده هیچ جایی برای فرار ندارد به هرجا که برود دوباره به افغانستان فرستاده خواهد شد اقای کرزی هم همین طور هست


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است