‏چرا دفاتر کمیسیون‌ انتخابات در 7 ولایت باز می‌ شود؟
 
تاریخ انتشار:   ۱۸:۵۶    ۱۳۹۸/۹/۲۳ کد خبر: 161346 منبع: پرینت

معامله و عقب‌ نشینی با تمکین در برابر قانون و راه حل و گذشتن از بن‌ بست فرق دارد.

کسانیکه در غندی خیر نشسته اند و یا با ارگیان معامله کرده اند می‌ توانند به آسانی سخن‌ بزنند، فرافکنی کنند، اتهام‌ ببندند یا دست کم از شکم سیر و آرامش روان خود حرف مفت بزنند. مردم در برابر تقلبی که صورت گرفته است چه چاره دارند جز راهپیمایی و واکنش‌ های مدنی. اگر سکوت کنند باید تقلب گسترده، حکومت استبدادی و تعصب شاخدار و سازمان‌ یافته‌ ی غنی را بپذیرند و اگر دست به اعتراض و راهپیمایی بزنند حامی عبدالله، محقق و دوستم معرفی شوند.

فرض کنیم اینبار هم عبدالله معامله می‌ کند پس مردم چه کنند؟ آنها باید به سود غنی خاموشی اختیار کنند و در برابر تقلب دست به اعتراضات و واکنش‌ های مدنی نزنند؟ آیا مخالفت با تقلب، مطالبه‌ ی شفافیت در روند و دادخواهی به معنای حمایت از عبدالله و دیگر رهبران سیاسی دسته‌ی ثبات و همگرایی‌ است؟ آیا غنی یک رهبر سیاسی ایده‌ آل و آرمانی‌ است؟ آیا در پنج سال گذشته او را نیازموده ایم؟ چه رویاهایی در بازگشت او به ارگ گُل می‌ کند؟ عدالت اجتماعی، برابری، امنیت، صلح، حقوق شهروندی و...؟

در زیر دلایلی را که فضل‌ احمد معنوی برای بازشدن دروازه‌‌های کمیسیون‌های محلی انتخابات در هفت ولایت شمال برشمرده است خیلی منطقی بنظر می‌ رسد و نمایانگر رد اتهام عقب‌ نشینی و معامله‌‌ گری اینبار عبدالله است.

‏چرا دروازه‌های دفاتر کمیسیون‌ انتخابات در هفت ولایت باز می‌ شود؟
‏1. کمیسیون شکایات انتخاباتی با دایرکردن نشست روز گذشته برای رسیدگی به اشتباهات کمیسیون انتخابات چراغ سبز نشان داد.
‏2. اتهام بهانه‌ تراشی منتفی گردد.
‏3. پاسخ به تقاضای جامعه‌ی بین‌ المللی که بازگشت به روند است.
‏4. رفع اتهام اشرف‌ غنی که دسته‌ی ثبات و همگرایی در این هفت ولایت تقلب کرده و به این دلیل نمی‌ گذارند آرا بازشماری شود.
‏5. در روند بازشماری 27 ولایت مجددا تقلب صورت گرفته است که باید آرای این ولایات از طریق کمیسون شکایات دوباره بازشماری شوند.
‏6. بخشی از روند انتخابات رویکرد به کمیسیون شکایات انتخاباتی است که باید این مرحله را نیز مجال تفتیش و عملکرد داد تا اتمام حجت شود.

باور بامیک


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
کمیسیون شکایات
داکتر عبدالله
کمیسیون انتخابات
نظرات بینندگان:

>>>   شهود خطر عظیم ناهنجاری های اجتماعی از برنامه اشرف غنی اسان کم اصل مغز گنده متفکر طرح تفرقه افگنی و حذف اقوام شریف بومی کشور و حلیم تنویر مشاور ارشد ریس حمهور کم اصل و سخن گوی طرح تفکر حذف اقوام بومی کشور ، اسماعیل یون کوچی پشتون ستانی ، طاقت حرامی کوچی اینها مغز گنده تعصب تفرقه افگن قبيله ای که از دامن فرهنگ غژدى نشينى و صحرا گردی پاکستان به وطن ما چكيده استند و اشرف غنی در كانون هاى كاپيتاليزم وحشى آمريكا شخصيت او با تعصب شكل گرفته است و نيم قلب قبيله ای اش با آوردن کوچییان پاکستان و اسکان انها در وطن ما است چنين مخلوطى نمى تواند درکشور عزیز ما که اقوام محتلف زیستی دارند این نوع آدام ها مریض روانی که دارای ایده و تفکر فاشیستی هتلری استند به رشد فرهنگی معنوی یکسان و اداعا حق وعدالت اجتماعی اقوام کشور انسانى فكر کنند و اشرف غنی کوچی ، حلیم تنویر کوچی ، سلطان زوی کوچی طیار دزد و ثواب الدين مخكش کوچی شتروان از منقدین برتری نژاد ی وشوونستی قبله ای اشرف غنی کوچی در راس دولت بنام وحدت ملی در جامعه ما اینها اشخاص ماجرا جو و آشوبگر اسیب رسان منابع طبیعی طبیعت ما هستند.

>>>   خدایا !
از این ۳۵ ملیون موجودات دو پا ۵ تا ده تایی را تاج کرامت آدمیت اعطا فرما تا این گله های سرگردان را به چراگاه سبز رسانند چون میدانم آدم شدن ما ملت شاید ممکن نباشد.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است