تاریخ انتشار: ۱۶:۰۹ ۱۳۸۸/۴/۴ | کد خبر: 1555 | منبع: |
پرینت
![]() |
خوردن گيلاس اسيد اوريك بدن را كاهش ميدهد و از ابتلا انسان به نقرس جلوگيري ميكند.به گفته محققان هر ميوهاي داراي فوائيد بهداشتي نيز هست يعني ميوه ميتواند در جلوگيري و يا معالجه بعضي از بيماريها مفيد باشد.
متخصصان امور غذايي كه در باره اهميت خوردن گيلاس براي كاستن از درد مفاصل و نقرس تحقيق كردهاند، ميگويند نه فقط گيلاس تازه بلكه گيلاس منجمد شده و كمپوت كه شيريني در آن به كار نرفته باشد و همچنين آب گيلاس ميتواند در جلوگيري از بيماري نقرس موثر باشد.
بيماري نقرس زاييده زيادي اسيد اوريك در خون است كه در اطراف مفاصل متبلور ميشود و تا به حال كسي پي نبرده است كه چرا بعضي از افراد بيشتر و بعضي ديگر كمتر به بيماري نقرس و ورم مفاصل دچار ميشوند اما وزن زياد بدن و كندي فعاليت كليهها در مردان آنان را بيشتر به بيماري نقرس مبتلا ميكند.از هر نفر كه بيماري نقرس مبتلا ميشود 75 درصد مرد و 25 درصد زن هستند زيرا هورمون استروژن زنان را در مقابل اين بيماري حفظ ميكند بنابراين گزارش مردان بارسيدن به سن بلوغ به تدريج خونشان اسيد اوريك جذب ميكند ولي در زنان بعد از اينكه توانايي باردار شدن را از دست ميدهند اين عمل شروع ميشود.
گرچه مطالعات دامنه دار علمي درباره علل اثرات خوردن گيلاس بر بيماري نقرس انجام نشده ولي كارشناسان فكر ميكنند نوعي آنزيم در گيلاس وجود دارد كه به خارج شدن اسيد اوريك از بدن كمك ميكند و طبق مطالعات مبتلايان به بيماري نقرس بايد از خوردن غذاهايي مثل جگر، دل، قلوه، سيرابي و امثال آن نيز بپرهيزند. چرا كه اين نوع غذاها داراي اسيد اوريك زياد هستند و براي جلوگيري از بيماري نقرس بايد در روز حداقل هشت فنجان آب گوارا نوشيده شود.
استفاده از واكسن در درمان آسمدانشمندان ميگويند، استفاده از واكسن آزمايشي (دي. ان. آ) براي درمان آسم و احتمالا بعضي از انواع حساسيتهاي چشم انداز اميدوار كنندهاي دارد.واكسن (دي. ان. آ) سبب ميشود سلولهاي (تي) در بدن يك واكنش ايمني بر اساس سلولي را هدايت كند ساير انواع واكسنها معمولا سبب بروز تحريك پادتنها ميشود.به گفته محققان به دليل اينكه مواد آلرژيزا بطور طبيعي سبب ميشوند تا پادتنهاي بدن واكنش دهند.
بنابراين يك واكسن در صورتي كه بتواند يك واكنش ايمني بر پايهسلولي را ايجاد كند بسيار موثرتر خواهند بود.واكسنهاي متعارف آلرژي از پروتئينها با هدف انجام عمل مشابه استفاده ميكنند. اما اين واكنش فقط بر روي نيمي از افرادي كه از آنها استفاده ميكنند كارآيي دارد. واكسن (دي. ان. آ) ميتواند در اين خصوص نيز موثرتر باشد.واكسنهايي كه بر پايه (دي. ان. آ) تهيه شدهاند هنوز تجربي بوده و به آزمايشهاي بيشتر نياز دارند و سالهاي متمادي زمان لازم است تا وارد بازار شود.مضرات سوراخ كردن گوشپژوهشگران اعلام كردهاند: افرادي كه به طور مادرزادي به بيماري قلبي مبتلا هستند در صورت سوراخ كردن اندامهاي بدن نظير گوش و يا مانند آن بيشتر از افراد سالم در معرض ابتلا به عفونتها خطرناك قرار دارند.
پزشكان پس از مطالعه بر روي 445 بيمار مبتلا به عارضه قلبي مادرزادي دريافتهاند كه دست كم يك چهارم اين افراد پس از سوراخ كردن اندامهايي مانند گوش، بيني بهعفونت دريچه موسوم به (اندوكارديتيس) مبتلا شدند.بنا به گفته اين پزشكان اينگونه عفونتها به علت باز شدن سطح پوست و ورود باكتريهاي خطرناك به درون بدن رخ ميدهد.عفونت موسوم به (اند كارديتيس) به سختي درمان ميشود حتي ممكن است زندگي بيمار را هم به خطر بياندازد.
>>> دوستان این نظر من نیست بلکه نظر ملا عبدالسلام راکتی است که می گوید.
ای خو از خربوزه کده هم خوب جیز برامد
هه هه هه هه هه هه هه
همسایه راکتی شان
>>> مردم نان خشک نميافه شما فوايد گيلاس ره ميگين !
ايره خو راکتی هم ميفامه که بسيار خوب چيز است . ده او سالها راکتی بری بينظير بوتو ده جای گوشواره تحفه روان کده بود باز بينظير بيادر راکتی ره بندی کد .
>>> سلام به همسایه راکتی
خیلی جای تاسف است که حتا یک تعداد هموطنان ما از صفحات اموزشی و اطلاعاتی نیز بخاطر مقاصد پوچ خود استفاده میکنند، من از همسایه راکتی میپرسم که اگر ملا راکتی چنین نظر داشت پس چون خودت همسایه اش هستی از خودت هم هیچ چیزی دیگر انتظار نیست،
>>> سلام
هه هه هه همسایه راکتی وقت که ملا راکتی در باره فواید میوه گیلاس گفت که از خربوزه هم بهتر است، آیا او در باره این هم نظر داد که بعد از خوردن میوه گیلاس در رفتن و آمد اش به خانه همسایه(خودت) افزایش آماده است؟؟؟!!!!!!!
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است