دروغ های کلان غنی قلب آسیا را لرزاند
در حالیکه قدرتمندترین رهبران قومی برای پایان دادن به عمر حکومت وحدت ملی گردهم جمع شده اند، نشست قلب آسیا شاهد دروغ های غنی بود که دم از نابودی داعش می زد و پیروزی های حماسی بر تروریستان 
تاریخ انتشار:   ۱۳:۳۰    ۱۳۹۶/۹/۱۱ کد خبر: 142476 منبع: پرینت

به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، وضعیت بد امنیتی و اخلاف های درون حکومتی وحدت ملی همچنان که سبب از میان رفتن اجماع منطقه ای نسبت به افغانستان شد، کشور را در آستانه سقوط قرار داده است اما اشرف غنی همچنان با اعتماد به نفس بالا دم از اقتدار و نابودی داعش می زند آنهم در نشست قلب آسیا و در برابر کشورهای که بهتر از ارگ نشینان آگاه به وضعیت سیاسی افغانستان هستند.

نکته قابل تامل، نشستی که در سطح وزرای خارجی کشورها برگزار می شود شاهد حضور اشرف غنی می باشد، رییس جمهوری که واجب است در داخل کشور به آشفتگی های سیاسی رسیدگی کند اما همچنان که حتی به وزیر خارجه دولت خود اعتماد نداد باید برای هر امر دولتی رخت سفر به تن کند.

این در حالی است که منابع معتبر بارها از جابه جایی نیروهای شکست خورده داعش به افغانستان در تلاش قدرت های همچون امریکا می گویند که عمق ناامنی ها در کشور گواه گسترش دامنه نفوذ تروریستان است و تنگ تر شده حاکمیت دولت.

اختلاف های درون حکومتی نشات گرفته از سلطه گری اشرف غنی به جایی رسیده که تمامی رهبران قدرتمند قومی و جهادی در ایتلاف های بزرگ در پی پایان دادن به حکومت وحدت ملی است و مردم در ناامیدی بی سابقه ای نسبت به دولت و قانون درگیر با فقر و ناامنی ها.

و از آنجایی که با گذشت سه سال از عمر حکومت اشرف غنی و سقوطی که در یک قدمی آن قرار دارد، چرا دروغ های کلانی همچون نابودی داعش و پیروزی های نیروهای امنیتی در برابر تروریستان در نشستی با حضور کشورهای منطقه ای و در برابر رسانه های جهان از سوی رییس جمهور بیان می شود؟

اشرف غنی همچنان که قدرت خود را از هراس مخالفان بیشمار به دندان کشیده و در توهم برقراری حکومتی قوی با از میان بردن قدرت های جهادی و قومی در افغانستان می باشد راهی جز لاف زدن های بیشمار چه در درون کشور و یا خارج از مرزها ندارد اما کدام کشور و مقامی چنین سخنانی را باور دارد در حالی که وضعیت بد امنیتی و اختلاف ها درونی گواه حقایق می باشد.

حکومت وحدت ملی که هیچ نشانی از وحدت نداشته و سراسر نفاق و تشنج های سیاسی است، توان مدیریت بحران های جاری را ندارد و آشفته به نشست های منطقه ای و جهانی می رود و سخنانی سراسر دروغ و توهمات یک مقام سلطه گر را ارایه می دهد.

تغییرات سیاسی منطقه چنان سریع رخ می دهد که افغانستان نمی تواند همراه با آن گام بر دارد که نشات گرفته از سیاست ضعیف و شکننده خارجی می باشد و حال بماند که هر مقامی از این نظام رویکرد خود را نسبت به قدرت های منطقه ای ابزار می کند.

دادستان های حماسی که اشرف غنی از نیروهای امنتیی در هیبت یکی از برترین کماندوهای منطقه ای ابراز کرد، در حقیقت لشکری است با رهبران فاسد و معامله گر که با بی کیفت ترین سلاح ها و مهمات و بدون آذوغه، قربانی هر حمله و انتحاری گروه های تروریستی می شود و زمانی که حتی توان حفاظت خود در پایگاه های نظامی را ندارند چگونه می تواند مدعی دفاع از مردم باشد چه رسد به بدل شدن به کماندوهای قدرتمند!

هرچند مناطق همواره ناامن جنوب اکنون روی آرامش را می بینند اما شمال، سنبل مقاومت در سیاست آلوده به قوم گرایی حکومت در سیطره طالب و داعش ویران و خونین شده است در حالی که هر لحظه امکان مرگ دسته جمعی باشندگان کابل در انتحاری و حمله تروریستان وجود دارد.

زمانیکه افغانستان بدل به حیاط خلوت تروریستی پاکستان شده، روسیه بدون در نظر گرفتن حکومت، اقدام به ارتباط با طالبان می کند و وهابیت و داعش در حمایت عربستان در حال رشد می باشد، اشرف غنی به دنبال محو رهبران جهادی و قومیت های غیر پشتون برای رسیدن به حکومت قدرتمند قوم گرا می باشد.

نشست قلب آسیا در باکو و یا هر گردهمایی دیگر منطقه ای و جهانی با سخنان واهی و دروغین رییس جمهوری نتیجه ای جز از میان رفتن همین نیم بند اعتبار حکومت وحدت ملی ندارد زیرا کشورهای که با اختلاف بسیار گرد هم جمع شدند هر یک به دنبال منافع خود بدون در نظر گرفتن حکومت اشرف غنی در افغانستان هستند.

و حال که ایتلاف ها و نشست های با حضور قدرتمندترین رهبران قومیتی برای پایان دادن به عمر حکومت وحدت ملی در حال جریان است، اشرف غنی به جای تلاش های جلب حمایت کشورهای منطقه ای واجب است نگاهی به اوضاع داخلی کشور انداخته و نگران سقوط از درون باشد زیرا با دسیسه های نخ نما و اجازه پرواز ندادن به یک والی نمی تواند خلل در مخالفت ها وارد کند.

کد (18)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
قلب آسیا
نشست باکو
نظرات بینندگان:

>>>   Mir
حکومت وحدت ملی در تصمیم گیری های خود عجولا و بدون سنجش دقیق عمل می نماید. بحران سیاسی کنونی نتیجه عدم درایت و پختگی سیاسیون مطرح در کشور ما است.
وابستگی و تعلقات ما به خارج از کشور اعتماد به نفس و اعتقاد به نیرو مردم را از ذهن اکثریت ما بر چیده است، زیرا در شرایط بحرانی رجوع و پناه ما به خارج از کشور بوده است.
این تناقض تنها در میان نخبگان سیاسی افغانستان وجود دارد، چون اکثریت ما در زمان امتیاز گیری بیشتر از یکدیگر شتابزده هستیم ولی در شرایط دشوار دیگران را تشویق و ترغیب به قربانی دادن می نماییم.
به همین دلیل رهبران بزرگ در میان ملت های فقیر مانند ما استثنا تاریخ شمرده می شوند.

>>>   غنی باید مورد باز پرسی قرار گیرد از شروع ریاست غنی تا بحال چند هزار انسان جانهای خود رااز دست داده اند به بهانه های مختلف هر کسی به ریس جمهور رای میدهد حق دارد که باید در مصؤنیت بسر ببرد. قتل های دسته جمعی که تا بحال دلیلش برای مردم مکتوم باقیمانده اما ریس جمهور قناعت مردم را به دست آورده نتوانسته. مسجد ها شفاحانه.رجال برجسته مسجد امام زمان در قلعه نجارا مسجد امام زمان در غرب کابل ؛ سربازان در جلریز،محصلین که از میدان به طرف کابل بر میگشت کارته سخی مسجد الزهرا در دشت برچی جنبش روشنایی در دهمزنگ کابل .سلاخی هفت مسافر در زابل قول اردو شاهین در مزار مسجد امام محمد باقر در چهار قلعه دارالامان

>>>   Mohamadi
باور میکنید یا نه میکنید نشست قندهار و این کشیده گی ها همه بازی سیاسی است !!
با نشست قندهار قبیله میخواهد صف بندی های مقابل خود را بشکناند و به قسمت دیگر خود وصل کند !!

>>>   این ....هیچ چیزی نیست فقط یک گدیگک امریکا است که زیر سایه تطبیق پلان های امریکا پلان های قومی شئونیستی و فاشیستی خود را هم تطبیق میکند.
روز سخت اگر آمد در اولین هواپیما همین خائن و زن یهودیش فرار میکنند.

>>>   اشرف غنی یک شخص بیمارجسمی روانی و مجنون است در افغانستان کثرل اقلیت های قومی ادامه حکومت آن هر روز فاجعه بار است.
بخاطریکه :
بیماری های جسمی و روانی پیامد های اثرات متعددی دارد. هیچ عضو یا ارگانی از بدن از اثرات آن مصون نیست.
بیماری جسمی و روانی و مجنون پیامدهای نظیر درگیری های لفظی غیر ادبی شخصیت های علمی را بچه خر ، اگر بندش نکردم بچه آدم نباشم".
،‌عصبانیت ها ،‌ پرخاشگری ها رفتار ناساز گارانه در جامعه ،‌ اختلاف با همسایه یا همکار ان یا همسر ، کینه و نفرت به متنفذین یا صاحب نفوذ دیگر اقوام جامعه همگی ناشی از عدم ،‌رعایت موارد فوق است ؛ پیامد خطرناک بیماری جسمی و روانی دروغ گویی و گذاف گوی با صدای ناخوشایند چغزدن است که مشکلات بسیاری را برای افراد جامعه و دیگران فراهم می سازد
سرشت انسان دروغ گویی بیمار روحی با ایمان ناسازگار است و ضعف و نابودی خود وخرابی جامعه را در پی دارد.
آگا هان قلم بدست می ‏دانیم مهمترین سرمایه یک جامعه اعتماد متقابل و اطمینان عمومى است، و مهمترین چیزى که این سرمایه را به نابودى می ‏کشاند دروغ و خیانت و تقلب عمل فتنه وشیطانی است، و یک دلیل عمده بر اهمیت فوق العاده راستگویى و ترک دروغ در تعلیمات اسلامى همین موضوع است.
انسان دروغ گوی گذافه گو بد ترین بیماری است که اشرف غنی مبتلا به آن است و دارای عمل فتنه آب زییر گاه است و غنی دروغ گو زشت ترین فرد بیمار در چامعه ما است که نفاق را در بین اقوام مسلمان جامعه فراهم ساخت است مانند فرمان تقنینی در مورد تعدیل ماده ششم قانون ثبت احوال نفس را پرخاشگیر ی و بد نامی جامعه 99 در صد مسلمان افغانستان را تو شیح کرد و از عمل تبهکارانه نفقا بین متنفذین اقوام و به همین سبب وضیعت افغانستان عزیز کشور یک پارچه اسلامی ما را به سوی آتش جهنم برده است . ولا در اسلام عزیز تضات و برتری وجود ندارد چون اسلام دین برادری برابری عدالت است.
آقاى اشرف غنى به یک نویسنده فقط به این خاطر لقب «بچه خر» مى‌دهد که با نظر علمى و فکرى او موافق نیست. این رفتار، نه تنها از روان فوق‌العاده عصبى، نابردبار، پرخاشگر و ناآرام او پرده برمى‌دارد، بلکه دلیل روشنى بر بى‌اعتقادى او به حقوق دیگرى و همزیستى مسالمت آمیز نظرات متفاوت و متضاد نیز مى‌باشد. کسى که قاطعانه، دارنده‌ى نظر متفاوت را «بچه خر» مى‌خواند، حتما خود را آگاهانه و یا ناآگاهانه صاحب تمامیت حق و درستى مى‌پندارد. چنین شخصیت و ذهنیت از دیرباز یکى از عواملِ خشونت سیاسى بوده و تمام دیکتاتورى‌ها بر همین نوع ذهنیت و روان استوار است و شکل مى‌گیرد.
«بچه خر» فراتر از یک دشنام، زنگ خطرى است که از آن بوى خطر و تباهى مى‌آید. زنگ خطرى است که از قدرت گرفتن یک دیکتاتور خبر مى‌دهد. دشنام «بچه خر» از زبان اشرف غنى بوى حفیظ الله امین و ملا عمر مى‌دهد. به همین خاطر باید آن را جدى گرفت و از کنار این دشنام ظاهرا سبکسرانه نباید با خنده و شوخى گذشت.
غنی که مخالف‌ فکری‌اش را «بچه خر» مى‌داند، نه یک انسان صاحب حق و حیثیت چون او، راى ندهیم.
افغانستان از این نوع دیکتاتورهاى خودپرست، خودراى و خودخواه بسیار دیده و از این جهت مردم بی دفاغ آن بسیار رنج کشیده.
دیگر بس است. آنانى را که عصبى، خشونت ‌پیشه، بدزبان، بدکردار، پرازنفرت و کینه‌توز متعصب هستند، بیشتر از این در مسند قدرت جا معه 99 در صد مسلمان جاى ندهیم. این آدم‌ها در مسند قدرت فقط خلق جنایت و تکثیر وحشت و تباهى در جامعه مى‌کنند.
ملت افغانستان دردمند هستند، به صلح و ثبات نیاز دارند، به وحدت و یکپارچگی نیاز دارند و به رهبری، سالم، خردمند، موثر و کارآ نیازمند هستند و توقع برآورده شدن این نیازمندی ها از اشرف غنی احمدزی، خواب و خیال محال است چون او خود گاهی بیمار است و گاهی مجنون.
شما آگا هان قلم گوای حقیقت حالت جسمی و روانی مجنونی محترم اشرف غنی ریس جمهوری کشور است.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است