اردوی ملی، سپر انسانی نیروهای امریکایی
یانکی ها، همواره نیروهای امنیتی ما را در مقابل عمل انجام شده قرار داده و ابتکار عمل در دست خودشان است. ناامنی را در یک ولایت دامن می زنند و سپس توجیهی برای افزایش و تمدید حضور سربازان خود می یابند 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۰۱    ۱۳۹۵/۶/۶ کد خبر: 120177 منبع: پرینت

در حمله طیاره های بی سرنشین آمریکایی بر یک زندان طالبان، در ولسوالی نادعلی ولایت هلمند، 22 تن از سربازان اردو و پولیس ملی که نزد طالبان اسیر بودند، کشته شدند.


به گزارش شبکه اطلاع رساني افغانستان(afghanpaper)، درحالی که پیش از این بارها و بارها درخصوص طرح و برنامه ی هوشمندانه و بارها تجربه شده و به نتیجه رسیده ی ایجاد و تشدید ناامنی در یک نقطه و سپس ورود نیروهای تازه نفس ناتو به سرکردگی یانکی ها در همان نقطه قلم فرسایی و بحث و بررسی کرده بودیم؛ بازهم این چرخه ادامه دارد.

چارلز کلیفلند سخنگوی ارتش آمریکا اخیرا از ورود یکصد نیروی تازه نفس نظامی ناتو به جنوب کشور و مستقر شدن در هلمند خبر داده است و ماموریت اصلی آنان را پشتیبانی نظامی و آموزش نیروهای افغانستانی خوانده؛ این درحالی است که هلمند رسما یک ولایت سقوط کرده بشمار می آید و 80 درصد آن در اشغال و تصرف طالبان قرار دارد.

در واقع یانکی ها، همواره نیروهای امنیتی ما را در مقابل عمل انجام شده قرار می داده اند و نیز همیشه ابتکار عمل در دست خودشان بوده است بگونه ای که به ناامنی و ناارامی و تنش ها در یک ولایت یا ولسوالی های اطراف آن دامن می زنند و سپس توجیهی برای افزایش و تمدید حضور سربازان خود می یابند.

از این رو، افغانستان نباید اشتباه محض و غیر قابل جبران عراق را تکرار کند که با دست رد زدن بی مقدمه به سینه ی امریکا، خاک خود را به یکباره از نیروهای ناتو خالی کرد، در دام جنگ داخلی و تشتت و تشنج روانی گیر افتاد و سپس دوباره دست به دامان ابر قدرت غرب شد.

این نه اولین بار و نه آخرین باری است که با خروج و یا تفویض مسوولیت نظامی ناتو به نیروهای امنیتی اعم از امنیت ملی، پولیس و اردوی ملی، جنگ روانی در کشور براه می افتد و ناامنی نقطه به نقطه ی افغانستان را در بر می گیرد و سپس زمینه ساز بازگشت فرشته های نجات امریکایی می شود.

در نگاهی دیگر، تلفات و لطمات جانی و تسلیحاتی اردوی ملی در جنگ نابرابر با طالبان به حدی بوده است که همواره آمارها تعداد بالای کشته و زخمی و ازدست رفتن ادوات جنگی را برای نیروهای امنیت ملی گزارش می دهد و توأمان با آن نظامیان خارجی در بخش های دیگری تحت عنوان تعلیمات و پشتیبانی سنگر می گیرند.

نظر به این سیاست ماهرانه می توان اردوی ملی را به نوعی سپر انسانی نیروهای ناتو بویژه امریکایی ها برشمرد بگونه ای که اهداف و برنامه های درازمدت امنیتی و سیاسی خود را در خاک افغانستان پیاده می کنند، لقب منجی را به خود اختصاص می دهند و کمترین تلفات را متوجه خود می سازند؛ درحالی که تعدد نیروهای خارجی در مناطق ناامن همچون هلمند هرگز نتوانسته تضمینی برای بازگشت ثبات و آرامش به این ولایات باشد.

کد (8)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   کسی سپر است که ازانطرف هزاران کیلومتر دور آمده به اینجا اگر ما سپر می بودیم برای سپر شدن به امریکا میرفتیم وظیفه دفاع ازین خاک بدوش ماست نه امر یکائی ! اما اگر کمک میکند صدبار خانه اش اباد، همینکه چند عسکر خارجی درکنار سربازان گرسنه وبی سلاح ما موجودباشد روحیه شان بیشتر قوی میشود چون درجنــــــــــاح مخالف هــــزاران پنجابی عربی چیچینی ازبکی قبایلی موجود است
ر

>>>   به اردوی ملی ضرورت نیست که سپر شود بګذارد که. امریکا سپر شود و اګر کشته میشود امریکایی کشته شود. باید ګفت اګر اردوی ملی این کار را کند امریکا در هفته دوم افغانستان را رها میکند.

>>>   افسوس که فرزندان نا اگاه این وطن خود را به نا حق به کشتن میدهند . امروز ها شاهده افزایش تلفات فرزندان نا اگاه این وطن هستم که خود را به کام مرگ می رسانند افسوس که برای این قصه پایانی نیست . زمانی که جهالیت و حماقت فرزندان نا اگاه این وطن را میبینم بسیار بسیار ناراحت و افسرده می شوم . جنگ و اشغال افغانستان به درجه ی رسیده است که به زودی نتیجه ان معلوم خواهد شد . متاسفم . حبیب الله یوسفزی

>>>   امریکا بخاطر اینکه کسی از راز های مراکز تربیه تروریستان در داخل افغانستان خبر نشود هر کسی از غیره اگر به این مراکز نزدیک شود ناپدید ویا کشته میشوند بخصوص افراد عادی و یا هم اعضای قوای مسلح و یا پولیس. چندی قبل در زندان گروه های بنام طالبان که اصلن همه خارجی های هستند که از طرف امریکا و پاکستان تربیه آدم کشی دیده اندو در مناطقی مانند قندز و هلمند جابجا شده اند تا مردم افغانستان را به انواع مختلف بکشند تعدادی از مسافرین ربوده شده را همین خارجی های طالب به قتل رساندند و یکتعدادرا با خود بردند بخاطری که راز این مراکز توسط مسافرین دستگیر شده فاش نشود شب هنگام مسافرین در بند را طیارات امریکایی بمبارد و نا بود ساختند.

>>>   پاکستانی جاهل چرا یاوه گئی میکند؟

>>>   سال كه بايد در لويه جرگه أفغانستان در بهار سال اينده مطرح شوند :
مردم أفغانستان تمام قبائل ميداند كه ظهور نظامى أمريكا منجر به اشغال و سياست اشغلگرانه در أفغانستان شده است . و تاريخ أين مداخله كه شروع إز بهانه هاى خود ساحته ميديا جهانى در زمانى كه هيچ منتقد و حريف جهانى مانند اتحاد شوروى موجود نبود و مردم جهان محو صحنه٩١١ كه بقول أكثر جهانيان بك دسيسه و صحنه سازى تنظيم شده إز طرف حلقات صيهونيستى بود . مردم أفغانستان درك أين رأ هم دارند كه بعد إز مجاهدت مردم أفغانستان و فروريزى اتحاد جماهير شوروى سيستم صلح جهانى كه سال هاى مديد مبنى بر رويا روى و ايستادگى دو سيستم : كاپيتاليستى و سوسياليستى ، دو بلاك متخاصم نظامى ؛ پيمان ناتو و پيمان وأرسا أستورا بود بعد إز فروريزى شوروى يكه تراخت شده و خطر فروريزى تمام معادله و حكومت دارى جهانى پديد آمد. حلقات كه سرمايه گزاران جنگ ر بأزهى بزرگ عليه فروريزى شوروى بودند بعد إز محو سيستم سوسياليستى مجبور شدند تا برأى تأمين وبرگشتاندن مفاد به حلقات مافيا جهانى و پول هاى سياه خود أين حلقات را دخيل كند و يا پوشش دولتى به پروسه جهانى توليد تروريزم رو أورند .

مردم أفغانستان قابليت درك أين را دارند تا اگر واقعت ها قريه جات و دهات أفغانستان به جهانيان منعكس نشود ، مشتريان ادامه وضع كنونى ؛ حلقات صيهونيستى كه با روش ها مختلف بر سياست هاى خارجه أمريكا ، غرب و كسور هاى همجوار أفغانستان تأثير دارند و ميدياى جهانى را تمويل مينمايند به همين منوال قشر هاى بيخربر و منحرف إز واقعت هاى كه در قصبات پشتون نشين افغانستان ( بمبارى ها ) كه هيچ عكسعلعمل جهانى را بقبال خود ندارد ادامه خواهد داشت .
مقاومت مردم قريه جات افغانستان در مقابل بن عدالتى ها باعث دلشكستگى فروان تَر إز حكومت


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است