کمیسیون انتخابات غنی را برنده اعلام کرد
 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۵۵    ۱۳۹۸/۱۱/۳۰ کد خبر: 162239 منبع: پرینت

سرانجام کمیسیون انتخابات شام سه شنبه (۲۹ دلو) پس از نزدیک به پنج ماه نتایج نهایی انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد.
حوا علم نورستانی، رییس این کمیسیون اشرف غنی را برنده این انتخابات اعلام می‌کند و می‌گوید که این تصمیم پس از تفتیش ویژۀ آرای انتخابات ریاست جمهوری گرفته شد.
به گزارش طلوع، خانم نورستانی گفت:" محترم محمد اشرف غنی، کاندید شماره هشت به تعداد ۹۲۳۵۹۲ رای معادل ۵۰.۶۴ فیصد کل آرای معتبر. محترم داکتر عبدالله عبدالله، کاندید شماره نهم به تعداد ۷۲۸۴۱ رای معادل ۳۹.۵۲ کل آرای معتبر، محترم گلبدین حکمتیار، کاندید شماره یازده به تعداد ۷۰۲۴۱ رای معادل ۳.۸۵ فیصد کل آرای معتبر."

این نتایج در اوضاعی اعلام می‌شوند که دو دسته رده‌های دوم و سوم نتایج نخستین انتخابات، یعنی دسته‌های عبدالله عبدالله و گلبدین حکمتیار، از حضور در روند تفتیش و بازشماری آرای منازعه برانگیز انتخابات ریاست جمهوری، خودداری کردند و هم این دسته‌ها و هم شماری از احزاب، از پیامدهای اعلام هرگونه نتایج از سوی کمیسیون انتخابات نیز هشدار دادند.

پس از تصمیم کمیسیون انتخابات برای اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری، دسته انتخاباتی عبدالله نیز واکنش‌های تازه‌یی به این رویداد، نشان میدهد.
دسته انتخاباتی عبدالله عبدالله در واکنش به اعلام نتایج نهایی انتخابات می‌گوید که آنان نه کمیسیون انتخابات را به رسمیت می‌شناسند و نه نتایج آن را.

فضل احمد معنوی، مسوول فنی دسته انتخاباتی عبدالله عبدالله گفت:" واضیح است که نتیجه تقلبی را ما از قبل گفته بودیم نمی‌پذیریم، تقلب‌های که وجود دارد اظهر من‌الشمس است همه میدانند، ما انتظار داشتیم که این تقلب‌ها حداقلی چیزی بیرون می‌شود، اما متاسفانه این یک کودتاه انتخاباتی است که دارد صورت می‌گیرد و من فکر می‌کنم که پیامدش به تمام طرف‌ها ناگور است."

انتخابات ریاست جمهوری که روشن شدن نتایج آن نزدیک به پنج‌ماه را دربر گرفت، افزون بر دسته‌های انتخاباتی، میان اعضای کمیسیون‌های انتخاباتی نیز چند دسته‌گی‌هایی را به میان آورد.

چنان‌که به تازگی یک نوار شنیداری از گفتگو میان دین محمد عظیمی معاون کمیسیون رسیدگی به شکایت‌های انتخاباتی و حبیب الرحمان ننگ، رییس دبیرخانه کمیسیون انتخابات به رسانه‌ها درز کرده است.
دراین نوار معاون کمیسیون رسیدگی به شکایت‌های انتخاباتی تصمیم‌های رییس دبیرخانه کمیسیون انتخابات را دزدانه می‌گوید و وی را به تحریف فیصله‌های کمیسیون رسیدگی به شکایت‌های انتخاباتی متهم میسازد.
در این نوار معاون کمیسیون رسیدگی به شکایت‌های انتخاباتی از بی‌پروایی در تفتیش آرای منازعه برانگیز انتقاد می‌کند و می‌گوید که این کمیسیون پایش را از این تفتیش بیرون کشیده است.

صدای دین محمد عظیمی، معاون کمیسیون رسیدگی به شکایت های انتخاباتی در خطاب به ننگ گفته است:" یک فیصد نتیجه قابل قبول نیست، وقتی کمیسیون شکایات برود در آنجا، کیو آر کود ریدر باشد، طرزالعمل‌ها باشد، نمایندۀ کاندید باشد. این گپ به دزدی نمی‌شود که شب فرمان میدهی و روز جمعه گپ میزنی، این مساله کلان مملکت است."

کمیسیون رسیدگی به شکایت‌های انتخاباتی می‌گوید که کمیسیون انتخابات برچسپ‌ها و یا کیو آر کودهای برگه‌های رای دهی را با دستگاه شناسایی نکرده است و تنها بربنیاد این برچسپ‌ها این آرا را با اعتبار شناخته است.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
انتخابات
غنی
نظرات بینندگان:

>>>   مكتب خطرناك پشتون سازی و فابريکه هاى تفکر دکترين آن ، اندیشکده هامؤسسات یا مراکز پشتون سازی یا افغانی سازی، پس از به دست گرفتن پشتون با مسلح کردن استعمارگران به عنوان مثال از زمان انگلیس، هرگونه اقدامات قابل تصور برای ایجاد چنين دکترین لازم برای دولت-ملت سازى پشونى صورت گرفته است.
دودمان هاى مانند احمدخان ابدالى تا شاه شجاع لغت "ملت" را نمى شناختند.
لغت "ملت" يک واژه لاتنى است که در قرن چاردهم ميلادى در اروپا باعث کشورسازى ملت در رابطه به زبان زبان به عنوان مؤلفه اصلی ملت شد
و سر مونتستوارت الفینستون (الفنستون) انگلیس اولين کسى بود که پيش زمينه تفکر يک اصطلاح براى لغت "ملت" افغان را بسازد. وى در کتاب اش "سلطنت کابل" دو دليل مهم آورد:
1- "افغانها از براى کشور خود نام ندارد و من همين مناطق که در خراسان قرار دارند "افغان لند" (Afgaunistan)
مى نامد"
2- سرشمارى مونتستوارت الفنستون:
ملت های مختلفی که در "سلطنت کابل" زندگی می کنند، که مقدار جمعیت در مقیاس کمک حاکى اند:
Afghauns 4,300,000

"افغونس": 4،300،000
بلوچها: 1،000،000
تاتارها ( تورکتباران) : 1،200،000 پارسيان :(از جمله تاجیک ها): 1،500،000
هنديان (کشميريان جتها و غیره): 5،700،000
قبایل مختلف: 300،000
اين است سرشمارى نامگذار "افغانستان"!
پرسش ساده که افغونس 4,3 ميليون بود تعداد "پشتونان" چند بود?
"پشتونان" کجا شدند?
الفنستون در واقعيت ، پشتون ها را ذکر نکرده است?
البته که لقب پشتون "افغان" است. تا چه وقت خود را فريب دادن
منبع کتاب: مونت استوارت الفنستون: "گزارش سلطنت کابل" . بند يک 1842 لندن برگ 125 و 114
https://books.google.de/books?id=aLwoAAAAYAAJ&pg=PA114&dq=Afghauns+4,300,000&hl=de&sa=X&ved=0ahUKEwiwj_rHxKPnAhVLbFAKHXf1CF4Q6AEIMzAB#v=onepage&q=Afghauns%204%2C300%2C000&f=false
مردمان غیر پشتون مانند اوزبيک و هزاره و بلوچ به ويژه فارسى زبان
که فقط به دستاوردهای تاریخی خود افتخار می کردندو هیچ دکترین سیاسی اتحاد و همبستگى نداشتند. پناه به مذاهيب و طريقه هاى اسلامى نمودند. که اين کار باعث وحدت ضد روسى و مانع حکومت همه قومى شد.
"پشتونسازان" و "افغانسازان" در پايتخت و مراکز قدرت امريکا و اروپا بودند و دپلوماسى دولت آينده در دست به گفته عوام همين طالبان هاى نکتايى پوش پرورش شده امريکا بود. کهن پيخ ها و لاشه هاى متحرک محمدزايى ديگر نفس نداشتند: کرزى و غنى احمدزى و جلالى وخليلزاد پرورش شدگان و پشتونسازى تحت نام طالبان کردند چون در مبارزه عليه شوروى و هنگام اقامت در ممالک ديگر خارج و بويژه همزبان و همفرهنگ بر مبنى اهداف مشترک همگون تفکر هموطنى و همدرى و غمشريکى و حتى همزبانى غير پشتونان در پاکستان پشتو ياد گرفتن و پشتونان در ايران فارسى. اين مى توانست ايجاد حکومت فدرالى همه تباران را که همان ملت سازى غيرقومي وغير مذهبى فراهم مى ساخت.
احزاب چارده ! زبانها چارده! اقوام و مردمان چارده! رهبران نيروهاى مبارزان مناطقى فدرالى ولى کانفراس بن بعد از طالبان (دپلوماتهاى پشتون و سازمان افغان ملت ) براى دولت مرکزى افغانستان?
پس همان خرک و همان درک.
از 2002 تا اکنون در عمل پياده کردن « پشتون سازی » و «افغانی سازی» به اوج خود رسيده که رييس جمهور با تقريبا بلاخره انتصابى و انتخاباتى تقلبى که در انتخابات 10 فيصدى آراى جمعيت شهروندان پس از پنج ماه از انتخابات واجد انتصاب شد.
اين را مى نامد حاصل کشت تخمه يا هاگ يا دانه پشتونسازى!

>>>   نظرات کاربران در مجله آنلاین آلمانی بنام DIE ZEIT (زمان)
* 1.8 میلیون رأی دهنده با جمعیت 35 میلیون نفری برای من بسیار اندک به نظر می رسند.
* در یک دموکراسی پیشرفته ، رأی دهندگان دروغین حذف می شوند.
* در حدود 20 درصد، از زمان سقوط رژیم طالبان ، میزان حضور رای دهندگان کمترین بود. و مطمئناً، همه چیز در انتخابات مناسب پیش آمد همانطور که در دموکراسی هایی که توسط غرب نظارت می شود بسیار رایج است.
* من آن را به نظر بدبينانه نمى بينم. همه نامزدها به عنوان مثال موافقت می کنند که زنان رأی دهند. این نیز مشاهده شد
* با شما موافقم ، خودمختاری زنان از وضعیت بسیار بالایی در افغانستان برخوردار است و این ارتقاء به طور پایدار ممکن است از برکت و لطف "بوندس ويرر" (ارتش فدرالى ما ) باشد.
* خانم مرکل به شما! اکثر غیر پشتون ها ، تاجیک ها ، هزاره ، اوزبيک ... هرگز این انتخابات را نمی پذیرند. جامعه جهانی باید خواست مردم افغانستان را بپذیرد.
* به اتهام سوء استفاده در افغانستان. این ناشی از سیستم مردسالاری پشتونوالی است که موجب ظلم و ستم زنان می شود. سیستم ضد دموکراتیک پشتون ها که تبعیض به غیر پشتون ها و زنان قائل است.
* "به زبان آلمانی باید گفت" (به معنای واضح و روشن و پوست کنده است) - امیدوارم حذف نشود - استفراق کننده ! امیدها برای پیشرفت بسیار زیاد بود
به معنای احمد شاه مسعود. این برای کسانی که امیدوار بودند که اوضاع در افغانستان تغییر کند بسیار ناراحت کننده است. افغانستان فقیر و بسیاری دیگر از مردم فقیر افغانستان - زندانى بین سیستم ها
* اوه [...] و در غیر این صورت (بدون شر پشتونوالى) آیا همه چیز برای زنان در کشورهای اسلامی خوب است ؟!
شما روز من را درست کردید !!
* نه زیرا بیشتر کشورهای اسلامی دارای تسلط اهل سنت هستند. کشورهای شیعه از نظر حقوق زنان آزادتر هستند. ترکیه نیز
* در افغانستان، پشتونوالی همه چیز را دو چندان می کند، به همین دلیل اين کشور بدترین در بین کشورهای اسلامی است. باید بتوانیدتفريق کنيم. آلمان و ایالات متحده آمریکا یکسان نیستند ، اگرچه هر دو کشور متعلق به غرب هستند و تحت سلطه مسیحیان هستند.
* "به عنوان مثال ، همه نامزدها موافق بودند كه زنان نمی خواهند رأی دهند." اکنون توپ فوتبال را هموار در دست گير ! (این ضرب المثل آلمانی است
يعنى جرات خطر نه ورز یا ريسک نکن) یا حداقل یک منبع قابل اثبات برای ادعای خود ارائه دهید.
در اوایل سال 1919 ، پادشاه امان الله حق رای زنان را مطرح کرد.
در قانون اساسی ظاهر خان 1964 ، حق رای فعال و غیرفعال رای داده شد ، به گونه ای که فقط زنانی که می توانند بخوانند و بنویسند مجاز به رای دادن هستند.
امروز اثبات سواد دیگر نيازنیست.حق رأی برای زنان و مردان یکسان است.
مشارکت پایین انداختن آرا به دلیل اعلام تحریم هاى انتخابات و ونه ممانعت بانوان در انداختن برگه راى در صندوق هاى راى.
* کشورهای شیعه مانند ایران رژیم آخوندی دارند؟
اتفاقاً دین اصلی در ترکیه اسلام سنی است. و تحت "سلطان تنگه بسفر یا تنگهٔ بوسفور (منظور رجب طیب اردوغان) ، مذهب در آنجا شدیدتر می شود و وضعیت زنان در جامعه بدتر می شود.
به افغانستان. غم انگیز است که ببینیم جوامع قبیله ای و تفکر قبیله چقدر غالب هستند. هنوز راه طولانی برای رسیدن به جامعه ای صلح آمیز ، هماهنگ و مدرن وجود دارد.
* آمریکایی ها تا چه مدت می خواهند در این کشور بمانند؟ روسها که پس از هفت سال آنجا بودند به دلیل اين توسط غرب تحریم شدند. آمریکا 19 سال است که در آنجا حضور دارد. آیا آنها می خواهند جنگ 30 ساله را صدرنشین کنند؟
* "چه کسی" رئیس جمهواین کشور متلاطم مى شود کاملاً بى اهميت است ! از این رو نام "شهردار کابل" براى اش لقب داده است
* شما اهمیت ریاست جمهوری را در افغانستان دست کم نه گیرید.
از 13 رئیس جمهور در افغانستان از سال 1973 ، 9 نفر در دفتر به قتل رسیده اند!
* "از 13 رئیس جمهور در افغانستان ، 9 نفر در دفتر به قتل رسیده اند"
نوعی اخراج و سبکدوش کردن رئیس جمهور مشترک و پایدار .
* سوگند دیگری افشای ورشکستگى اشغال غلط غرب
* غنی ، فاسدترین رئیس جمهور افغانستان تاکنون بوده است. مخالفين اش، هزاره ، ازبک ، تاجیک این نتیجه را رد می کنند زیرا نتایج جعلی بوده است. ایالات متحده برو بيرون از افغانستان
* آیا شغل رئیس جمهور افغانستان بسیار سودآور وپر درامداست یا این که در مورد کمک هارا به جیب های خود مى اندازند؟
* این شغل در افغانستان و در سراسر جهان بسیار پر سود است. حتی در ایالات متحده امريکا.
* به نوعی مرا به یاد آلمان می اندازد ... ما همچنین رای می دهیم تا که نفر مطلوب انتخاب شود
* 1,8 میلیون رای دهنده با حدود 34 میلیون نفر جمعیت؟
گویی شخصی فقط در هامبورگ سؤال می کند که چه کسی باید صدر اعظم شود و همه آلمان مجبور است این را بپذیرد ...
مهم نیست چه کسی غالب است: دولت افغانستان هیچ حقانیت واقعی ندارد.
* اين انتخاب یک مزحک (Farce) بود. اگر سربازان ما در حال حاضر آنجا هستند ، چرا رای گیری واقعی ترتیب نمی دهیم که شایسته يک انتخابات شفاف مى بود ؟
سپس تلاشهای سربازان ما ارزشمند مى بود.
اين بود برخى از چهل پيام در مجله آلمانى پيرامون اعلام نتايج مزحک کمترين تعداد آرا در انتخابات قلابى در کشور جنگ و نارام و اشغالى فرياد و ناله ستان

>>>   انتخاباتیکه از اول نتیجه اش مشخص باشد نامش انتخابات نیست نامش دروغ حیله مکر و فریب و انتصابات است.

>>>   باز شماری اصلن تکمیل نشد و این خانم در ماه هفت زایید.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است