باز هم سیلاب و زلزله های بی موقع
انکشاف های آمریکا همچنان قربانی می گیرد!
اسلحه های جنگی امروزه در مقابل با تکنولوژی جدید کاملا متروکه به شمار می آید به گونه ای که "هارپ" می تواند با یک عملکرد کلید کامپیوترهای یک هواپیما را از فواصل دور از کار انداخته و آنرا سقوط دهد. در واقع هارپ استفاده های زیادی بعنوان تهدید و یا سرکار گذاشتن کشورها دارد 
تاریخ انتشار:   ۱۶:۲۸    ۱۳۹۴/۵/۳ کد خبر: 99604 منبع: پرینت

متاسفانه این روزها عده ای از هموطنان عزیز ما در شمال کشور گرفتار سیلاب شدید شده اند به نحوی که مقام های این ولایات گفته اند اوضاع مردم این مناطق بسیار وخیم است و اگر کمک های فوری ارسال نشود ممکن است خسارات جانی نیز به وجود بیاید.

در صورتی که اخبار مربوط به بلایای طبیعی در چند ساله ی اخیر را دنبال کرده باشید، مطمئنا نام پروژه سری هارپ را به عنوان یکی از متهمان این بلایا شنیده اید. پروژه فوق سری هارپ، یک برنامه پژوهشی می باشد که از سال 1993 با هدف برسی و پژوهش برروی لایه جوی یونوسفر به کمک امواج رادیویی راه اندازی شد و حالا خبر می رسد که به روزهای آخر خود نزدیک می شود.

وظیفه ی اصلی پروژه ی هارپ، ایجاد تغییراتی برروی آخرین لایه ی جو زمین می باشد که در دروان جنگ سرد به جهت روشی برای ارتباط با زیر دریایی های مجهز به سلاح اتمی از آن استفاده می شد، اما همواره نظریه های گوناگونی در مورد هارپ مطرح شده است که آن را علت وقوع بسیاری از بلایای طبیعی از جمله سیل و زلزله و انتشار پرتوهای مرگ و کنترل ذهن می‌دانند، نظریه هایی که دانشمندان همیشه با آن ها مخالفت می‌کردند.

برای توضیح بیشتر باید بگوییم: سيستم هارپ، نتيجه تلاش‌ها و پژوهش‌هاي حداقل پنجاه ساله ارتش آمريكا است كه كاركرد آن تنها محدود به بررسی و پژوهش درباره لایه یونوسفر نبوده و قادر است براي شناسايي پايگاه‌هاي مخفي اعماق زمين را جستجو كند، تمامي ارتباطات رادیویی و موجي را متوقف سازد، بر رفتارها و حالت رواني انسان‌ها تاثير بگذارد، جريانات جوي را تغيير دهد، با متمركز ساختن امواج بر روي اهداف هوايي مانند هواپيماها و دسته‌هاي بزرگ پرندگان آن‌ها در آسمان بسوزاند، لرزش‌هاي شديدي در لايه‌هاي مختلف كره زمين ايجاد كرده و زلزله توليد كند و يا انفجارهايي به قدرت بمب‌هاي هسته‌اي ايجاد نماید.

روش کار این سیستم اینگونه است که اصولا امواج آنتن های ویژه ای که علمش در اختیار آمریکا و روسیه می باشد، پس از اصابت به آیونوسفیر جو و بازگشت به زمین قادر اند نه تنها به عمق دریا بروند بلکه فرا تر رفته و به اعماق زمین نیز وارد می شوند و برای اکتشافات مخازن مختلف شامل گاز و نفت استفاده می کنند. وقتی یک موج کوتاه "رادیو ترموگرافی" به داخل زمین فرستاده می شود به لایه های مختلف برخورد کرده و آن لایه ها را به لرزه می آورده و از لرزش صدایی با فرکانسی مخصوص تولید و به سطح زمین باز میگرداند و ژئولژیست ها از صدای بازگشتی قادرند مخازن زیرزمین را شناسایی کنند.

با این تفاوت که رادیو ترموگرافی سیستمی است که با قدرتی به کوچکی ٣٠ وات لایه های زیر زمینی را به لرزه درمی آورد و حال آنکه هارپ سیستم فوق العاده پیشرفته تری است که همان لایه های زمین را می تواند با استفاده از قدرتی برابر با ١,٠٠٠,٠٠٠,٠٠٠ (یک میلیارد) تا ,١٠,٠٠٠,٠٠٠,٠٠٠ (ده میلیارد) وات بلرزاند! بدیهی است که هر چقدر قدرت امواج بیشتر می شود, تاثیراتش بر روی آیونوسفیر و اثرات ذره بینی آن بالاتر می رود.

اما هدف از استفاده از این قدرت چیست؟ با کمی فکر کردن می توان متوجه این شد که تکنولوژی هارپ "با ویژگی معادن یابی" برای پیدا کردن مخزن های گازی و نفتی ساخته نشده است! زیرا برای پیدا کردن مخازن نیاز به یک میلیارد وات نیست و یک ترموگراف برای این کار کافی است. با توجه به تاثیرات هارپ بر روی آیونوسفیر و نهایتا تاثیرات آن بر روی زمین و وضعیت آب و هوا، می باید در مورد این تکنولوژی کمی جدی تر فکر کنیم. این تغییرات شامل خشکسالی در مناطقی که تا به حال بی سابقه بوده است، بارندگی های سیل آسا در جاهایی که به خشک بودن معروف هستند، طوفان ها و سونامی ها و ساده تر از همه ایجاد زلزله را می توان برای هارپ به شمار آورد.

می توان به راحتی گفت که همه اسلحه های جنگی معمول و متداول امروزه در مقابل با این تکنولوژی جدید کاملا متروکه به شمار می آیند به گونه ای که "هارپ" میتواند با یک عملکرد کلید کامپیوتر های یک هواپیما را از فواصل دور از کار انداخته و آنرا سقوط دهد. در واقع هارپ استفاده های زیادی بعنوان تهدید و یا سرکار گذاشتن کشورها دارد. مثلا می خواهند به کشوری حمله کنند در این صورت برای جلوگیری از مزاحمت احتمالی کشور همسایه برای آنها زمین لرزه آورده و با مشغول کردن آن کشور، برنامه های شوم خود را اجرا کنند.

دانشمندان زیادی معتقدند بسیاری از زلزله های اخیر، سونامی های بی سابقه، رواج بیماری های ناشناخته، ناپدیدشدن هواپیماها، فعال شدن آتش نشانها و جاری شدن سیلابهای بزرگ بخشی از فعالیت پروژه ی هارپ به رهبری آمریکا است که البته روسیه که به 80 درصد این تکنولوژی دست یافته از واشنگتن خواسته است از اجرای این برنامه در کشورهای آسیای میانه خودداری کند که ظاهرا کاخ سفید از این امر سرباز زده است.

اگر اهل تحقیق و تفحص علمی باشید با قدری جستجو در اینترنت به راحتی خواهید دریافت که احتمال اینکه این همه بلایای طبیعی در جای جای کشور عزیز ما حاصل این پروژه آمریکایی بوده به مراتب بیشتر از این است که بگوییم این سیلابها و زلزله های بی سابقه در منطقه حاصل قهر و غصب خدا است.

به هر حال تحقیق بیشتر در این زمینه را به طالبان علم وامی گذاریم چرا که مقامات دولت جدید کابل آنقدر سرگرم بریز و بپاش هستند، که وقتی برای فکرکردن نداشته ندارند. اگر آنها اهل تفکر و تعمق در مسایل علمی و سیاسی بودند، اکنون حال و روز ما اینگونه نبود.

کد (6)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   بسیار معلومات علمی و فناوری خوب است امید در جهت مثبت استفاده گردد.
عبدالله ریحان

>>>   خبر هایی جدید حاکی آن استه که ایران برای سومین دفعه بعد از افغانستان و خلیج فارس پهباد امرکیهایی ها را دوباره به چنگ آورده است این دفعه پرنده آمرکیا یی ها در بلوچستان ایران سقوط کرده است.

>>>   سلام چرا اشرفغنی از مردم مظلوم حمایت نمیکنه

>>>   سلام اسم من فرید ازولسوالی کشم ولایت بدخشان چرا سربازان افغانهای ما پول خور شدن چرا مردمی مظلوم را ازار وازیت میکنن


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است