آمادگی بامیان برای جشن پایتخت فرهنگی سارک
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۱۴    ۱۳۹۴/۳/۷ کد خبر: 95840 منبع: پرینت

بامیان برای روزهای جشن معرفی پایتخت سارک آماده می شود.

مسوولان امنیتی در ولایت بامیان می گویند: تدابیر ویژه امنیتی برای جشن اولین پایتخت فرهنگی سارک در باميان گرفته می شود.

معاون ارشد امنیتی وزارت داخله کشور نیز با تایید این خبر گفت: در روزهای جشن سارک تدابیر ویژه امنیتی در سطح ولایت بامیان و شاهراه های مواصلاتی منتهی به این ولایت گرفته می شود.

گفته می شود تا 9 روز دیگر ولایت بامیان میزبان مقام های بلند پایه حکومتی كشور و وزرای فرهنگ کشورهای عضو سارک در جشنواره اولین پايتخت فرهنگی سارک می باشد.

بامیان در سال 2015 میلادی به دلیل داشتن صدها آبده تاریخی و باستانی و مناظر زیبای طبیعی به عنوان اولین پایتخت فرهنگی سارک انتخاب شده است.

کد (18)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   به به کاش من هم بودم

>>>   ببینیم و تعریف کنیم! اگر بدتر از شرایط غزنی نشد من تعجب میکنم!
زمان از ایران

>>>   تنديسهاى بودا در باميان و اعداد و بزرگى پیکر ها...اين دولت متقلب حتى پيرامون اندازه گيرى پيکره هاى باميان جعل و تقلب کردجهل چگونگى حاکمان افغان است . فرق بين اندازه بتها و تالارهاى که در آن بتها استاده اند مد نظر گرفته نشده است. ارتفاع اتاق يک انسان هم بلندتر است از ارتفاع يک شخص!
درست اين پيام است: آغاز پيام از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد پیکر ۵۳ متری بودا در یک تالار و یا غارکوه سنگی قرار داشت و یا تراشیده شده بود که ارتفاع اش ۵۸ متر اندازه‌گیری شده است. پیش از انفجار و نابودی اش زینه مارپیچی و پله‌های در پهلوی پیکره‌ها بود در سنگ کوه پاره تراشیده شده بود که گردش گران و دبیرستانی‌ها بالای فرق سر بودای بزرگ بالا می‌رفتند و در آنجا سقف تالار اش با تصویرهای شخصیتهای مدنیت‌های گوناگون نقاشی شده بودند که با شخصیت‌های هندواروپایی مانند تصویر گريکوباکترى , رومی و رومن کاتولیکی شباهت داشتند. عده از دانشمندان این نظریه را مردو می‌دانند زیرا در آن زمان دین عیسویت وجود نداشت. واما باستان شناسان اروپایی گذشته تراشیدن این پیکره‌ها را بین سال‌های ۳۰۰ و ۷۰۰ میلادی می‌دانند که دین عیسویت از سوی روم شرقی "استان بول" (کنستانتین) امپراتوری روم شرقی (بيزانس) عیسویت را به نواحی شرقی ایران زمین آوردند. پیکر ۳۵ متری بودا در یک تالار و یا غارکوه سنگی باارتفاع اش ۳۸ متر اندازه‌گیری شده است. یعنی که بلندی اتاق شاهمامه دو متر از تندیس بزرگ‌تر اند. هنوز بزرگی تندیسهای حتی از سوی باستانشناسان معتبر به ارتفاعات گوناگون پنداشته شدند. واما گروه پژوهشی دانشگاه ارتش آلمان مونشن (مونیخ) بلندی را در سال ۲۰۰۳ میلادی اندازهگیری کردند که ارتفاع تاقچه‌ها ۵۸ متر و ۳۸ و ارتفاع پیکره‌ها که به همان اندازه می‌باشند که باستان شناسان در سالهای ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ میلادی بدون نور لیزر اندازه‌گیری کرده بودند. پژوهشگران دانشگاه نظامی مونیخ اندازه‌ها را، برای اندازه صلصل از پا تا سر ۵۳ متر و دیگری ۳۵ متر اندازه کردند.[۳] صلصل که زن اش مامه شاه بود در تختی استاده بود و نه در روی زمین. اگر به اعداد پیکره‌های بامیان نگاه ژرف کنیم می‌یابیم که یک عدد عکس عدد دیگراند. صلصل سمبول مرد گقته شده و شاهمامه سمبول زن، درمیان این دو، ۸ واحدی کوچک دیگری وجود دارد که نماد از فرزندان می‌باشد طرزی یک تندیس خوابیده را خواست ثابت نماید که هزار فوت یعنی برابر به برج ایفل باشد و در خارج از افغانستان به اندازه ۳۲۳ متر گفته شد که نمونه نیاکان است. این دو از هم در فاصله واحد ۸۰۰ متری قرار داشتند. روش زردشتی و درادیان هندویسیم عدد هفت عدد مقدس گفته می‌شد. در دین بودایی به همین هفت نیکوی راه هشتم (تمرکز نیک) به عنوان راه اصیل هشتگانه افزوده شد. عدد هشت عدد مبارک شد." پايان پيام

>>>   آِازراه های خاکه وسرک خام به بامیان می روندوبعدهم باهریکین روشنایی تامین می شود.اگردراین چندماه برق کشی کرده یاازمولداستفاده کنند!!!
توسعه مکانهای توریستی باید ازاولویتهای وزارت اطلاعات به جای توسعه بیهوده انواع رسانه های بیمحتواباشد
شیوا.کاندیداحتمالی بلخ


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است