دانشگاه جوزجان، مركز فسادهاي گوناگون!
تلکس شایعات 
تاریخ انتشار:   ۰۹:۲۹    ۱۳۹۱/۵/۳۰ کد خبر: 40283 منبع: پرینت

سالهاست كه فسادهاي گوناگون انجنير گل احمد رئيس دانشگاه جوزجان در ميان اقشار مختلف باشندگان جوزجان مطرح است.
از يك محصل گرفته تا استاد دانشگاه ،‌ از ملازم گرفته تا مدير ليليه،‌ از خانواده هاي محصلين گرفته تا مسئولين ولايت در مورد فساد هاي گوناگون اخلاقي و مادي وي سخن ميزنند.

در اين اواخر سه مورد جديد اختلاس رئيس دانشگاه جوزجان نيز افشا گرديد. دو مورد آن در سال گذشته بنام اعمار يك باب دوبي خانه به ليليه محصلين و ترميم مهمانخانه دانشگاه اسناد تهيه نموده و مصارف صدها هزار افغاني را از رياست مستوفيت ولايت جوزجان كشيده است.

مورد سوم آن كه در يك ماه اخير رخ داده است نهايت جالب ميباشد. زمانيكه عبيدالله عبيد وزير تحصيلات عالي بعد از احراز كرسي بخاطر بررسي دانشگاه هاي صفحات شمال به شبرغان ميرود، ظهر آن روز در هوتل شهرداري شبرغان مهمان والي ولايت جوزجان ميگردد. اما بعد از برگشت وزير تحصيلات عالي به امضاي رئيس دانشگاه جوزجان اسناد 150 غوري برنج و ساير ضرورت هاي آن را از هوتل مرواريد تهيه نموده و اقدام كشيدن پول وي را از مستوفيت ولايت جوزجان مينمايد.
خوشبختانه تمامي اسناد اختلاسات رئيس دانشگاه به وزير تحصيلات عالي رسيده و از طرف رياست تفتيش وزارت بررسي گرديد. رئيس دانشگاه جوزجان دليل اقدام به اختلاس خودرا اعادهْ‌ مصارف تحفه هاي قيمت بهاي كه در جريان سفر وزير تحصيلات و همراهانش تقديم نموده بود،‌ گفته است.

هيات موظف بر علاوهْ بررسي موارد متذكره با جمع از استادان و روْساي ديپارتمنت هاي مختلف جلسه خصوصي گرفته و ساير مشكلات اخلاقي رئيس دانشگاه را به بررسي گرفته. استادان دانشگاه از موجوديت فساد اخلاقي وي آشكارا صحبت كرده و حتي از سپري نمودن يك شب حبس در نظارت خانهْ‌ مديريت جنائي قومنداني امنيه ولايت جوزجان به دليل رابطه نا مشروع و دستگيري مستقيم اش از خانهْ‌ يكي از شاگردانش نيز شهادت داده اند. كه در آن زمان در اثر مداخله و وساطت مستقيم محمد هاشم زارع والي اسبق ولايت جوزجان رها گرديده بود.

همچنان دايم الخمر بودن و حتي گشت گذار وي در حالت نشه در داخل صنف ها به مراتب به مشاهده رسيده است. بعضي از فسادهاي اخلاقي كه ياد كردنش شرم آور بوده و لايق شاْن يك انسان تحصيل كرده نميباشد.

جاي تعجب اينجاست كه با وجود علني بودن اين همه فساد و اختلاس كه سالها شكايت آن به وزارت محترم تحصيلات عالي رسيده و بررسي هاي متواتر موضوع را ثابت نموده،‌ هيچ اقدامي در مورد وي گرفته نميشود. بعضي از معلومات جديد نشان ميدهد كه اينبار نيز مثل سابق محمد عالم ساعي والي ولايت جوزجان اقدام به حمايت وي كرده است.

جاي نهايت شرم خواهد بود كه باوجود اسرارهاي متكرر مجموع استادان دانشگاه جوزجان و محصلين كه از تمامي جريانات آگاه استند باز هم اين مقامات بخاطر دفاع از يك فاسد اخلاقي و مالي كه به صفت سركردهْ‌ مركز اكادميك و مركزي مقدس تحصيلي كه اولادهاي مردم در آنجا آموزش مي بينند،‌ بكند.

يكي از دلايل كه آقاي ساعي والي ولايت جوزجان از وي حمايت ميكند به تمام كارمندان و استادان دانشگاه جوزجان واضح و آشكار ميباشد كه سال گذشته رئيس پوهنتون جوزجان خانم والي را بر خلاف تمام معيارات كدري به صفت استاد پوهنحي شرعيات دانشگاه جوزجان استخدام كرد. از اينرو والي جوزجان مديون احسان رئيس دانشگاه بوده و با قبول تمام فسادهاي مالي و اخلاقي وي باز هم دفاع مينمايد.

خواهش ما اول از وزارت تحصيلات عالي اينست كه مطابق قانون و فرمان اخير رئيس صاحب جمهور افغانستان موضوع را بيطرفانه و به رويت اسناد بررسي و فيصله نمايد و مثل رئيس صحت عامه ولايت جوزجان رو سياه و شرمنده بسازند.
در غير آن از سارنوالي و پارلمان افغانستان خواهشمنديم در زمينه مداخله بيطرفانه نموده حق را از نا حق جدا نمايد.

يكتن از محصلين كه بخاطر ناكام ساختن عقدهْ از ذكر نام خود ابا ميورزم


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   بيجاره جه خورده كه بشت اش را كرفتيد
در مقابل احتلاص عاى صد مليونى زره ى هم نيست
تشكر

>>>   قضاوت مشکل است که بگوئیم تا چی حد چنین ادعاهای واقعی است ... د ر هرصورت بهتر بود که نویسنده هویت خوده مشخص میساخت
ایمان از هرات

>>>   جان بیادر کی او را برطرف کرده و به میز محاکمه بکشاند؟ عبیدالله عبید؟ او که خود تا گلو غرق فساد های گوناگون است. از راه همین مفاسد وزیر شده و بخاطر حفظ چوکی وزارت از هیچ کاری هم رو گردان نیست.
اگر زنباره گی بد اخلاقی است، که در این جای هیچ شکی نیست، پس خود ... تحصیلات هم درجه یک زنباره است. هذا القیاس رشوه و تحفه دهی و تحفه گیری هم در قاموس جناب وزیر ابزاری برای ترقی و رشد بشمار میروند.
پس تا همین مکتب است و این معلم- حال طفلان خراب می بینم.

>>>   بیچاره وزیر تحصیلات عالی چی تصمیم در باره خواهد گرفت او خود سر تا پا در فساد اخلاقی و مالی آغشته است از سابقه وی در پوهنتون طبی کابل همه محصلین و استادان وهمچنان پارلمان دوره پانزده نیز کاملا آگاهی دارد.
که منجربه دادن عدم رای اعتماد بوی گردید.این اراکین بلند پایه چنان در فساد های گوناگون غرق اند که نمیشود کوچکترین انتظار ازآنان داشت.
پ. امیری از پوهنتون طبی کابل

>>>   به کی میګویید برادرقندم وزیرصاحب خودش غرق فساداخلاقی است ایاخبرندارید که دوسال بیش یک دختر۱۴ساله بعداز ازار واذیت جنسی به نکاح ګرفت ریس باید همینجوری باشد.

>>>   تا وقتيكه خاندان رئيس جمهور آغوشته فساد باشد، مردم نيز دست از فساد نخواهند برداشت. بطور مثال نمونه از مفسدين اعضاي فاميل رئيس جمهور، آقاي عزيز الله كرزي سفير افغانستان در روسيه مي باشد. اين جناب كاكاي رئيس جمهور است، ... و چندين سال است كه در كشورهاي مختلف فقط بصفت سفير تعيين ميگردد. در هر جا كه كار كرده گلها را آب داده است. ... و هديه هاي گرانبها از تجاران افغاني و خارجي، مقرري ها در بدل پول و وادار ساختن دپلوماتان به ترك وظيفه جز عادت اين سفير گرديده است. وزارت امور خارجه چندين مرتبه موضوع را به رياست جمهوري گوشزد نمود ولي متاسفانه رئيس جمهور حاضر نگرديد كه اقدامات لازم نمايد. طبعي است كه كاكايش است.
بريالي صابر بريا - مسكو

>>>   حال دیگر جای سوال نیست که این حکومت مقسدین است.

>>>   با موارد که در ... موافقم اما باید متذکر شد محمد هاشم زارع بخاطر از او حمایت میکرد که باجه او میشود و باید گفت که استخدام یک خانم بی سواد که...میشد به حیث استاد در پوهنحی علوم اجتماعی یکی از خیانت های بزرگ این شخص میباشد و در مقابل این کرده او والی سابقه از او حمایت میکرد

>>>   استخدام استادانیکه بدون درنظرداشت لیاقت یکی از عمده ترین خیانت در دانشگاه ها میباشد بطور مثال... که یکی اقارب دوستم میباشد شایسته استادی در یک مکتب را ندارد چه رسد به استادی دانشگاه کاملاً ... میباشد به حیث استاد استخدام شده است
خدا یار جان محصلان که در زیر دست این استادان درس بخوانند

>>>   اینگونه جرایم باید با شواهدخاص و عادل و با حضور دو طرف دعوا باشد .خوبی اسلام این است که اتهام بدون اسناد خصوا اخلاقی که با ابرو و مال افراد میانه دارد بدون اثبات جرم است و مجازات دارد .لکن این برادر یا خواهرماباید با مدارک و ثبوت کافی نسبت این مورد اقدام مقتضی ازطریق نهاد های عدلی و قضایی نماید .اتقادهای فرهنگی در دانشگاه که مهد فرهنگ و نواندیشی و اصلاح باشد و دیگران را صلاح نمایند بسیار زشت است .
نواندیشان بلخ

>>>   این ظالم با یم محصل خوبصور ازدواج کرد. در حالی که قبلاً متاهل بوده است. ولی اینبار را یک دختر خوش اندام مقبول و جوان ازدواج کرده است. هنوز هم کاسه شهوتش پر نشده و میخواهد با دیگر محصلین اناث رابطه قایم کند.
محمود شبرغان محصلین اناث هر مشکل که داشته باشند. خواه قانونی و یا غیر قانونی ..

>>>   دوستان عزیز!
تمام گفته های بالا درست است اما کو گوش شنوا والی ولایت لاف ازعدالت میزند او هم ازرییس پوهنتون قرضدار است. گل محمد بچیم کارته کو پشت گپ های مردم نگرد . چند روزه دنیا است تیر میشه بدون ازو مردم جوزجان چندان...نادرند.
مسلم ازمزار

>>>   خطاب به تمام مردم دانش دوست افغانستان!
مردم متدین افغانستان از بسیاری جریانات که در داخل پوهنتون جوزجان میگذرد آگاهی ندارند. این نوشته یک گوشۀ از فسادهای انجنیر صاحب گل احمد رئیس پوهنتون جوزجان را برملا میسازد. کارهای که اینجا صورت میگیرد خلاف شریعت و غرور افغانی میباشد. بعضی از خواهران محصل مجبورآ به راه های غلط سوق داده میشود. یکی از دلایل اصلی حمایت والی و معاون والی جوزجان همین پیشکش های نامشروع رئیس میباشد.
از مردم مسلمان افغانستان خواهش میکنیم که لطفآ اولادهای خودرا بخصوص دختران پاک دامن خودرا اجازه ندهند که در امتحانات کانکور پوهنتون جوزجان را انتخاب بکنند. در غیر آن باعث بدنامی خانواده ها و خراب شدن سرنوشت جگرگوشه های خود میشوند.
صابر

>>>   گل احمد خان رئیس دانشگاه جوزجان یک شخص ابن الوقت میباشد. هر والی که در ولایت جوزجان تعین میگردد در نخستین روز نقطۀ ضعف آن را پیدا کرده و با پیشکش های نا مشروع خدمتگذاری و چاپلوسی وی را شروع میکند.
زمانیکه جناب زارع والی بود از ضعف کبر سن و بی اطلاعی وی استفاده میکرد. در قسمت عالم ساعی از جوش جوانی اش استفاده کرد. خوب پیشکش های غیر مشروع وی به فقیر خان معاون والی خو مشهور زمین و زمان است.
دایم الخمر بودنش خو به باشنده گان هزارفامیلی شبرغان و تمامی مردم شهر شبرغان آشکار است. این شخص با استخدام های غیر قانونی به جنرال دوستم هم خدمت بزرگ را میکند.
بدون شک چندین تن از اقارب نزدیک و بیسواد جنرال دوستم را به صفت استاد پوهنتون استخدام کرده. تا زمانیکه این دولت بیکفایت، از وزارت بیکفایت و این حاکمان بیکفایت است اصلاح این پوهنتون غیر ممکن است.

>>>   اگر این مطالب و نظریات واقیعت داشته باشد اولا خو باید محصلینکه از موضوع اگاهی دارند با یک سازماندهی قوی را علیه این انسان فاسد براه اندازند تا شر این ... نجات یابند

>>>   جناب نوسینده مضمون!
صد فیصد گفته های تان را تایید کرده و اضافه میکنم که گل احمد یکی از... اشخاص است که در این مرکز علمی و اکادمیک مسولیت دارد، نمیدانم که مسولین دولتی چرا در این مورد حد اقل اقدام را نمیکند یکتعداد زیادی از فامیل ها که از اخلاق این ...که برای تمام مردم ما معلوم است نمیخواهد تا اولاد خود را به این پوهنتون بفرستد.
امید.اریم در این مورد وکلا ، مسولین و دیگر ارگان ها در مورد اقدام نموده و از ... مردم این ولا را نجات دهد
با احترام غمشریک

>>>   ازگل احمد خان وکیل ... و... معاون ولایت ... و سواد هم ندارند وخودشان نیز آلوده به فساد هستند ، حمایت جدی مینمایند. تشویش نداشته باشید زور دیگران (وکیل فرهمند...) نمیررسد.
یک استاد ازجوزجان

>>>   ای مردم جوزجان!
اگر همه شما به این امر معترفید که اقای رییس پوهنتون جوزجان ادم نادرست است چرا اورا بر نمیدارید از شما بیشتر کسی زور ندارد اگر به زور خود باور داشته باشید همه به پوهنتون حمله نمایید و اطرافش را محاصره کنید و دروازه اش را ببندید تا ... و محصلین را از رفتن به درس برای یک روز ممانعت ورزید دیگر کار پایان دارد و خاتمه مییابد اگر به گیله بازی و عذر بپردازید این دولت او را ازین هم کلانتر میسازد زیرا میداند که او از همکیشان ایشان است پس از من بشنوید برای یک روز پوهنتون را محاصره کنید و به استادان اجازه دهید بیرون شوند ولی رییس را نگذارید تا بیرون شود و اهسته چند نفر برایش مراجعه کنید و او را... تا باشد دیگر خودش ورقه انفکاک خودش را برای شما تحویل دهد در غیر ان منتظر ارتقا مقام او باشید تا باشد دها دختر و پسر این وطن را بی عزت سازد
با احترام هموطن و پشتیبان شما

>>>   تمام مطالب که در بالا خواندم واقعیت دارد و اکثر مردم و تمام محصلین میدانند اما تا حال کس جرعت اقدام را نکرده است اما اینرا بدانید که چنین اشخاص در کشور ماو شما حمایت میشوند بطور مثال وزیر مالیه
یک تن از محصلین پوهنتون

>>>   دانشگاه هاهاها همه دانشگاه های افغانستان... است.

>>>   هرکه میخواهد به خواست خود دلبری جوید. اول اینکه اینجیر گل احمد را جنرال دوستم مقرر نکرده بلکه استاد پولیتخنیک کابل بود . و میپردازیم به گفته های دیگر . گویند کاسه ئ چینی صدا می کند خود صفت خویش هویدا می کند و یا به قول دیگر پسته بی مغز اگر دهن وا می کند رسوائی خویش بیان می کند . ارجمند دوست و دوستان !
به گذشته تربیه معلم ، ... ، تحصیلات عالی یکبار توجه کنید که نه استادان هویت استادی داشت نه تحصیل و دانش اکادمیک به گونه معیاری بود و از پوهنتون هیج نام و نشان وجود نداشت . کی بود ؟ کی آمد ؟ و کی کار کرد ؟ که جوزجان صاحب پوهنتون و استادان صاحب هویت شدند افسوس صد افسوس که نمک خورده نمکدان میشکنند . و یا به عباره دیگر طفل دامن گیر من آخر شد گریبان گیر من . گویند خاک خشک چسپ ندارد و آب روان با ... مردار نمی شود . هزاران لکه ئ بد نامی را به آدرس شخص رئیس پوهنتون اگر حواله میکنید این ناشی از قدرت طلبی و خواب آرزو های گذشته و آینده است که تعدادی از انگشت نما ها بر سر دارند و پندانه میشمارند و دال میچینند . گفتید صد هزار افغانی به نام مهمان خانه و دوبی خانه کشیده شده اگر با صد هزار افغانی یک مهمانخانه و دوبی خانه اعمار شود چقدر خوب است که ابروی پوهنتون خواهد بود مگر خود شما قضاوت کنید آیا در شرایط کنونی با صد هزار یک باب اطاق اعمار میشود ؟ مگر اینکه پوهنتون یک مهمانخانه با چهار اطاق با سیستم آبرسانی و برق و دوبی خانه برای محصلین ذکور لیلیه را دارد که در سایر پوهنتون ها کمتر دیده میشود . مورد دیگری را که شما ذکر کرده اید به کلی غلط بوده که افراد وسیله ئی در این مورد اسناد جهلی را به گونه آب خت کن و ماهی بگیر ساختند و پرداختند افسوس به حال شان . موضوع خانم والی جوزجان را ذکر نمودید کاش ریاست پوهنتون صلاحیت تقرر را میداشت مگر اینکه شما خوب میدانید که مقرری چگونه صورت میگیرد و صلاحیت پذیرش را کی ها دارند بیاید سر بر گریبان برده عادلانه قضاوت کنیم از دروغ گفتن دوری جوییم که منزل دروغ کوتاه است پوهنتون را مرکز سیاست نسازیم و توجه به اولاد این وطن داشته باشیم .
با احترام توران کبیر محصل پوهنتون جوزجان

>>>   در پوهنتون جوزجان گل احمد زیاد ... را تربیه کرده جی محصلین باشه استاد و از جمله انجینر ... و انخینر ... که از طبقه اناث است از حمله محصلین بد اخلاقی نام داشت به صنف خود و هم بی سواد یا 17 نمره به حاظری بود که امروز استاد به یکی از پوهنحی این پوهنتون میباشد


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است