این میوه ها هسته کشنده دارند
 
تاریخ انتشار:   ۰۸:۱۷    ۱۴۰۰/۳/۱۹ کد خبر: 167328 منبع: پرینت

دانشمندان بیولوژی برخی بخی از انواع میوه‌ها را نام بردند که هسته‌های سمی دارند و به هیچ عنوان نباید خورده شوند.
به گزارش اسپوتنیک، به نقل از Al Arabiya دکتر محمد ایهاب فواد، رئیس گروه زیست‌شناسی در مرکز تحقیقات ملّی مصر، گفت: «مغز بعضی از میوه‌ها حاوی هیدروسیانیک، اسید معدنی و مایع بی‌رنگ بسیار سمی است که اسید پروسیک (prussic acid) نامیده می‌شود و می‌تواند مسمویت شدید ایجاد کند.»

این هسته ها شامل هسته های زردآلو ، آلو ، شفتالو ، سیب و بادام تلخ است.
او گفت:« این اسید در دانه‌های سیب و بادام به ویژه بادام تلخ وجود دارد؛ که حاوی مقادیر نسبتاً زیادی سیانید هیدروژن است؛که نوعی نمک‌های اسید هیدروسیانیک HCN است.»
او افزود:«این اسید در هسته دانه‌های آلو، شفتالو و زردآلو به خصوص در هسته دانه‌های بادام پوسیده وجود دارد؛ که طعم تلخی دارد و خوردن آن ممکن است به شکم درد و مسمومیت خطرناک منجر شود».

به گفته این متخصص خوردن مغز 100 دانه یا 190 گرم مغز دانه زردآلو کافی است که زندگی فردی را در چند ثانیه پایان دهد.
دکتر ایهاب می‌گوید: «خوردن 40 گرم مغز بادام تلخ کشنده و سمی است و میتواند به زندگی انسان پایان دهد.»
وی افزود: «این دانه‌ها در اثر رطوبت ممکن است مضر یا سمی باشند؛ زیرا در تماس با رطوبت، واکنش‌های شیمیایی در آنها رخ می دهد و منجر به آزاد شدن اسید هیدروسیانیک می‌شود؛ که این نوع اسید باعث مسمومیت خطرناک می‌شود.»

دکتر ایهاب همچنین گفت: «افرادی که مغز هسته‌ی دانه‌های میوه را می‌خورند خود را در معرض خطر جدی قرار می‌دهند؛ زیرا دانه‌های زردآلو و بادام خام نیز حاوی ماده‌ای هستند که پس از هضم به سیانید هیدروژن بسیار سمی تبدیل می‌شوند.»
او در مصاحبه با «العربیه» اظهار داشت: «این مواد سمی و کشنده اسید هیدروسیانیک زمانی به خطر جدی مرگبار تبدیل می‌شود که به میزان 24. 0 تا 97. 0 میلی‌گرم در یک لیتر، وارد خون شود.»

گفتنی است یک پژوهش جدید که توسط سازمان ایمنی غذا در اروپا انجام شد، نسبت به مصرف هسته‌ زردآلو، به دلیل داشتن ماده اسید سیانید، هشدار داده است.

کد (9)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
میوه
هسته کشنده
نظرات بینندگان:

>>>   یک موجود رنده چه حیوانات باشد بشمول انسانها که از نگاه بیولوژیکی مزبوط بخش حیوانات میشود و چه نباتات باشد و چه قارچ ها که کتگوری خود را دارند و ساختمان نیمه حیوانی و نیمه گیاهی دارند و چه مکروب ها و ویروس ها دارای خواص ذیل میباشند:
اخذ مواد غذایی.
رشد و نمو.
عکس العمل در مقابل جراحت.
تولید مثل.
تولید مثل انواع و اقسام مختلف دارد که شامل زوجی ث غیر زوجی میباشد.
زوجی از یکجاشدن جفت نر و ماده بمیان می آید و غیر زوجی در اثر انقسام حجرات.
میوه درختان در حقیقت بیضه درختان است که در انسانها بنام خایه یاد میشود.
در ختان بخاطری میوه میکنند که پرندگان بیایند و میوه های آنها را همراه خسته بخورند و پروار کنند و بروند جای دیگر و در زمین رفع حاجت کنند و خسته میوه در میان رفع حاجت پرنده،به زیر زمین دفن شود و در خت جدید نمو کند و بدینترتیب درخت ادامه نسل بدهد.
پس شما که میوه های در ختان را میخورید،در حقیقت ... های آنها را میخورید.
گل ها نیز بخاطری گل و بوی و عطر و شیره میکنند که،زنبور ها و پروانه ها بیایند و بالای گلهای آنها بنشینند و شیره آنها را بخورند و با پاهای خویش گرده آنها را بگیرند و بالای گل های دیگر بنشینند و بدینصورت گرده افشانی کنند و تولید مثل کنند.
درینجا پروانه ها و زنبور ها،یک رقم مرده گاوی گل ها را میکنند.
در اطراف و قریه جات افغانستان نیز یگان دختر های نو جوان شده،آرایش میکنند و چشم های خود را سرمه میکنند و لب های خود را لب سیرین میزنند و از کنج دروازه کله کشک میکنند و یگان نفر که تیر میشود،او را میبیند و خوشش می آید و خواستگار روان میکند تا او را برایش خواستگاری کنند.
این که شما خواستگار ها را چه مینامید،اختیار دارید.
بنأ در طبیعت هر زیبایی را که میبینید،بخاطر ادامه نسل است و از صد ها میلیون سال بدینسو در روی کره زمین وجود دارد.
حالا این که چرا بعضی درختان میوه خستهدهای تلخ دارند،فکر نمی کنم که دل شان ادامه نسل شان نباشد.
شاید پرندگانی باشد که خسته های تلخ را خوش داشته باشند،مثل بعضی آدم ها که مرچ را خوش دارند،از همین خاطر این درختان خسته تلخ دارند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است