در سال جدید، پشتیبان نیروهای امنیتی باشیم
سال 1395، سال دشواری های امنیتی برای مردم و حکومت بود که پشت سر گذاشته شد، از مردم می خواهیم در این سال جدید نیز همواره پشتیبان قوی برای نیروهای امنیتی کشورشان باشند 
تاریخ انتشار:   ۱۱:۰۹    ۱۳۹۶/۱/۱ کد خبر: 130698 منبع: پرینت

سال 1395، سال دشواری های امنیتی برای مردم و حکومت بود که پشت سر گذاشته شد. امروز که در خط مقدم جنگ با هراس افکنان هستیم، لازم است مردم با تمام قوا، پشتیبان نیروهای امنیتی کشورشان باشند.

مراسم جهنده مولا علی امروز سه شنبه اولین روز ماه حمل 1396 در بلخ برگزار شده است و در این مراسم معاون رییس جمهور، اعضای کابینه و اعضای هر دو مجلس شورای ملی حضور دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رساني افغانستان(afghanpaper)، سرور دانش، معاون دوم ریاست جمهوری در مراسم نوروزی در مزار شریف پس از قرائت دعای تحویل سال گفت: در بهار و نوروز، طبیعت لباس نو بر تن می کند.

دانش، ضمن سپاسگذاری از کمک های جامعه جهانی به افغانستان گفت: سال 1395، سال دشواری های امنیتی برای مردم و حکومت بود که پشت سر گذاشته شد، از مردم می خواهیم در این سال جدید نیز همواره پشتیبان قوی برای نیروهای امنیتی کشورشان باشند.

معاون دوم ریاست جمهوری، از خطر رشد هراس افکنی در افغانستان صحبت کرد و تصریح کرد: هم اکنون 20 گروه هراس افکن در کشور فعال هستند و از شورای امنیت خواسته ایم و باز هم می خواهیم که بر کشورهای حامی هراس افکنان فشار بیارود تا منابع این گروه ها قطع و جلوی گسترش شان گرفته شود.

وی در همین باره، از تمام گروه های درگیر جنگ خواست تا به پروسه صلح بپوندند و افزود: تامین عدالت از اصول اساسی کشور است، افغانستان امروز در خط مقدم جنگ با هراس افکنان است و جامعه جهانی مسوولیت دارد در این جنگ ما را کمک و همراهی کند.

دانش، در خصوص روش برگزاری انتخابات پیش رو اظهار کرد:کار روند برقی سازی انتخابات ادامه دارد و انتخابات آینده به این شیوه برگزار خواهد شد تا جلوی هر گونه تقلب در آن گرفته شود و هم اکنون نیز اصلاحات انتخاباتی پیشرفت خوبی در کشور داشته است.

این مقام کشور، در خصوص فعالیت حکومت در امر مبارزه با فساد گفت: تا کنون کار چندین پرونده قضیه فساد اداری نهایی شده است و حکومت در این راه مصمم است چرا که تامین عدالت در قانون کشور، از اصول اساسی گفته شده است.

کد (26)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   مردم امروز مردم دیروز نیستند که هر تتار و نانبای برایشان هر چیزی بگوید انرا کور کورانه قبول کند اگر چنین بود ادعای کاذب طالبان ترورست ادم کش را که میگویند ما خواهان عدالت و حکومت اسلامی هستیم قبول میکردند که شاید راست بگوید اما عمل شانرا با دروغ های شاخدار شانرا دیدند وشنیدند از ان خاینینطالبان ترورست متنفر اند همانطور از همین حکومت که معاون ریاست جمهوری ان جناب دانش صاحب است نسبت دروغ هاو خاک زدن ها بچشم مردم بخاطر حفظ چوکی و مقام شان میبینند و حرف و عمل شان به مانند حامد کرزی ریس جمهور دروغگوی اسبق است مردم روز تا روز از این حکومت هم دلسرد شده و حرف های دلخوش کن بی عمل شانرا باور مند نیستند اگر حکومت موجود در رویکرد شان تغیرات مثبت نیاورند و صادقانه با مردم برخوردنکنند وخدمتگار واقعی مردم نشوند بدون کذب و دروغ و دوکه و فریب صادقانه رفتار نکنند بیقین که مانند گروه طالبان ترورست منفور مردمان کشور ما قرار خواهند گرفتند .

>>>   ایا معاون دوم ریاست جمهوری که در مراسم عید بین المللی نوروز به جایگاه تاربخی نوروز ،بلخ باستانی و ام البلاد کهن تشریف برده اند،از کورملا ها و چله ملا ها اجازه اشتراک درین مراسم فرهنگی و تاریخی را اخذ نموده با خیر؟

>>>   Abdul Hai Khurasani
سياست نوروز ستيزى نرم حاكمان افغان( پشتون)افغانستان عليه نوروز در ابعاد ملى و بين المللى !
الف : در ابعاد ملى
چرا هيچ يك از حاكمان افغانستان به مناسبت تجليل از جشن بزرگ باستانى، آغاز سال نو هجرى شمسى و تجليل از نوروز به مركز و زادگاه نوروز، شهرمولانا و زادگاه و آرامگاه فرزند فرزانهء بلخ زردشت، به بلخ سفر نمى كنند؟
تاريخ سياسى معاصر ما بخاطر ندارد كه شخص اول كشور بمناسبت تجليل از نوروز شخصاً به بلخ سفر نموده باشد و نوروز را به عنوان يك مناسبت استراتيژيك و راهبردى مدنظر قرار دهد.
خصوصاً از توافقنامه بن به بعد هميشه يا معاون اول ، رياست اجرائيه و معاون دوم كه معمولاً هم از اقوام غير افغان ( غير بشتون ) مى باشند سفر نموده اند .
اين رفتار حاكمان افغان ( پشتون) ريشه در نگاه استراتيژيك انها در نوروز ستيزى و گوشه اى چشمى به كشور هاى خارجى منطقه مى باشد.
در ترمينالوجى كاربردى رهبران افغان ( پشتون) در مجموع واژه نوروز در اولويت قرار ندارد ، بلكه عمداً سعى مى شود بجاى واژه مبارك نوروز از كلمات جشن دهقان ، ميله گل سرخ ، جهنده بالا ، سال نو ، بهار ، جشن نهال شانى و غيره استفاده شود و اينها همه حاكى از بى مهرى نسبت به فلسفه اى اصلى نوروز مى باشد.
ب: در عرصه ء بين المللى
دستگاه ديپلماسى افغانستان هيچگاه از نوروز به عنوان يك مناسبت ملى در مجامع بين المللى دفاع نكرده و زمينه را چنان براى كشور ايران فراهم ساخته است كه امروز متأسفانه از رئيس جمهور امريكا تا صدراعظم كانادا و از نخست وزير انگليس تا وزير امور خارجه آلمان ... همگى فكر مى كنند نوروز متعلق به ايران است و در پيام هاى نوروزى خود ضرورتى نمى بينند تا نامى از زادگاه اصلى نوروز و مردمان ان ببرند.
همانطوريكه با مبارزه بى امان و جهاد فرهنگى و هويتى جوانان بيدار ما حمله ى تروريست هاى هويتى و تمدنى به شأن نوروز در نطفه خنثى شد و عظمت جشن نوروز صداى جهل و تعصب افراطيان را كمرنگ ساخت انشاءالله همه اى موانع در مسير احياء هويت و باز آفرينى تمدنى ما از ميان برداشته خواهد شد و ما انشاءالله پيروز و موفق هستيم ، زيرا حق ، عدالت و انصاف و خرد با ماست .
بار ديگر جشن فرخنده نوروز مبارك و خجسته باد و تا باد رنگين تر بادا !

>>>   داکتر صاحب نجیب الله در سال ۱۳۶۸ غرض اشتراک در عید بین المللی نوروز به بلخ باستان تشریف برده بودند.

>>>   دانش آغا!!!
در سال جدید بجای پشتیبانی از نیروهای امنیتی حصارها و دیوارهای کانکریتی خانه های تانرا تا ده دوازده متر بالا ببرید، اولادها و وابستگان تانرا لا اقل در ایران مسکون سازید!!! مانند کرزی که در سرک وزارت خارجه در پهلوی دفتر ملل متحد سه چهارم حصه سرک عمومی را برای دیوار کانکریتی 10 متره خانه اش بند انداخته، غم خود و اولادهای حرامخور خود را بخورید!!!
شما دزدها و پشتیبانی از نیروهای امنیتی؟؟!!


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است