|
دیدار معاون رییس جمهور با نماینده ملکی ناتو
|
|
|
تاریخ انتشار:
۰۷:۴۷ ۱۳۸۹/۵/۶ |
کد خبر:
12634 |
منبع: |
نسخه چاپی
 |
|
به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، مارشال محمد قسیم فهیم، معاون اول ریاست جمهوری روز سه شنبه با مارک سدویل، نماینده ملکی ناتو در کشور دیدار کرد.
بر اساس معلومات دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری، در این دیدار مارشال فهیم وضعیت در افغانستان را به تناسب چند ماه گذشته مثبت تلقی نمود و گفت که برای مقابله با مشکلات جاری در کشور نیازمندی جدی وجود دارد تا با تدبیر و حوصله مندی به تمام قضایا رسیدگی شود.
معاون اول ریاست جمهوری افزود که که پیشبرد جنگ افغانستان به هماهنگی جدی نیروهای ما نیاز دارد و زمانی که این هماهنگی با برنامه های دقیق همراه شود، پیروزی از آن ما خواهد بود.
نماینده ملکی ناتو در این دیدار اوضاع افغانستان را در حال تحول خواند و تأکید کرد که همه نیروهای ناتو و ائتلاف بین المللی در افغانستان در جهت پیروزی بر دشمن و ثبات یابی افغانستان کار می کنند.
نظرات بینندگان:
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است
|