تصرف و آزاد سازی خواجه غار در 40 دقیقه
 
تاریخ انتشار:   ۱۳:۱۸    ۱۳۹۵/۶/۱ کد خبر: 119918 منبع: پرینت

ولسوالی خواجه غار ولایت تخار از تصرف طالبان در آمد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper)، این ولسوالی بامداد امروز دوشنبه اول سنبله 95، پس از درگیری میان نیروی های امنیتی و طالبان به تصرف طالبان درآمد.

والی تخار پس از آن اعلام کرد که طی یک عملیات گسترده به کمک نیروهای ویژه ارتش این ولسوالی دوباره بدست نیروهای دولتی کشور درآمده است.

ولسوالی خواجه غار تنها 40 دقیقه در تصرف طالبان بود.

کد(24)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   بایذ اضافه نمود که از طرف دیگر ،شادی باز های ارگ در فکر این نیز میباشند ، همان‌گونه که کشور های ناتو را به چالش کشیده اند ،میخواهند که به بهانه ناامنی ها و تشدید جنگ در سمت شمال از روسیه و بعضی کشور های آسیایی نیز حق و جزیه بگیرند. و به حکومت ضد منافع ملی خویش بقای حیات دهند..

>>>   کافی است برای طالبان. طالبان که خود شان می دانند برای حکومت کردن نمی جنگد تا در این مناطق باقی بمانند بلکه خراب کاری و چور و چپاول را انجام داده و خود شان از منطقه خارج می شوند.

>>>   تاجیکان در 200 متری ارگ
در این روزها مذاکراتی میان رئیس جمهور و رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی در كابل در جریان است. تا هنوز برای هیچ‌کس معلوم نیست که نتایج این مذاکرات چه خواهد بود. اما قدر مسلم این‌است که اگر این مذاکرات به شکست مواجه شود و تیم اشرف‌غنی احمد‌زی همچون گذشته بر انحصار قدرت سیاسی پافشاری بورزد، سناریوی وحشتناکی برای آیندۀ افغانستان رقم خواهد خورد. اگر داکتر عبدالله عبدالله، رئیس اجرایی حکومت وحدت ملی، ناگزیر شود از دولت بیرون برود حکومت کنونی کاملاً زمین‌گیر خواهد شد. همین اکنون حکومت کنونی با هزار و یک مشکل بزرگ مواجه است و قادر به تحمل مشکلات بیشتر نیست. مسلماً رفتن داکتر عبدالله از حکومت، نارضایتی‌ها را گسترده‌تر از پیش خواهد ساخت و مشروعیت نیم‌بند حکومت فعلی را یک‌سره از بین خواهد برد.
تاجیک‌های افغانستان در حال حاضر از وضعیت موجود به هیچ صورت راضی نیستند و احساس می‌کنند که دست‌کم گرفته شده‌اند، اما با کنار رفتن داکتر عبدالله از حکومت، این قوم مهم و تأثیرگذار احساس خواهد کرد که در حقش ستمی تاریخی روا داشته شده است و بیش‌تر از پیش، از وضعیت کنونی ناراضی خواهد شد. مسلماً سرخوردگی مضاعف تاجیکان در برابر حکومت کنونی به رهبری حلقۀ ارگ، پیامدهای ریشه‌براندازی برای این حکومت خواهد داشت.
این را هم باید بدانیم که عقبۀ استراتژیک قدرت سیاسی در افغانستان را تاجیکان تشکیل می‌دهند که به تعبیر یکی از رهبران جریان مقاومت، همین اکنون فراتر از 200 متری ارگ را در کنترل خود دارند و عملاً در آن‌جا حضور فیزیکی دارند. کافی است همین اکنون یکی از فرماندهان صاحب عزم و ارادۀ مجاهدین تصمیم بگیرد که وضعیت سیاسی- نظامی را در کابل مختل کند، در آن صورت نه خبری از اشرف‌غنی خواهد بود و نه اثری از حنیف اتمر و اکرم خپلواک. تظاهرات گستردۀ مردم خیرخانه در 8 جوزای 1385 خورشیدی حتماً در خاطر حلقۀ ارگ نقش بسته است و به این زودی‌ها از یادشان نخواهد رفت. خارجی‌ها هم لابد این هشیاری و فراست را دارند که به خاطر حمایت از اشرف‌غنی، با میلیون‌ها تن از مردمان این آب و خاک در نیفتند و مقابلۀ نظامی نکنند.
مهران موحد

>>>   در این وطن فقط بزکشی است

>>>   به مهران !
هیچ تاجک آن چند دزد شاخدار را نماینده خود فکر نمیکند که بگوبد ع نماینده ماست یا عطا چور، اگر همان انـــارکلــــی هنـــــدو عــــــــادل باشد نماینده من همان است نه ع یا دزد دیگری بنام قوم

>>>   والی درتصرف خواجه غار رول مهم داشته وقهر مانی کرد
محمدخان(حیران) از ولسوالی ینگی قلعه تخار


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است