به کمیسیون سازی ها باور ندارم
من به کمیسیون سازی های حکومت هیچ وقت باور نداشته و ندارم. این کمیسیون ها فقط برای این تشکیل می شوند که احساسات مردم را فروکش کنند و خاک به چشم مردم زنند 
تاریخ انتشار:   ۱۷:۲۲    ۱۳۹۵/۵/۶ کد خبر: 118730 منبع: پرینت

در پیوند با حادثه غم انگیز دهمزنگ، فیصله بر آن شد تا کمیسیون حقیقت یاب شکل بگیرد و در راس کمیسیون دادستان کل کشور قضیه را بررسی کند اما نقدی که بر چگونگی این روش وارد است این است که کمیسیون های حقیقت یاب هرچند توانسته پاسخی آنی برای برخی پرسش ها باشد اما نتایج نسبی اقناع کننده را هم در قبال نداشته است.

ریحانه آزاد، عضو مجلس نمایندگان در برنامه «تحول» گفت: من به کمیسیون سازی های حکومت هیچ وقت باور نداشته و ندارم. این کمیسیون ها فقط برای این تشکیل می شوند که احساسات مردم را فروکش کنند و خاک به چشم مردم زنند. اگر اشرف غنی می خواهد این قضیه را جدی بگیرد باید نهادهای امنتیی و افرادی که در این موضوع زیر سوال هستند را بررسی دقیق کند و آنها را به مجازات برساند. تجربه های قبلی نشان داده است که این اتفاق هیچگاه نمی افتد.

وی، در خصوص مقصران این حادثه ابراز کرد: ابتدا نهادهای امنیتی زیر سوال هستند چراکه تعداد سربازان در آن روز بسیار کم بود، سربازانی هم که وجود داشتند چرا مسوولیت خود را ادانکردند؟ مگر آنها چه دستوری از افراد بالا دست خود گرفته بودند؟ چطور سران حکومت و نهادهای امنیتی می توانند امنیت خود راتامین کنند و خود در پشت کانتینرها در امن باشند اما امنیت شهروندان خود را نمی توانند تامین کنند؟

آزاد ادامه داد: اکثر جوانان ما در روز راهپیمایی توسط گلوله شهید شدند. نمی توانیم بگوییم افراد شلیک کننده چه کسانی بودند اما افرادی بی طرف باید آن را به دقت بررسی کرده و این عاملان را شناسایی کنند. مردم ملکی تفنگ به دست نداشتند بلکه مردمی بی دفاع بودند که به خیابان ریخته بودند و حق خودر ا می خواستند. امکان زیادی دارد که این شلیک گلوله ها از جانب نیروهای امنیتی انجام شده باشد و این شک وجود دارد.

نماینده مجلس، با بیان اینکه حمله روز راهپیمایی یک جنایت جنگی است، گفت: ارگان های امنیتی هم که نتوانستند به وظیفه خود عمل کنند مقصر هستند. حکومت افغانستان باید از ملل متحد بخواهد که این قضیه را بی طرفانه بررسی کند. دولت نباید در این قیه دخیل باشد بلکه باید کاملا بی طرف باشد.

وی، در پایان گفت: در حال حاضر مردم به کار حکومت، به کمیسیون حکومت بی باور و بی اعتماد هستند چرا که دولت بارها و در زمان های مختلف نشان داده است که توجهی به قضایا نداشته است بلکه چند روزی مردم را مشغول نگاه داشته و بعد از آن همه چیز فرو نشسته است. در حالیکه ما جان جوانان عزیز خود را از دست دادیم و صدهاخانواده داغدار شدند. حکومت این قضیه را فراموش می کند اما مگر خانواده های آنها این داغ را فراموش می کنند؟ آنها مگر جوانان خود را که سال ها برایش زحمت کشیده اند فراموش می کنند؟ آنها مگر عزیزان خود را فراموش می کنند؟

کد (30)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   شما که خود مسوول این بدبختی ها هستید هیچ ضرورت نیست که بالای کمیسون باور کنید یا خیر شما باید جناح خود را معلوم کنید یا دشمنی همرای حکومت و یا تابع حکومت نباید شب دزد باشید و روز پولیس.

>>>   خانم آزاد من عنوان یک شهروند افغانستان از شما میخواهم که مثله را جدی بگیرد و صدای مردم شوید از جامعه جهانی بخواهید بیاید این موضوع پیگری
کنند تا حقیقت روشن بشود شما هم وظیفه انسانی , ایمان , وجدانی و دینی دارید وهم چنان دیگر هم قطاران تان تا خون شهدا پای مال نشود به امید روزی عدالت وبرادری وبرابری در کشوری مان افغانستان
ابراهیمی از جاغوری

>>>   عزیزان هموطنی که متعلق به هرقومی که هستید سلام برشما
اینکه ما خواسته باشیم حکومت ضعیف افغانستان بتواندامنیت یک تظاهرات چندصد هزارنفری رابگیرد ، خواسته ی اشتباهی است.دلیلش اینست که انتحاری ملعون روی سرش دوتا شاخ ندارد که شناخته شود ومی بینیم حتی درپیشرفته ترین کشورهای جهان مثل فرانسه، آلمان وامریکا هم تامین امنیت صدفیصدمردم خیلی مشکل است چون مکانیزم نامنی ها خیلی پیچیده است.
اما ازطرف دیگر شعارهای داغ رهبران خام جنبش روشنایی خیلی شباهت به شعارهای آتشین خلقی ها وپرچمی ها دارد.وقتی احمد بهزاد گپ میزند وشعار میدهد خیال میکنی ببرک کارمل دوباره زنده شده است. اینکه مردم بیدفاع را به جاده ها بکشانیم وگوشت دم توپ بسازیم راه حل نیست. اینکه با کاپی نمودن ازکشور همسایه بگوییم توتاپ خط قرمز مااست دردی رادوا نمی کند.حتی همسایه که می گفت انرژی هسته یی خط قرمز مااست بلاخره باشیطان بزرگ به توافق رسید. بهتراست عزیزان جنبش روشنایی باحکومت به توافق برسند ومردم را دیگر به سرکها نکشانند وبه کشتن ندهند.قدرت طلبی درپشت شعارهای آتشین وبه بهای خون هموطنان از نظر دین واخلاق مردود است ومذموم.
یک هموطن شما

>>>   منطق اجازه نمی دهد که دزد را دزد محاکمه کند. جامعه جهانی متشکل از کشور های سود جویی هستند که از هر راه ممکن دنبال منفعت می باشند بنا بی هدر نباید دنبال جامعه جهانی برویم، تعیین سرنوشت و حل مشکلات فقط از آدرس افغان ها ممکن است.
احسان الله ایماق

>>>   شما که به این کمسیونها باور وعقیده ندارید. مردم عوام هم بالای شما وکیلان هم باور وعقیده ندارند واکثریت وکیلان این دوره از بدنام ترین دور وکلا از عصر ظاهر شاه به بعد است.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است