آیا آلمان فرمان اتحادیه را بدست می‌گیرد؟
 
تاریخ انتشار:   ۰۷:۳۰    ۱۳۹۵/۴/۷ کد خبر: 117549 منبع: پرینت

با نهایی شدن رای مثبت مردم انگلیس در خصوص خروج از اتحادیه اروپا، افراد بسیاری در انتظار اقدامات بعدی "آنگلا مرکل،" صدراعظم آلمان، هستند. مرکل در سخنرانی روز جمعه خود، پس از پایان همه پرسی انگلیس و اظهار ناامیدی از نتیجه آن، گفت: "آلمان علاقه و وظیفه ای خاص در موفقیت وحدت اروپا دارد."
باشگاه خبرنگاران: تصمیم شهروندان انگلیسی مبنی بر خروج از اتحادیه اروپا، آنگلا مرکل را در مقابل انظار عمومی قرار داده است.

به گزارش ای‌بی‌سی نیوز؛ با نهایی شدن رای مثبت مردم انگلیس در خصوص خروج از اتحادیه اروپا، افراد بسیاری در انتظار اقدامات بعدی "آنگلا مرکل،" صدراعظم آلمان، هستند. مرکل در سخنرانی روز جمعه خود، پس از پایان همه پرسی انگلیس و اظهار ناامیدی از نتیجه آن، گفت: "آلمان علاقه و وظیفه ای خاص در موفقیت وحدت اروپا دارد."

وی به این موضوع اشاره کرد که در برنامه ریزی آینده اتحادیه پیش دستی خواهد کرد و هم نوعانش از فرانسه و ایتالیا و همچنین رییس اتحادیه اروپا، دونالد توسک را برای گردهمایی برلین دعوت کرده است.

مرکل در راستای سیاست های گذشته‌اش، از 27 عضو دیگر اتحادیه اروپا درخواست کرد از انجام تصمیمات ناگهانی و بی فکر بپرهیزند. تصمیماتی که تنها باعث تفرقه میان اعضا می شود.

آلمان در گذشته در خصوص انجام اقدامات کنترل کننده در اتحادیه اروپا بی‌میل بوده است؛ اما در سال های اخیر نقش خود در زمینه های مختلف، از جمله حل مشکلات مالی منطقه یورو و بحران پناهجویان، را گسترش داده است. حتی با احتمال خروج یکی از اصلی ترین اعضای اتحادیه اروپا، آلمان ممکن است همچنان در خصوص به دست گیری ریاست این اتحادیه اطمینان نداشته باشد.

"گونترام ولف،" رییس اتاق فکر بروگل در بروکسل اظهار کرده است خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، وظایف آلمان و فرانسه را افزایش می دهد. از آنجایی که آلمان در میان این دو کشور از وضع بهتری برخوردار است، انتظار می رود نقش این کشور بیش از هر عضو دیگر اتحادیه اروپا افزایش یابد.

مرکل، در حالی که هنوز از حامیان بسیاری در آلمان برخوردار است، سال گذشته به دلیل سیاست پذیرش مهاجران با انتقادات بسیاری مواجه شد. مرکل به دلیل سیاست های اخیر خود ممکن است در انتخابات بعدی آلمان با رقبایی جدی مواجه شود و خروج انگلیس از اتحادیه اروپا نیز بی شک در این انتخابات تاثیرگذار خواهد بود.

با خروج انگلیس، آلمان یکی از بزرگ ترین متحدان اقتصادی خود در اتحادیه اروپا را از دست می دهد. انگلیس سال گذشته سومین مقصد صادرات آلمان و پنجمین شریک مالی این کشور بود. با خروج این کشور از اتحادیه اروپا، آلمان یکی از اصلی ترین حامیان اتحادیه اروپا را نیز از دست می دهد.

کد (6)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   خروج انگلستان از اتحادیه اروپا، از نگاه اقتصادی هم به انگلستان و هم به باقیمانده اروپا ضربه وارد خواهید کرد، بنأ در سال های آینده بار سنگینی به دوش صندوق بین المللی پول خواهد افتاد، تا با کمک های تریلیون دالری، جلو ورشکست شدن کشور های اروپایی را بگیرد.
البته کشور هایی اقتصادی نوظهوری مانند چین و هند و دیگران، به ثبات اقتصادی کشور های اروپایی، غرض فروش امتعه صادراتی خویش نیاز دارند.

>>>   آلمان از لحاظ اقتصادی قوی ترین است در اتحادیه اروپا اما از لحاظ قدرت سیاسی , نظامی , فرهنگی فرانسه حرف اول را میزند و سکاندار اتحادیه اروپا , فرانسه است- البته احتمال خروج فرانسه هم از اتحادیه اروپا زیاد است که اگر این اتفاق بیفتد این موجب ضعف قدرت اقتصادی , سیاسی , نظامی , فرهنگی اتحادیه اروپا خواهد شد و این اتحادیه به فروپاشی میرسد .
قندهاری

>>>   قندهاری عزیز! اگر فرانسه از نظر قدرت سیاسی، نظامی و فرهنگی در اتحادیه اروپا حرف اول را میزند پس چرا از اتحادیه اروپا خارج شود و این موقف خود را داوطلبانه رها کند؟؟؟
اروپا در قدم اول یک اتحادیه اقتصادی است که بدون شک ارزش سیاسی، فرهنگی و بالاخره نظامی هم دارد. اکثر کشورهای عضو اتحادیه اروپا بشمول بریتانیا عضو پیمان نظامی ناتو هستند و باقی میمانند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است