حامیان تروریزم مثلث عربستان، پاکستان و آمریکا
حامیان بازی های تروریستی یک مثلث است. یکی از اضلاع این مثلث عربستان سعودی است که حمایت های مالی و فکری می کند، دیگری پاکستان به عنوان مدیر پروژه بحران در منطقه است و ضلع دیگر، آمریکا و سایر کشورهایی که پاکستان را حمایت می کنند 
تاریخ انتشار:   ۱۶:۴۰    ۱۳۹۵/۴/۶ کد خبر: 117540 منبع: پرینت

مرگ ملامنصور در خاک پاکستان، افکار عمومی جهانی و افکار عمومی داخلی پاکستان را بر ضد این کشور رقم زده است. به همین دلیل هم گفته می شود آمریکا سیاست های خود را درقبال پاکستان تغییر داده است و فشار بیشتری را بر این کشور آغازکرده است. آیا این تغییر سیاست آمریکا واقعی است و آیا پاکستان از حمایت تروریزم دست برخواهد داشت؟

رحمت الله بیژن پور، استاد دانشگاه در برنامه «تحول» گفت: هنوز برای پاکستان راه ناتمام فراوان است و کجراهه هایی وجود دارد که پاکستان بتواند مسایل مربوط به بازی هایی را که در منطقه به نفع جامعه جهانی، یا به عبارت بهتر آمریکا انجام می دهد توجیه کند. به یاد داشته باشیم که در مجموع کلیه این وضعیت تبلیغاتی که علیه پاکستان سامان داده می شود برای این است که از حجم فشار بر سر پاکستان کم کنند. در حقیقت یکی از شیوه های دفاع از پاکستان است. پاکستان دارای یک نظام دموکراتیک است و همیشه هم در حوزه دیپلماسی در نظام بین الملل، خود را قربانی تروریزم دانسته است و ادعا می کند در وضع کنونی به طور کل در پروسه افراطی گری و فعالیت های مافیایی در منطقه و گروه های تخریبی قربانی داده است. در حالیکه همه دنیا می دانند که این تولیدات به دست پاکستان است و تمام این بازی ها و بحران در منطقه به دست این کشور است.

وی، در خصوص علت عدم موفقیت افغانستان در نشست های بین المللی گفت: افغانستان به دلایل بد بازی کردن در مناسبات بین المللی و در واقع برخوردهای نادرست و غیر اصولی در حوزه مناسبات بین کشورها و درنظام دیپلماتیک در منطقه، نتوانست تمام اسناد و مدارک را و آنچه در بازیها به ظهور آمد به روی میز بحث ببرد، پس برنده این بازی ها پاکستان شد و همیشه دست پیش را گرفت. بازی هایی که پاکستان به راه انداخته است در واقع در مقابل پول و بها انجام می شود. پاکستان شش و نیم میلیارد دالر از بازی های افراط گری در منطقه سود می برد. بنابراین برای جامعه جهانی این بازی ها قابل توجیه است. حامیان بازی های تروریستی یک مثلث است. یکی از اضلاع این مثلث عربستان سعودی است که حمایت های مالی و فکری می کند،دیگری پاکستان به عنوان مدیر پروژه بحران در منطقه است و ضلع دیگر، آمریکا و سایر کشورهایی که پاکستان را حمایت می کنند. بنابراین پاکستان متهم درجه یک این بحران ها نیست.

بیژن، با بیان اینکه نشست های بین المللی فرصت هایی بسیار طلایی برای شکایت از پاکستان هستند، افزود: اسناد و شواهد نشان می دهند که پاکستان تا بحال هیچ مناسبات حسنه ای با افغانستان نداشته است و آن را به عنوان یک رویکرد نشان نداده است و این سیاست را تغییر هم نخواهد داد. افغانستان ناگزیر است که تمام اعتراض های خود را و مستندهای به دست آمده از حوزه مداخله پاکستان در افغانستان را به میز سازمان ملل بسپارد و رای جهانی را در باب مساله پاکستان و وضعیت کنونی افغانستان بگیرد. سازمان ملل باید موارد رایک به یک بررسی کند و سپس شورای امنیت محدویت هایی را برای سیاست های تهاجمی پاکستان قرار دهد تا پاکستان ناگزیر باشد که از روزنه دیگری به افغانستان وارد شود. دولت کنونی افغانستان هم باید با شناخت کل آسیب ها، یک سیاست نامه مناسب برای تمثیل اداره افغانستان در سطح بین الملل مطرح کند و سطح ملی را نیز با تقویت سیاست بین المللی دوام و استحکام بخشد.

کد (30)


این خبر را به اشتراک بگذارید
نظرات بینندگان:

>>>   اعمال دایروی حکومت وحدن ملی باعث پیروزی مثلث شده چون حدود صد نفر است که طول این 15 سال گاهی وزیر گاهی والی گاهی مشاور به اطراف حکومت داره وار می چرخند حتی آنانیکه جرم واختلاس های کلان مرتکب میشوند بجای اینکه دریک زاویه تنها ودور طرد شوند مانند مستطیل اضلاع حکومت راتشکیل میدهند ، حکومت مانند ضلع قائم زواویه قائم الزاویه بر اساس بی عدالتی وفساد استواراست ؛ نظرات رئیس جمهور با رئیس اجرائیه 180 درجه متفاوت است ، تشکیل حکومت مانند مکعب از چندین ضلع مانند تنظیم ها اپوزیسیون ها ، خودی ها غیرخودی ها تشکیل گردیده درحقیقت انواع مفکوره ها ، انواع مختلف شخصیت ها با رفلتارمختلف مانند اضلاع مختلف مســـدس ، بجای اینکه مانند ئدایره حلقه منظم باشند مانند بیضوی غیرمنظم هستند
گیلگمش

>>>   گــــرگ هـای پاکستانی که بنام مفتی برای ادامه جنگ درافغانستان فتوا صادر میکنند حالا از اعمال شان بخوانید:
مفتی عبدالقوی :
یکی از ملاهای پاکستانی است که در کنار شهرت دینی‌‌اش، عضو شورای علما و کمیته «رویت هلال» این کشور می‌باشد. این مفتی که گاهی برای فتوای جهاد در افغانستان و زمانی هم برای جایز بودن نکاح با زنان بی‌شمار در سرخط رسانه‌های پاکستان قرار می‌گیرد، این بار در جریان ملاقات با یک مدل پاکستانی به نام قندیل بلوچ به دام افتاده افتضاح به بار آورد.
قصه زمانی شروع شد که مفتی عبدالقوی در برنامه زنده «تلویزیون نیو» خواهان ملاقات با قندیل بلوچ (مدل و بازیگر پاکستانی که بنابر ادعاهایی در محله‌ی روسپیان لاهور موسوم به «هیرا مندی – مندوی الماس» به دنیا آمده است) گردید و او هم جواب مثبت داد. سپس مفتی مذکور چندین بار به بهانه‌هایی از شهر دیگری به کراچی می‌آید و خواستار دیدار می‌گردد ولی هر بار بلوچ بنابر مصروفیت‌هایش ابا می‌ورزد. اما چند روز قبل، ویدیوی را که قندیل بلوچ توسط موبایل خود از ملاقات خصوصی در خلوت اتاق هوتلی در کراچی در جریان ماه رمضان گرفته در صفحه تویتر خود پست نمود. این کلیپ همه جا پخش شد و موضوع بحث داغ رسانه‌های برقی، چاپی و اجتماعی پاکستان شده است.
بالاخره هردو در برنامه «کهرا سچ» تلویزیون ۲۴ پاکستان حاضر شده و چهره منفور مفتی عبدالقوی بیشتر افشا گردید. مفتی ادعا دارد که بلوچ برای آموزش دین و دریافت دعای خیر نزد او آمده بود. لیکن قندیل بلوچ که هر سخن عبدالقوی را به سخره می‌گرفت، فاش نمود که می‌خواست واقعیت این چنین تاجران دین را برملا نماید چون او بیش از حد به ملاقات خصوصی اسرار داشت اما از قبل به نیت شوم او پی برده بود. بلوچ از جزییات ملاقاتش می‌گوید که به آنجا می‌رود و مفتی از بلوچ می‌پرسد که آیا روزه دارد یا خیر و زمانی جواب منفی او را می‌شنود، مفتی هم ابراز می‌ٔدارد که به افتخار رخ زیبای بلوچ روزه نگرفته است! بعدا، هردو یکجا از سگرت، نوشابه و چای لذت می‌برند. صحبت بیشتر خودمانی می‌گردد و مفتی به بلوچ پیشنهاد ازدواج داده می‌گوید هرچیزی بخواهد برای او مهیا کرده می‌تواند و باوجودی که مفتی و عالم دین است ولی بسیار فکر آزاد دارد، تا کنون ۱۷ بار نکاح کرده است و می‌خواهد که نکاح هجدهم را با او داشته باشد.
در واکنش، مفتی عبدالقوی حرفی برای گفتن ندارد و همچون پسرخوانده‌های تنظیمی و طالبی افغانش متوسل به دین شده، آیت و حدیث می‌پراند. این تاجر دین می‌خواهد که تمام کثافت‌کاری‌هایش را در عقب نقاب دین پنهان کند.
مولانا سمیع‌الحق :
روسپی مشهور اسلام‌آباد به نام خانم طاهره
شایان ذکر است که این اولین قضیه رسوایی اخلاقی رهبران دینی پاکستان نیست که حامیان سرسخت بنیادگرایان افغان به شمار می‌روند و همیشه فتوای جهاد در افغانستان را داده‌اند.
مولانا سمیع‌الحق مشهور به «مولانا ساندویچ»، رییس فعلی مدرسه «دارالعلوم حقانیه» در اکوره ختک پاکستان، پدرخوانده طالبان پنداشته می‌شود و روابط تنگاتنگ با طالبان دارد. در ۷ اکتوبر ۲۰۰۲، رابطه‌ی او با یک روسپی مشهور اسلام‌آباد به نام خانم طاهره به رسانه‌‌ها درز نمود. طاهره فاش نمود که مولانا سمیع‌الحق و فراوان سیاسیون و مذهبیون دیگر پاکستان از مشتریان همیشگی او بودند و بخصوص سمیع‌الحق خوش داشت که همزمان با دو روسپی مناسبات برقرار کند. بعد از این افشاگری ها، مولانا سمیع‌الحق در پاکستان به «مولانا ساندویچ» شهرت یافت و سالها از شرم در کنج مسجد خزیده جرئت ظاهرشدن در رسانه‌ها را نداشت.
علامه طاهر اشرفی :
علامه طاهر اشرفی، رییس شورای علمای پاکستان، گذشته‌ی عضویت «جماعت اسلامی پاکستان» به رهبری قاضی حسین احمد که پدرخوانده گلبدین به شمار می‌رود، و آی‌اس‌آی را دارد، سال گذشته فتوای جهاد در افغانستان را داد و چندی بعد در حال نشه با چند بوتل شراب در موترش توسط پولیس در اسلام‌آباد بازداشت شد
گیلگمش

>>>   درزمان حکومت کرزی به دستور وزیر داخله وقت ( ......) هیتی به پاکستان مخفیانه اعزا م شد در انجا گفته شد که تهدید بزرگ برای ما وجود مخالفین ما یعنی سران ... بانفوذ هستند وبه هر صورت باید از سر راه برداشته شوند واین توافق بین طرفین صورت گرفت که این کار باید انجام شود و تا اندازه زیاد درین راستا فعالیتهای انجام یافت و یک تعداد زیاد یا ترور شدند و یاهم در حمله های انتحاری نابود شدند امروز در افغانستان جنگ به مراتب وحشت ناکتر از تروریزم جنگ نیابتی دول با مخالفین اش است وبرایش کشته شدن صداها جوان این وطن اصلأ ارزشی ندارد


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است